Ερωτικό ωροσκόπιο 17/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι και το απόγευμα θα είναι η Σελήνη στον 7ο οίκο σου κι ίσως συνεχίσεις να νιώθεις την ανάγκη για κάτι πιο μόνιμο στη ζωή σου, να αισθανθείς την παρουσία ενός άλλου ανθρώπου στο πλευρό σου. Από το βράδυ και μετά όμως η λίμπιντό σου θα αρχίσει να τρελαίνεται και μάλλον τα μισά απ' αυτά θα τα πάρεις πίσω και θα σε νοιάξει τώρα τι θα κάνεις.
Σε σχέση: Μια ένταση μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου σήμερα αλλά ευτυχώς δε θα κρατήσει πολύ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετά να μεταφραστεί σε κάτι πολύ ερωτικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Τη μισή μέρα θα είσαι σκεφτικός/η και το μυαλό σου θα είναι απασχολημένο ως προς τι θα κάνεις με ένα άτομο που σου αρέσει. Από το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη απέναντί σου στο Σκορπιό, ίσως τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα μέσα σου και αποφασίσεις να κινηθείς διεκδικητικά και μάλλον υπόγεια προκειμένου να καταφέρεις ό, τι έχεις στο νου σου.
Σε σχέση: Με υπομονή αλλά και επιμονή θα προσπαθήσεις να πείσεις το ταίρι σου για το δίκιο που έχεις σε ένα θέμα και η νίκη σου θα είναι διπλή γιατί και θα τα καταφέρεις και θα αποφύγεις τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμής από σήμερα περνά στον 8ο οίκο σου και μαζί με την Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη εκεί, το μυαλό σου θα είναι προσηλωμένο στο σεξουαλικό κομμάτι σου και πως θα το καλύψεις, όχι πρόχειρα και γρήγορα αλλά προσεκτικά και στοχευμένα. Δε θες κάτι εύκολο αλλά αυτό που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον και θα σε δυσκολέψει για να το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Είναι πιθανή μια λογομαχία με το ταίρι σου αλλά δε θα ξεσπάσετε τελείως και είναι πολύ πιθανό να μείνουν κάποια σκοτεινά σημεία που θα τα αφήσετε έτσι για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμή περνά στον Αιγόκερω σήμερα και δεδομένου ότι και η Σελήνη από το απόγευμα θα βρίσκεται στο Σκορπιό είναι φυσική μια εσωστρέφεια και μια μετριοπάθεια που μπορεί να σε πιάσει και να αρχίσει να σκέφτεσαι πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σου σχετικά με τα ερωτικά σου. Δεν είναι απίθανο να μπει και το προσωπικό σου συμφέρον στη μέση και να μετρήσει πολύ στην τελική σου επιλογή για ένα άτομο.
Σε σχέση: Ενώ θέλεις να μοιραστείς κάποια πράγματα με το ταίρι σου, θεωρείς ότι δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα και τελικά θα κάνεις πίσω, κρίνοντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε δε σε βιάζει κάτι. Μπορείς να αντέξεις λίγο ακόμα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Όλα θα τα βάλεις κάτω και θα τα μετρήσεις σήμερα αφού αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να έχεις στόχο και να μην ρίχνεις... άσφαιρα προκειμένου να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Όχι μόνο θα προσπαθήσεις να αποκτήσεις τον έλεγχο μιας κατάστασης αλλά και θα προσπαθήσεις να δεις πιο μακριά από το τώρα, μετριάζοντας τον ενθουσιασμό σου κατά πολύ.
Σε σχέση: Ίσως γίνεις λίγο πικρόχολος ή σκληρός με το σύντροφό σου εξαιτίας ενός θέματος που υπάρχει και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι θα κάνετε. Όμως σκέψου ότι έτσι θα προκαλέσεις και τη δική του αντίδραση και στο τέλος θα κοντραριστείτε αλλά άκρη δε θα βρεθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν έχεις τη λύση, τότε προχώρα, αν όμως δεν έχεις τίποτα στα χέρια σου ακόμα, καλό θα ήταν να μην γυρίσεις πίσω και αρχίσεις να τα βάζεις με προηγούμενες επιλογές σου. Για εκείνη τη στιγμή ίσως σου έκαναν αλλά τώρα χρειάζεσαι κάτι πιο δραστικό και ίσως διαφορετικό για να βγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο.
Σε σχέση: Κάποιο πρόβλημα ίσως με ένα συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο θα σε αναγκάσει να αφιερώσεις σε αυτό το χρόνο σου και την προσοχή σου. Η γνώμη ή η συμβολή του συντρόφου σου θα είναι πολύ σημαντική στην επίλυσή του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου ίσως αποφασίσεις να βγάλεις το ταλέντο της διπλωματίας που διαθέτεις για να αποσπάσεις όσα μπορείς από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ώστε να επιβεβαιωθείς για τα συναισθήματά του, χωρίς ωστόσο να εκθέσεις για την ώρα τα δικά σου. Αυτό όμως μάλλον δε θα σου βγει όπως ακριβώς θέλεις και θα σου δημιουργήσει περισσότερες αμφιβολίες.
Σε σχέση: Αρκετά ερωτικό θα είναι το βράδυ σου και ίσως περιέχει και μια εξομολογητική διάθεση από το σύντροφό σου που αυθόρμητα θα σου πει κάποια πράγματα που είχε μέσα του καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Από το απόγευμα και μετά που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου όλα θα σου είναι πιο ξεκάθαρα, τόσο οι προσωπικοί σου στόχοι όσο και τα θέλω σου από μια σχέση. Αν υπάρχει ένα άτομο στον ορίζοντα που έχει τραβήξει το ερωτικό σου ενδιαφέρον μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να καταστρώνεις τα σχέδιά σου για το πώς θα το κερδίσεις.
Σε σχέση: Θέλεις το τοπίο ξεκάθαρο στη σχέση σου αλλά από τη μεριά σου φροντίζεις να διατηρείς τις ασφαλιστικές δικλείδες και να μην ξανοίγεσαι παραπάνω από όσο κρίνεις ό, τι είναι απαραίτητο. Αυτό όμως το λίγο-λίγο τη φορά μπορεί να κάνει και το ταίρι σου να «κουμπώνεται».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ερωτισμό θα έχεις αλλά χωρίς υπερβολές και εξάρσεις κι αυτό σε βοηθά να διατηρήσεις ξεκάθαρο μυαλό αλλά και έντονη θέληση να πετύχεις όλους τους προσωπικούς σου στόχους, τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα ερωτικά. Σε αυτό το τελευταίο θα σταθείς περισσότερο, καθώς υπάρχει ένα άτομο που έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να κερδίσεις.
Σε σχέση: Τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα γιατί είσαι κάπως πιο συγκρατημένος/η σήμερα και προσεκτικός/η γι' αυτό δε θα παρασυρθείς να πεις ή κάνεις κάτι που θα παρερμηνευτεί ή θα παρεξηγηθεί από το σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Από σήμερα μπαίνει κι ο Ερμής στο ζώδιό σου και φυσικά θα αρχίσεις να λειτουργείς πολύ Αιγοκερίσια σε όλες σου τις επαφές και τις συναναστροφές σου, όπερ και σημαίνει ότι θα συγκροτημένος/η, αυστηρός/η, με σαφή στόχο, χωρίς παρορμήσεις και με απώτερο σκοπό να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Ισχύει σε όλες τις προσωπικές σου επιδιώξεις, τόσο σε κοινωνικό όσο και ερωτικό επίπεδο, ενώ και τα γούστα σου θα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.
Σε σχέση: Ήρθε η ώρα να βάλεις τα σχέδιά σου σε δράση και να πάρεις τον έλεγχο στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου μάλλον θα ακολουθήσει ανήμπορος να αντιδράσει γιατί θα στηρίξεις τις απόψεις σου σε λογικά επιχειρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάνω που είχες αποφασίσει να δώσεις τέλος σε μια κατάσταση που δεν ήταν ξεκάθαρη στα ερωτικά σου, τώρα το παιχνίδι θα γυρίσει υπέρ σου, ίσως γιατί η απόσταση που θα αρχίσεις να παίρνεις από ένα συγκεκριμένο άτομο να το φοβίσει γιατί θα πιστέψει ότι σε χάνει και να εντείνει τις προσπάθειες να σε ξανακερδίσει. Πάντως μη βιαστείς να «ξαναγυρίσεις» αν δεν το σιγουρέψεις.
Σε σχέση: Καμιά φορά καλό είναι να αφήνεις μια κουβέντα πέσει κάτω, χωρίς να κάνεις κανένα σχόλιο για να αποφύγεις περιττές εντάσεις. Οι συζητήσεις δεν καταλήγουν πάντα σε καλό δρόμο, ιδίως όταν ένας από τους δυο δεν θέλει να ακούσει αλλά να μιλήσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ένα κομπλιμέντο θα σε κολακεύσει σήμερα γιατί μπορεί να προέρχεται από το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά παρότι θα του προσφέρεις το πιο γλυκό σου χαμόγελο θα αφήσεις να πλανάται ένα ερωτηματικό για τα συναισθήματά σου. Βέβαια αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί είτε θα τσιτώσει και θα σε κυνηγήσει περισσότερο, είτε θα απομακρυνθεί πιστεύοντας ότι δεν καίγεσαι κιόλας.
Σε σχέση: Ίσως το παρακάνεις σήμερα με το να θέλεις να νιώσεις κοντά σου το ταίρι σου και η συναισθηματική σου φόρτιση θα γίνει μάλλον καταπιεστική. Μπορεί να νιώθεις μια ανασφάλεια αλλά κράτησε το μέτρο για να το χαίρεται κι αυτό κι όχι να επιβαρύνεται επιπλέον.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα