Ερωτικό ωροσκόπιο 14/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το Δία και φυσικά θα το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσεις ότι τα όρια θέτονται για να καταπατούνται και μάλλον θα ξεφύγεις ερωτικά, φλερτάροντας, παίζοντας κι ίσως ενδίδοντας σε μια ερωτική πρόκληση αλλά τι θα ήταν η ζωή, αν όλα ήταν τακτοποιημένα, τυπικά και σοβαρά και δεν υπήρχε η ξενοιασιά και το γέλιο? Στρατός!

Σε σχέση: Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε για σένα και το σύντροφό σου που θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές, με πειράγματα, αστεία και κέφι. Ίσως βγείτε μια βόλτα να χαρείτε τον ήλιο ή συναντηθείτε με φίλους που είχατε καιρό να δείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Το σαββατοκύριακο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού σήμερα ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το Δία, πράγμα που σημαίνει ότι μεν υπάρχει μια διάχυτη υπερβολή αλλά και πληθώρα ευχάριστων στιγμών, θετικών συναισθημάτων και πάνω απ' όλα αισιοδοξία. Γι' αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τη μέρα στο έπακρο αναζητώντας νέες ερωτικές απολαύσεις.

Σε σχέση: Το κέφι φέρνει και ερωτική διάθεση και δεν θα την αφήσεις να πάει χαμένη. Όλα μοιάζουν πιο εύκολα σήμερα και πιο απλά και έτσι ακόμα και μικροπροβλήματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου για λίγο θα βγουν από το χάρτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Χαράς ευαγγέλια και για σένα. Σήμερα επιβάλλεται να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που σε αγχώνουν ή σε προβληματίζουν και να το ρίξεις στην παλαβή. Μπορεί να ξεφύγεις λίγο με το να πεις παραπάνω πράγματα σε ένα άτομο που σου αρέσει αλλά η ζημιά θα είναι αμελητέα. Ίσα-ίσα που μπορεί επιτέλους να αρχίσουν τα πράγματα να τρέχουν μεταξύ σας.

Σε σχέση: Πάρε το έτερο ήμισυ, βγείτε, διασκεδάστε και προπαντός, γελάστε με την ψυχή σας γιατί το γέλιο είναι υγεία και ομορφαίνει τη ζωή. Η χαλαρότητα και η ανεμελιά της μέρας θα σας κάνει να αισθανθείτε όπως όταν πρωτογνωριστήκατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και σίγουρα θα την απολαύσεις, αφού το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο 2ο οίκο σου διώχνει μακριά ανασφάλειες και εσωστρέφεια. Στα ερωτικά τουλάχιστον για σήμερα, οι πόρτες ανοίγουν και περιμένουν να σε υποδεχτούν, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου γιατί έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Σε σχέση: Οι απολαύσεις της ζωής δεν είναι μόνο υλικές και σήμερα ίσως συνδυάσεις το να ξοδέψεις αρκετά για τα μάτια που αγαπάς, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη και το να του προσφέρεις απεριόριστη χαρά και έρωτα. Το γλέντι θα κρατήσει μέχρι το βράδυ...

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Από το καλοκαίρι με τη σύνοδο με τον Ήλιο σου πέρασε αρκετός καιρός αλλά ο Δίας σήμερα έρχεται να σου υπενθυμίσει την παρουσία του στο ζώδιό σου. Πέρα από την ελπίδα και το δικαίωμα που σου δίνει να κάνεις όνειρα τρελά, σου προσφέρει και τύχη στην ερωτική σου ζωή, αφού το ταμπεραμέντο σου θα ξαναφανεί και θα κάνεις θραύση, κερδίζοντας εντυπώσεις και θαυμαστές/ες. Κυκλοφόρησε λοιπόν, μήπως αυτές τις γιορτές πάψεις είσαι μόνος/η.

Σε σχέση: Ο Δίας αποφασίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του σήμερα φέρνοντας χαρά, κέφια και διάθεση ανεβασμένη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις με το σύντροφό σου όλα όσα σου χαρίζει και να ξεχάσεις για λίγο το αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένας παράλογος ενθουσιασμός, μια υπερβολή, που εσένα τουλάχιστον, εξαιτίας της συνεσταλμένης σου φύσης, σου κάνει λίγο προχειρότητα και κιτς κι εκνευρίζεσαι. Η τύχη όμως είναι ήδη στο πλευρό σου και μπορείς κάλλιστα να την εκμεταλλευτείς εκεί που θέλεις. Αρκετές ευκαιρίες θα έχεις για μια ερωτική γνωριμία αλλά θα σε καλύψει, μόνο αν επιδιώκεις να περνάς καλά, χωρίς πολλές σκοτούρες στο κεφάλι.

Σε σχέση: Το σπίτι σου γίνεται χώρος χαράς και γέλιου και ίσως θυμίσει κάτι από εκείνες τις διαφημίσεις γνωστού αναψυκτικού, όπου όλοι κάθονται γύρω από το τραπέζι, πειράζονται, χαμογελούν πλατιά και απολαμβάνουν το πλουσιοπάροχο γεύμα τους.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Από συνευρέσεις και γέλια με φίλους, μέχρι ευχάριστες ειδήσεις και νέα που περίμενες καιρό, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να χαμογελάς από το πρωί ως το βράδυ. Έντονα κοινωνικός/η, ίσως δεχτείς αρκετές προτάσεις και δε θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Συμβουλή μας, άσε την τύχη να αποφασίσεις και ακολούθησέ την, ακόμα και ρισκάροντας γιατί η μπίλια της ερωτικής ρουλέτας μάλλον θα σου κάτσει.

Σε σχέση: Ο μήνας αυτός σου δημιουργεί προϋποθέσεις για βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Σήμερα η μέρα σου θυμίζει ότι έρχονται Χριστούγεννα και χαρά μεγάλη, αφού με το σύντροφό σου, είτε βγείτε είτε μείνετε σπίτι, θα το γιορτάσετε... δεόντως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ο Δίας έρχεται για να σου δώσει μια γεύση του τι μπορεί να καταφέρει κάποιος όταν έχει την τύχη με το μέρος του και τον ερωτισμό στα ύψη. Χαμογέλασε, γοήτευσε, απόκτησε θετική στάση και προπαντός, βγάλε το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Θα δεις τα ερωτικά σου να παίρνουν την ανιούσα γιατί θα ελκύσεις εύκολα όποιον ή όποια θέλεις και θα είσαι προσεγγίσιμος/η και ανοικτός/η σε κάθε νέα ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί.

Σε σχέση: Μια πρόταση που ίσως σου γίνει σήμερα μπορεί να φέρει πρόωρη άνοιξη στα οικονομικά σου. Σκέψου την καλά, συζήτησέ την με το σύντροφό σου γιατί πραγματικά συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να είναι η ευκαιρία της ζωής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι άρρηκτα συνδεδεμένος/η με το Δία, εφόσον είναι ο κυβερνήτης σου και στη συγκεκριμένη περίπτωση που κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο σου, το να παραμείνεις αδιάφορος/η ή ήρεμος/η απλά δεν παίζει. Η ερωτική σου φλόγα θα θεριέψει σήμερα και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις την ευκαιρία να παίξεις. Μιας και έχεις την τύχη με το μέρος σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις την κίνηση προς ένα άτομο που θέλεις.

Σε σχέση: Σαφώς και υπάρχει μια υπερβολή σήμερα και η τάση σου να πάρεις φόρα και να υπόσχεσαι διάφορα στο ταίρι σου ίσως είναι πιο έντονη από ποτέ. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει γι' αυτά που τάζεις αλλά γι' αυτά που δεν έκανες μετά...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι από εκείνους/ες που έχουν την ανάγκη να χαρούν και να αποκτήσουν θετική σκέψη και η μέρα προσφέρεται και για τα δύο αλλά και για άλλα πολλά που ίσως στο άμεσο μέλλον έχουν αντίκτυπο και στα ερωτικά σου. Ευκαιρίες για τυχαίες γνωριμίες που όμως θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση ή μια συνάντηση που θα σε απογειώσει συναισθηματικά και θα σε κάνει να ελπίσεις σε ένα καλύτερο αύριο, είναι πολύ πιθανές.

Σε σχέση: Ίσως φοβάσαι να πιστέψεις σε μια πόρτα που βλέπεις να ανοίγεται στα οικονομικά σου μήπως πριν προλάβεις να τη διαβείς, κλείσει με πάταγο μπροστά σου. Μην απορρίψεις όμως τίποτα πριν το ερευνήσεις. Ζήτα τη γνώμη του συντρόφου σου, αν πιστεύεις ότι δεν είσαι αντικειμενικός/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι γεμάτη ενθουσιασμό και κέφι και εσύ σαν σφουγγάρι τα απορροφάς όλα μονομιάς και λάμπεις περισσότερο από τον ήλιο που αυτές τις μέρες μας έχει ζεστάνει ψυχή και διάθεση. Νέοι έρωτες με θετικές προοπτικές ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και θα σου πάρουν τα μυαλά, ωθώντας σε να ρισκάρεις να τους ακολουθήσεις.

Σε σχέση: Μια μέρα χαράς είναι η σημερινή και ίσως βγείτε έξω με το ταίρι σου να το διασκεδάσετε. Πάντως, μες στη γενικότερη αισιοδοξία, ίσως υπάρξουν σκέψεις και συζητήσεις για συμβίωση ή κάτι πιο επίσημο, αν δεν υπάρχει ήδη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Όπως όλα τα ζώδια έτσι κι εσύ είσαι στα πάνω σου, αφού ο Δίας εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν τις γιορτές, χαρίζοντάς σου ανεβασμένη ψυχολογία, θετική ενέργεια και πάνω απ' όλα στάση «μια ζωή την έχουμε». Αυτό που έχει σημασία είναι να περάσεις καλά και για αύριο... βλέπεις. Τώρα, αν σε όλη αυτήν την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα γίνει και κάτι... αμαρτωλό στα ερωτικά σου, φρόντισε να το χαρείς πολύ, χωρίς υψηλές προσδοκίες. Αν είναι να κάτσει, θα κάτσει...

Σε σχέση: Μια ευκαιρία κάνει την εμφάνισή της στα επαγγελματικά σου και θα ήταν χαζό να δειλιάσεις και να μην την αρπάξεις. Μπορεί να είναι μόνο στα λόγια αλλά δεν θα το ξέρεις, αν δεν το δοκιμάσεις. Ίσως έχει δίκιο ο σύντροφός σου που σε πιέζει και προσπαθεί να σε πείσει ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
ωροσκοπιο, free, astrology, βγείτε, σημαίνει, καλοκαιρι, καιρος, κιτς, ειδήσεις, νέα, Χριστούγεννα, δεόντως, ζωδια σημερα, αφοσίωση, κινηση στους δρομους, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, η ζωη, βγείτε, γνωμη, ομορφια, ονειρα, σημερινη, τυχη, υγεια, φλογα, ψυχολογια, αισιοδοξια, ανοιξη, απλα, αστεια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βραδυ, βρισκεται, γελιο, γευση, γινει, γινεται, γλεντι, γνωριμια, δεόντως, δειτε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, ελπιδα, ενεργεια, ενθουσιασμος, εμφάνιση, ερχεται, ερχονται, ευαγγελια, ζημια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, η δικη, ηλιος, ημισυ, θετικη σκεψη, θετικη ενεργεια, θυμασαι, θυμιζει, οικο, κινηση, κιτς, λογια, μακρια, ματια, μπορεις, παντα, ο ηλιος, ορια, παθος, πιστη, πιθανοτητες, πορτες, πορτα, πρωι, ψυχη, σιγουρα, σκεψεις, σπιτι, ταση, τρελα, φυσικα, φοβασαι, φορα, χαζο, χερι, χαρα, astrology, δικαιωμα, δικιο, ερωτες, γελια, για σενα, μπροστα, μυαλα, σφουγγαρι, σημαίνει, υπεροχη
Τυχαία Θέματα