Ερωτικό ωροσκόπιο 14/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα και το πιο φιλόδοξο πλάνο στα ερωτικά σου θα ευοδωθεί αφού το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία, σε ευνοεί να πετύχεις ό, τι επιθυμείς. Το ξεσάλωμα είναι αναπόφευκτο και το φλερτ απαραίτητο και ο έρωτας κάνει αισθητή την παρουσία του. Αρκεί από το τρελό ενθουσιασμό που θα σε διακατέχει να μην «κάψεις» γρήγορα το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση: Μια πολύ καλή μέρα είναι και για σένα που είσαι δεσμευμένος/η ενώ δεν αποκλείεται ένα δωράκι από το σύντροφο για να σε καλοπιάσει ή να σου δείξει την αγάπη του. Σίγουρα υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα χαρά, αισιοδοξία και διάθεση να περάσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα κεφιού για όλα τα ζώδια και φυσικά για σένα που η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, κάνει εξάγωνο με το Δία, όψη μικρή στο μάτι αλλά μεγάλη σε εύνοια. Σήμερα μπορείς λοιπόν να εκπληρώσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες και φυσικά το να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις ή καλύτερα ποιο άτομο θέλεις κάνει τα πράγματα ευκολότερα.
Σε σχέση: Ένα μπόνους από την εργασία σου ή μια προοπτική για δουλειά αν είσαι άνεργος/η είναι πολύ πιθανά σήμερα και φυσικά ικανά να ανεβάσουν την ψυχολογία σου στα ύψη και να θες να μοιραστείς τη χαρά σου με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μην σπαταλήσεις την τύχη που έχεις σήμερα στα ερωτικά σου με το να καταπιαστείς με θέματα της καθημερινότητας ή που σχετίζονται άλλους. Εκμεταλλεύσου τη μέρα να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις καινούργια άτομα. Πιάσε το τηλέφωνο και συνεννοήσου για τις λεπτομέρειες με τους φίλους σου. Τα υπόλοιπα άστα στην άκρη για άλλη μέρα.
Σε σχέση: Φυσικά και μπορεί να το παρακάνεις με λόγια και υποσχέσεις σήμερα εφόσον υπάρχει ένα κλίμα υπερβολής αλλά δε θα χαλάσει το σύντροφό σου, μάλλον θα χαρεί, ακόμα κι αν ξέρει ότι πολλά από αυτά δε θα γίνουν, τουλάχιστον άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη ήδη βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά είσαι λιγότερο φορτισμένος/η από άλλες φορές και έχεις περισσότερη πίστη ότι κάτι καλό θα γίνει σύντομα στα ερωτικά σου. Αν υπάρχει κάτι καινούργιο στη ζωή σου ίσως το να κάνεις ένα βήμα προς την προσέγγισή του σήμερα σου φαίνεται απόλυτα λογικό, ειδικά αν η καρδιά σου είναι σύμφωνη, οπότε κινήσου παρορμητικά και μη διστάσεις.
Σε σχέση: Κάποια αγορά ή μια εργασία που θα κάνετε στο σπίτι με το σύντροφό σου θα σας ενθουσιάσει, καθώς καιρό το παλεύατε αλλά οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες. Τώρα δε βλέπετε την ώρα να τελειώσετε για να τη χαρείτε.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Από τις πιο καλές μέρες είναι η σημερινή και για σένα καθώς η καρδιά σου μπορεί να αρχίσει να χτυπά ακανόνιστα για ένα άτομο που θα συναντήσεις. Αν ήδη υπάρχει κάποιο που σε έχει ξετρελάνει, θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς και να μην του αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου. Καλό θα ήταν όμως να δείξεις μια σύνεση στα λόγια σου.
Σε σχέση: Το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου σήμερα θα ήταν μια ρομαντική απόδραση. Αν δεν είναι εφικτή, τότε συμβιβαστείτε με μια βόλτα στα μαγαζιά ή για ένα καφέ. Σίγουρα πάντως είναι μια μέρα που σε ωθεί να βγεις και να περάσεις όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια ερωτική εξομολόγηση ή μια πρόταση που θα σου αρέσει σήμερα, θα σε ανεβάσει στον 7ο ουρανό. Παρότι υπάρχει μια επιφυλακτική διάθεση από την πλευρά σου, θα μπεις στον πειρασμό έστω να πάρεις ένα... μεζέ για να δοκιμάσεις. Μην φοβάσαι να απολαύσεις ό, τι σου προσφέρεται, σαν άτομο έχεις τα αντανακλαστικά να επανέλθεις αν χρειαστεί.
Σε σχέση: Υπάρχει μια τάση για σπατάλη σήμερα γι' αυτό θα πρέπει να καταβάλλεις τεράστιες αντοχές να μην τινάξεις τον προϋπολογισμό σου στον αέρα. Ακόμα κι αν ο σύντροφός σου επιμένει, φρόντισε να μην ξεφύγεις πολύ από όσα είχες υπολογίσει να χαλάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Χαράς ευαγγέλια για σένα που το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με το Δία, μάλλον θα γυρίσει υπέρ σου μια κατάσταση στα ερωτικά που φαινόταν χαμένη, ανέφικτη ή είχες παρατήσεις τις προσπάθειες λόγω απογοήτευσης. Ίσως ήρθε η ώρα να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα.
Σε σχέση: Σήμερα πιθανόν να κερδίσεις το προσωπικό στοίχημα που έχεις βάλει, ώστε να αποδείξεις στο σύντροφό σου ότι εσύ είσαι η καλύτερή του επιλογή και άξιζαν οι κόποι και οι προσπάθειες που είχες καταβάλλει να παραμείνετε μαζί, παρά τα προβλήματα. Τώρα εμφανίζονται και οι λύσεις τους, ενθουσιάζοντάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να κρατηθείς σήμερα για να μην εκφράσεις όσα νιώθεις και κρύβεις τόσο καιρό μέσα σου για ένα άτομο που σου αρέσει. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία όμως και μάλιστα με ευνοϊκές προοπτικές να γίνει κάτι καλό στα ερωτικά σου, οπότε καλά θα κάνει να εξωτερικεύσεις ό, τι έχεις στην καρδιά σου.
Σε σχέση: Κέφι και καλή διάθεση έχεις σήμερα που ίσως πηγάζουν από μια επαγγελματική επιτυχία και βέβαια κάτι τόσο σημαντικό πρέπει να γιορταστεί ανάλογα με το σύντροφό σου. Ακόμα όμως κι αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχουν άλλοι τόσοι λόγοι σημαντικοί. Είστε μαζί, είστε καλά γιατί να μην χαρείτε;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Στα ζάρια του έρωτα σήμερα έχεις την τύχη με το μέρος σου και λογικό είναι σε κάθε σου ριξιά να έρχονται εξάρες. Δεδομένου όμως ότι τα καλά πράγματα δεν διαρκούν για πάντα, μην σπαταλήσεις τις ευκαιρίες σου σε άτομα που δεν αξίζουν. Κάνε την καλύτερη επιλογή, κλείσε τα μάτια και πέτα τα!
Σε σχέση: Νιώθεις τον έρωτα να σε κατακλύζει σήμερα για το ταίρι σου και η γενναιοδωρία σου σε συναισθήματα αλλά και σε πράξεις ξεπερνά τα καθιερωμένα. Ένα δείπνο για δύο σε εστιατόριο ή ένα δώρο ίσως είναι στα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον 7ο σου αλλά και η όψη της Αφροδίτης με το Δία, συναισθηματικά και ηθικά σε ανεβάζουν στα ύψη ενώ ερωτικά ίσως είναι μια μέρα που σου επιφυλάσσει απρόσμενα δώρα. Βέβαια εσύ δεν πιστεύεις στην τύχη αλλά στην προσπάθεια και τον κόπο αλλά σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι άμα δε σε θέλει η... κυρία, όσο και να κοπανιέσαι αλλαγή δε θα δεις. Αν σου κάτσει όμως....;
Σε σχέση: Έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποια θέματα στη σχέση σου σήμερα που σας κρατούσαν στο ίδιο σημείο ή σας πήγαιναν πίσω. Με θετικό πνεύμα αλλά και καλή διάθεση και όχι στηριζόμενος/η στην κοινή λογική θα βρεις τις λύσεις για να επέλθει η ισορροπία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν υπάρχει ζώδιο που να μην ευνοείται σήμερα στα ερωτικά του και συ φυσικά δεν αποτελείς εξαίρεση. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα άτομο που θα σε καταλαβαίνει και δε θα σε καταπιέζει είναι η κατάλληλη μέρα. Η αγάπη ίσως έρθει από μακριά ή από κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οπότε να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και να είσαι πρόθυμος/η να το ρισκάρεις.
Σε σχέση: Επικρατεί ένας άκρατος ενθουσιασμός και θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου ενώ θα σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αρνηθείς μια πρότασή του. Ωστόσο πριν κάνεις το οτιδήποτε, καλό θα ήταν να σιγουρευτείς ότι δεν έχεις ξεχάσει κάποια σημαντική υπόσχεση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Και συ έχεις μια συναισθηματική ανάταση σήμερα και ενδεχομένως να βάλεις στην άκρη ό, τι σε πλήγωσε ή σε στενοχώρησε και να προχωρήσεις παρακάτω. Ερωτικές προτάσεις θα υπάρξουν που θα σου δώσουν την ευκαιρία να πιστέψεις στο καλύτερο, όμως μη βιαστείς να βάλεις ενέχυρο την καρδιά σου. Να απολαύσεις όλη τη διαδικασία χωρίς να βιάζεσαι να δεσμευτείς.
Σε σχέση: Κάποια συννεφάκια που υπήρχαν ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου εξαφανίζονται σήμερα και μπορείς να απολαύσεις μια «ηλιόλουστη» σχέση με αρκετή ερωτική διάθεση και από τους δύο αλλά και γεμάτη ελπίδα για το καλύτερο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα