Ερωτικό ωροσκόπιο 10/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, ο κυβερνήτης σου, Άρης, κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα κι εντείνει την ριψοκίνδυνη διάθεσή σου. Θα τα παίξεις όλα για όλα στα ερωτικά σου κι είναι πολύ πιθανό να στριμώξεις συναισθηματικά ένα άτομο που σου αρέσει για το πολυπόθητο "ναι" αφού βλέπεις ότι τρέφει τα ίδια αισθήματα για σένα αλλά προς το παρόν δεν ανάβει το πράσινο φως για να προχωρήσει η κατάσταση μεταξύ σας.
Σε σχέση: Ένα σχέδιο που έχεις καταστρώσει για να αλλάξεις τελείως την κατάσταση στη σχέση σου και να ταρακουνήσεις το σύντροφό σου γιατί βλέπεις ότι το ενδιαφέρον κι η ερωτική του διάθεση έχει ατονήσει θα σου βγει όπως ακριβώς προσδοκούσες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου ίσως είναι καλό σήμερα να κινηθείς με προφύλαξη και να κρατήσεις ένα μυστικό που σχετίζεται με μια ερωτική σου υπόθεση γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί και να γίνει μπάχαλο. Απόφυγε, όσο κι αν σε ελκύει, να μπλεχτείς αυτή την περίοδο με άτομο που είναι δεσμευμένο.
Σε σχέση: Ο ρόλος κάποιων συγγενικών προσώπων, από την μεριά σου ή του συντρόφου σου θα σου δημιουργήσει υποψίες και θα σε κάνει πιο προσεκτικό/η στο τι τους λες για τη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Έντονη ημέρα είναι για σένα σήμερα καθώς Άρης και Πλούτωνας συναντιούνται στον 8ο οίκο σου και ξεσηκώνουν τα ερωτικά σου ένστικτα. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα ξυπνήσει το πάθος μέσα σου αλλά θα σου δημιουργεί και μια ανασφάλεια ή φόβο γιατί θεωρείς ότι άνετα μπορείς να γίνεις εξαρτώμενος/η από αυτό.
Σε σχέση: Δύσκολα θα διαχειριστείς όλα αυτά τα δυνατά συναισθήματα που σε κατακλύζουν και ίσως υπάρξει εξαιτίας τους μια διαμάχη με το ταίρι σου στην προσπάθειά σου να του αναφέρεις και κατ' επέκταση να του ξεκόψεις μια και καλή κάποιες συνήθειες που σε ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή κι αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου σήμερα, όσο κι αν σε παίρνει από κάτω η ανάμνηση μιας πρόσφατης ερωτικής σου υπόθεσης που δεν προχώρησε. Κλείσε οριστικά το κεφάλαιο του παρελθόντος και βάδισε στο μέλλον. Έχεις ήδη μια πολύτιμη εμπειρία και μπορείς να αποφύγεις παρόμοιες καταστάσεις.
Σε σχέση: Ο Άρης και ο Πλούτωνας που είναι στον 7ο οίκο σου κάνουν σύνοδο, επηρεάζοντας όπως είναι λογικό αρκετά τη σχέση σου. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένες σκέψεις ή βαθύτερα συναισθήματα που όμως θα λειτουργήσουν θετικά στο άμεσο μέλλον, αφού πλέον θα υπάρχει πιο ξεκάθαρο τοπίο ανάμεσά σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι πιο εσωστρεφής και ίσως ερευνήσεις κάποια νέα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Εντούτοις, είναι πολύ πιθανό μετά από μια σύσκεψη με τον... εαυτό σου να καταλήξεις στο ότι μάλλον δεν καίγεσαι και πολύ γι' αυτό και να το παρατήσεις.
Σε σχέση: Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να προκύψει σήμερα στη σχέση σου το οποίο θα δημιουργηθεί από κακόβουλα σχόλια ή συκοφαντίες τρίτων. Συζήτησέ τα με το σύντροφό σου για να σου φύγουν τελείως οι αμφιβολίες σου, σε περίπτωση που σε τρώνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/η, τουλάχιστον κατά την αρχή μιας γνωριμίας σου και να μην ξανοιχτείς πολύ γιατί υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο άτομο να μην είναι αυτό που δείχνει και να κρύβει μια πλευρά του που ίσως στην πορεία σου δημιουργήσει προβλήματα.
Σε σχέση: Τα πράγματα στη σχέση σου μπορεί να είναι ικανοποιητικά αλλά απέχουν ακόμα από το όριο που εσύ έχει θέσει ώστε να νιώσεις ευχαριστημένος/η κι ίσως σήμερα το πεις ευθέως στο σύντροφό σου, προβάλλοντας και κάποια αιτήματά σου που σε απασχολούν καιρό.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η έλξη που ασκείς είναι μεγάλη αλλά δεν τραβάς μόνο τα άτομα που σου αρέσουν. Ίσως λοιπόν σήμερα κάποιο άτομο σε πιέσει αρκετά για να το βάλεις στη ζωή σου και αυτό θα σε φέρει σε πολύ άβολη θέση γιατί για κάποιο λόγο σε φοβίζει ή δεν αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί του κι αυτό θα σε κάνει να του κόψεις τη φόρα ευγενικά μεν αλλά τελεσίδικα.
Σε σχέση: Ίσως έρθει στο φως ένα παρασκήνιο που έχει παιχτεί στα επαγγελματικά σου, φανερώνοντας και το ρόλο κάποιων συνεργατών ή του προϊστάμενού σου. Η απογοήτευσή σου θα είναι μεγάλη παρά την προσπάθεια του συντρόφου σου να σου τονώσει το ηθικό και να σε πείσει να το ξεπεράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν χειριστείς σωστά τις καταστάσεις, χωρίς να αφήσεις να σε παρασύρουν τα πάθη σου, τότε οδεύεις προς την κατάκτηση ενός δύσκολου ερωτικού σου στόχου. Η σύνοδος του Άρη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα σε βοηθά να εκμεταλλευτείς ή να γυρίσεις υπέρ σου ή και το πιο μικρό στοιχείο που πέφτει στην αντίληψή σου, γι' αυτό έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα.
Σε σχέση: Σαφώς υπάρχει μια ξεροκεφαλιά και μια απολυτότητα στη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου, καθώς αρνείσαι να ξανανοίξεις ένα θέμα που από την δική σου πλευρά θεωρείται λήξαν. Τώρα αν έχεις και δίκιο, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις περίσσεια δύναμη σήμερα, πειθώ αλλά πάνω απ' όλα έντονο μαγνητισμό οπότε είναι λίγο δύσκολο να μπορέσει να σου ξεφύγει το οποιοδήποτε άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου. Με μαεστρία θα εκμαιεύσεις τα συναισθήματά του για σένα και θα μπορέσεις να κινηθείς με απόλυτη σιγουριά για την τελική νίκη.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα το ταίρι σου να σου εξομολογηθεί κάποιους φόβους του ή ανασφάλειες εξαιτίας της συμπεριφοράς σου. Αυτό δε σημαίνει ότι τα συναισθήματά του έχουν αλλάξει αλλά ορισμένες φορές αυτές οι εξάρσεις ενθουσιασμού και χαλαρότητας που σε πιάνουν κλονίζουν την εμπιστοσύνη του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να τα "βάλεις" με την εξωτερική σου εικόνα και να θέλεις να κάνεις μια «μεταμόρφωση» στην εμφάνισή σου για να την ενισχύσεις και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου που θεωρείς Νο 1 όπλο και την επιτυχία στην ερωτική σου ζωή. Έχε όμως κατά νου ότι οτιδήποτε κι αν φτιάξεις, αν δεν αποβάλλεις τις εσωτερικές σου ανασφάλειες, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
Σε σχέση: Για λόγους που δε γνωρίζεις ίσως εκτοπιστεί από την πρωτιά της ιεραρχίας ένα άτομο και πάρεις τη θέση του εσύ, γεγονός που θα σε εκπλήξει ευχάριστα και βέβαια θα τρέξεις να μοιραστείς τα ευχάριστα νέα με το σύντροφό σου. Όμως δε θα παραλείψει να σου επισημάνει τις επιπλέον ευθύνες που αναγκάζεσαι να αναλάβεις και κάπως έτσι το χαμόγελο θα σβήσει από τα χείλη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Τάσεις απομόνωσης και περισυλλογής θα έχεις σήμερα εξαιτίας κάποιου συγκεκριμένου συμβάντος που σε αναγκάζει να αναδιπλωθείς και να μην αποπειραθείς μια προσέγγιση που ετοίμαζες προς ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Ίσως εισπράξεις από το σύντροφό σου μια δυσφορία ή εξαιτίας ενός γεγονότος κλειστείς στον εαυτό σου κι αυτό θα επιφέρει μια παγωμάρα στη σχέση σου. Αντί να αφήνεις όμως τον αρνητισμό να σε καταλαμβάνει, θα ήταν καλύτερη μια συζήτηση εκ βαθέων μαζί του που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Αρκετά θα σε απασχολήσει σήμερα η ερωτική σου ζωή, καθώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα σε αναγκάσουν είτε να διακόψεις τις επαφές σου με ένα άτομο που κάτι πήγαινε να γίνει μαζί του είτε γιατί θα αισθανθείς ότι σε επηρεάζει αρκετά και φοβάσαι μην πέσεις θύμα των παθών σου.
Σε σχέση: Θα γίνει μια προσπάθεια ελέγχου σου από το σύντροφό σου γιατί θα νιώσεις ότι περιορίζει την αυτονομία σου ή την έκφρασή σου κι αυτό θα σε κάνει να αποτραβηχτείς μακριά του. Έστω κι αν δεν το συνηθίζεις προσπάθησε να αναφέρεις την αιτία της ενόχλησής σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα