Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 1/10 έως και 5/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά, καλά τα πάτε. Ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, κυρίως τις δύσκολες, και όχι αυτές που είναι δημιουργικές. Η σταθερότητα που θα έχετε με τις σχέσεις σας, ίσως με Λιοντάρι ή Ζυγό, θα σας κάνει να πιστέψετε ότι λύθηκαν και κάποια μακροχρόνια προβλήματά σας που είχατε τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσία του Κρόνου στον άξονά σας. Πιο πολύ πάντως η μεταξύ σας σχέση εξαρτάται αυτή την περίοδο από τις διαθέσεις σας, οι οποίες σε γενικές γραμμές είναι καλές. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός σας βγάζουν το συναίσθημα στην επιφάνεια και γίνεστε πιο συμβατοί και απλοί από την επιρροή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε κάπως σφιγμένοι και κυρίως από 2/10 έως 4/10 το πρωί θα έχετε πείσμα και μπορεί να εμμένετε σε δικές σας αποφάσεις και μανιφέστα. Οι σχέσεις θέλουν τον αέρα της επικοινωνίας για να μπουν εκεί που πρέπει. Εσείς βέβαια από την φύση σας, λόγω του πλανήτη Αφροδίτη που σας κυριαρχεί και σας επηρεάζει, είστε πολύ ερωτικά άτομα με την δική σας προσωπικότητα και χάρη. Σχεδόν ποτέ δεν έχετε μείνει χωρίς σύντροφο, εκτός από ακραίες περιπτώσεις ατόμων που είναι δυσκολεύονται σε αυτόν τον τομέα. Να είστε προσεκτικοί και να μην στήσετε κανέναν καυγά χωρίς αιτία, επειδή νιώθετε ανασφάλεια ή ζήλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη διπλωματία σας κερδίζετε τελικά τα πάντα. Εκτός αν έχετε κολλήσει με Ταύρο ή Σκορπιό και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις μέσα από πίεση και ένταση. Η μικρή απομάκρυνση από ένα άτομο που δεν σας κάνει καλό -αλλά είναι απαραίτητη- θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε. Ο Δίας είναι πάνω σας και σίγουρα όλο και κάπου θα δικαιώνεστε. Μπορεί να αργούν πράγματα να γίνουν αλλά θα γίνουν και θα είναι τα καλύτερα για σας. Από τις 4/10 και μετά όλες οι εντάσεις και οι δυσκολίες θα διευθετηθούν ευκολότερα και μια νέα γνωριμία, ίσως και με Ζυγό, θα σας ικανοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανταλλάσετε κουβέντες γιατί θέλετε να απαιτήσετε τα δικαιώματά σας - κάπως φωναχτά- αλλά δεν μπορείτε να το χειριστείτε αλλιώς. Έχετε θυμό που βράζει και κυρίως με ένα άτομο από το παρελθόν. Πιστεύετε ότι έφαγε πολύ χρόνο από τη ζωή σας και τώρα θέλετε να τον ξανακερδίσετε. Θα το κάνετε πιο εύκολα, αν σταματήσετε να μνησικακείτε γιατί τελικά είστε γύρω από την ενέργεια του άλλου που δε θέλετε. Ο Κριός είναι πολύ τρανταχτή και δύσκολη γνωριμία για σας, γιατί σας βγάζει έξω από τον εαυτόν σας αλλά το χρειάζεστε μερικές φορές. Ο Ζυγός επίσης που μπορεί να είναι και μεγαλύτερο πρόσωπο από εσάς, σας προβληματίζει με το αναποφάσιστο του χαρακτήρα του.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη μέχρι και την Τετάρτη σας δίνει τη λάμψη της. Μετά θα χρειαστεί να κατεβάσετε τους τόνους και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά της σχέσης σας. Θέλετε σίγουρα την αρμονία και το πολιτισμένο επίπεδο στην ζωή σας για αυτό θα προσπαθήσετε πολύ αυτές τις ημέρες να μην ξεφύγετε και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Υπάρχουν εντά

Keywords
Τυχαία Θέματα