Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Μάρτιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με μια πλειάδα πλανητών στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων, να προοιωνίζουν την ανάγκη πότε να απομονωθείτε και πότε να «χαθείτε» στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Η είσοδος του Άρη στις 12 Μαρτίου στο δικό σας ζώδιο σηματοδοτεί το άνοιγμα μιας χρονικής περιόδου που θα είστε πιο κοντά στα «θέλω» και στα όνειρά σας. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό την ίδια μέρα είναι εξαιρετικό για όμορφες και ερωτικές στιγμές. Εν συνεχεία, με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στις 20 και 22 Μαρτίου επίσης στον Κριό απαλλαγμένοι από λάθη και αρνητικές καταστάσεις θα αισθανθείτε πραγματικά έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες που θα πάνε τη σχέση σας μπροστά. Στις 27 Μαρτίου η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, δείχνει την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του συντρόφου σας και συγχρόνως να επιτύχετε μεγαλύτερη αρμονία στη μεταξύ σας ερωτική σχέση. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι γύρω στις 7/3, 12/3 και 31/3 ενώ μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται στις 22/3.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχοντας μπει σε μια περίοδο που ανασκαλίζετε το παρελθόν άλλοι θα ανοίξετε την πόρτα σε πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και άλλοι θα πείτε «καλύτερη η μοναξιά, από την αγάπη που πληγώνει. Από τις 12 του μήνα ο κυβερνήτης σας, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και νιώθετε έτοιμοι για δράση τραβώντας ντουγρού σε νέες καταστάσεις. Οι ευκαιρίες που έχει αυτός ο μήνας θα σας βγάλουν από το τέλμα της στασιμότητας και θα ανανεώσουν το κλίμα της ερωτικής ζωής. Το τελευταίο δεκαήμερο το μήνα θα αποδειχθεί καθοριστικό για την πορεία των αισθηματικών σας ενώ θα έχετε την εύνοια του Ήλιου και της Αφροδίτης που επίσης θα εισέρθουν στο δικό σας ζώδιο. Αν και κάπως βιαστικοί και ανυπόμονοι η φλόγα του έρωτα θα ανάψει στη δική σας ζωή. Εξάλλου και η Πανσέληνος στις 27 Μαρτίου δείχνει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα στις σχέσεις σας ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλετε οριστικό τέλος σε υπολείμματα του παρελθόντος. Οι καλύτερες μέρες για φλερτ και σύναψη σχέσεων είναι 7/3, 9/3, 12/3, 22/3 και 26/3.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Παρά την παρουσία του κριτή Κρόνου στον τομέα των σχέσεων οι περισσότεροι αντέχετε έχοντας για στήριγμα τον Δία στους Διδύμους που σας δίνει την ευκαιρία να αντισταθμίσετε τις δυσκολίες έχοντας το ταμείο μες το χρήμα και την καρδιά γεμάτη αγάπη. Η πολυαστρία στου Ιχθύες, δείχνει την ανάγκη για περισσότερες κοινωνικές επαφές και διάθεση να μοιραστείτε με φίλους όσα σας προβληματίζουν μέσα στη σχέση σας. Γύρω στις 4 του μήνα το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία δείχνει ότι σας ανοίγει η όρεξη για έρωτα, φαγητό και απολαύσεις. Η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 12/3 δείχνει μια τάση να δράσετε μυστικά ενώ πιθανόν με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτη στον Κριό στις 20 και 23 Μαρτίου να αποδράσετε στήνοντας ερωτικό σκηνικό ή να κουκουλώστε κάποια λάθη ή «αμαρτωλές» κινήσεις σας. Από την άλλη, προς τα τέλη του μήνα θα έχετε την τάση να πάρετε ρίσκα και πιθανόν να κάνετε αποκαλύψεις που θα αφήσουν το ταίρι σας άναυδο. Αξιοποιήστε τις μέρες γύρω στις 7/3 και 12/3 φανείτε ψύχραιμοι και προνοητικοί στις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ένας μήνας πλούσιος σε πάρτι, γνωριμίες και τρελίτσες ανοίγεται μπροστά σας με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων. Αν και ζητάτε κάτι σίγουρο και με προοπτικές δέσμευσης δεν θα είστε αρνητικοί στο φλερτ και σε προσεγγίσεις που τονίζουν τη φιλαρέσκεια σας. Από τις 12/3 ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και ίσως αποφασίσετε να μπείτε σε ένα ερωτικό παιχνίδι που όμως είτε λόγω αρχών είτε λόγω συνθηκών δεν θα επιθυμείτε να το γνωρίζουν οι άλλοι. Ιδιαίτερα μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ερωτευμένοι ως τα μπούνια θα αψηφήσετε τους κανόνες της λογικής και προσέχοντας να μην αφήσετε ίχνη που μπορούν να σας «ενοχοποιήσουν» θα ριχτείτε στα βαθιά μιας κρυφής ή παράνομης σχέσης. Η ανάγκη να ζήσετε κάτι αληθινό και συνάμα άκρως ερωτικό θα σας οδηγήσει σε ρίσκα και πιθανόν να δείτε μια κατάσταση από μια πιο προοδευτική ματιά. Οι καλύτερες για εσάς μέρες του μήνα είναι στις 7/3 και 12/3 ενώ στα τέλη του μήνα θα αφορίσετε το παρελθόν φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Δία σε ορθή τροχιά σίγουρα τα της σχέσης σας ακολουθούν μια θετική πορεία που σας γεμίζει με αισιοδοξία και χαρά. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη σας σε ανάδρομη τροχιά μέχρι τις 17 του μήνα οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις αναμφίβολα δημιουργούν μια νευρικότητα και συγχρόνως μια σύγχυση που δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε. Η παρουσία πλανητών στον 10ο ηλιακό οίκο προμηνύει ότι πεθερικά και άτομα επιρροής θα συντελέσουν στη διαμόρφωση ενός κλίματος που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σας. Ωστόσο, το πέρασμα του Άρη στον Κριό στις 12/3 δείχνει ότι θα γίνετε πιο ενεργητικοί σε τομείς που σχετίζονται με κοινωνική ζωή και φιλικές συναναστροφές και αυτό θα συμβάλει θετικά στον να αρχίσετε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι εσείς θέλετε μέσα στη σχέση σας γεγονός που θα γίνει πιο αισθητό μετά τις 20 του μήνα περίοδος που τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη θα μετακινηθούν στο ζώδιο του Κριού. Η Πανσέληνος στις 27 του μήνα προεικονίζει ότι η ερωτική ζωή με κάποιο τρόπο θα «εκσυγχρονιστεί».

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι ευκαιρίες για εσάς δεν σταματάνε να έρχονται και να σας δίνουν τη δυνατότητα ποικιλίας επιλογών. Όσο βέβαια αυτό είναι καλό άλλο τόσο είναι και αποπροσανατολιστικό διότι έχοντας την τάση να διασκορπίζεστε αδυνατείτε να εστιαστείτε στην ουσία και «πηγαινοέρχεστε» χωρίς να γνωρίζετε τι θέλετε. Η ανάδρομη τροχιά του Ερμή μέχρι και τις 17 Μαρτίου δεν ευνοεί στο να κατασταλάξετε αντίθετα σας βάζει σε περιπέτειες με το «συναισθηματικό παρελθόν». Η είσοδος του Άρη στον Κριό δίνει το έναυσμα για να έρθετε πιο κοντά στις πραγματικές επιθυμίες και προσδοκίες σας τόσο από το σεξ όσο και από τον έρωτα. Ασφαλώς, μετά τις 20 του μήνα με τη συμβολή του Ήλιου και της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού θα έχετε πιο σαφή εικόνα των πραγμάτων και θα μπορέσετε με ευκολία να κάνετε τις επιθυμίες σας στόχους. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για αισθηματικές γνωριμίες και σύναψη δεσμών είναι 7/3, 12/3 και 31/3.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Οι γεννημένοι του α' και β' δεκαημέρου είστε στη δίνη απρόσμενων γεγονότων και μεταμορφωτικών εμπειριών αντίστοιχα. Αυτό τον μήνα η παρουσία πολλών πλανητών στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων αναμφίβολα για τους περισσότερους αποτελεί ευκαιρία για απόδραση από τα προβλήματα και απόλαυση των όσων θετικών έχει να σας δώσει η σχέση σας. Ταξίδια, μετακινήσεις και η σαφώς καλύτερη μεταξύ σας επικοινωνία θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σας δώσουν την δυνατότητα να βιώσετε ονειρικές στιγμές. Από τις 12/2 η είσοδος του Άρη στον Κριό για πολλούς από εσάς θα σημάνει προβλήματα προερχόμενα περισσότερο από άτομα μεγαλύτερα αλλά και ζόρια σε θέματα εργασίας. Κάποιοι θα απαιτούν από εσάς να καλύψετε τις ανάγκες και τα «θέλω» τους «εδώ και τώρα» και αυτό μπορεί να σας «κουρδίσει» για τα καλά και κατ' επέκταση τα πυρά να τα δεχτεί το ταίρι σας. Πολύ όμορφες μέρες είναι γύρω στις 7/3 και τις 12/3 ενώ κρατήσετε χαμηλούς τόνους στα τέλη του μήνα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι περισσότεροι είστε παιδιά για σπίτι αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο να σας προσφέρει την ασφάλεια και την αγάπη που χρειάζεστε. Αυτός ο μήνας με Ήλιο, Ερμή, Άρη και Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων σίγουρα σας δίνει πολλές ελπίδες για να γίνουν τα αισθηματικά σας όνειρα πραγματικότητα. Ίσως σε ένα ταξίδι αναψυχής, σε ένα σεμινάριο ή σε ένα χώρο γνώσης και πολιτισμού να κάνετε μια γνωριμία ικανή να σας δέσει στο λιμάνι της αγάπης. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ενός έρωτα από απόσταση, ο οποίος παρά τα όποια χιλιόμετρα θα σας χωρίζουν θα είναι όμορφος και ρομαντικός. Σίγουρα, η περίοδος που ευνοείστε περισσότερο είναι μέχρι και τις 20 Μαρτίου ενώ από τις 12 και μετά ίσως μαζί με τον έρωτα έχετε να αντιμετωπίσετε και τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Για εσάς που έχετε «κολλήσει» στο παρελθόν και διστάζετε να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός οι πλανήτες θα σας ταρακουνήσουν και θα σας δείξουν ότι ο μόνος δρόμος που έχετε είναι το μέλλον.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τόσους πλανήτες στον οίκο της λίμπιντο, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα διακρίνεστε από ρομαντική διάθεση και θα χαρείτε στιγμές ονειρικού πάθους. Θα επενδύσετε ενέργεια, χρόνο και χρήμα για να περάσετε καλά εσείς και το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 11 Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη μια περιόδου όπου η σεξουαλικότητα θα αγγίζει το ζενίθ της ικανοποίησης. Το πέρασμα του Άρη στις 12 Μαρτίου στο φιλικό ζώδιο του Κριού δείχνει ότι απαλλαγμένοι από έναν υπερβολικό συναισθηματισμό θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες για ταξίδια και δραστηριότητες που θα «φρεσκάρουν» τη σχέση σας. Προσοχή χρειάζεται στις 22 και 27 του μήνα γιατί ίσως κάποια απρόβλεπτα και μοιραία γεγονότα αποτελέσουν αφορμή για κάποιες συγκρούσεις. Στη βράση κολλά το σίδερο και η αισιοδοξία και η θετική φιλοσοφία απέναντι στη ζωή θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε σχέδια αξιοποιώντας τις ευκαιρίες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό το μήνα μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, ασκώντας μια σαγηνευτική έλξη και διεκδικώντας ζωηρά μα συνάμα «πονηρά». Το απαγορευμένο σας έλκει και κάποιοι από εσάς ίσως δημιουργήσετε μια σχέση κοινωνικά μη αποδεκτή ή με άτομο δεσμευμένο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 11 Μαρτίου ουσιαστικά δραστηριοποιεί τον τομέα του σεξ και της ερωτικής ικανοποίησης ανεβάζοντας την ερωτική διάθεση στα ύψη. Ωστόσο και το πέρασμα του Άρη στον Κριό στις 12 Μαρτίου είναι με το μέρος σας αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να δράσετε και να ενθαρρύνετε την επικοινωνία για γνωριμίες και επαφές. Επιπλέον, η παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα στον Κριό προοιωνίζει μια ερωτική περίοδο μέσα από ταξίδια, διαλέξεις και δραστηριότητες που σχετίζονται με τη γνώση ή το εξωτερικό. Γύρω στις 22 του μήνα με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό πιθανόν ο έρωτας να είναι κεραυνοβόλος ή να σας χτυπήσει την πόρτα κάτω από παράδοξες συνθήκες.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Μάρτιος σας κάνει ποδαρικό με Ήλιο, Ερμή, Άρη και Αφροδίτη στο ακριβώς απέναντι ζώδιο δείχνοντας πως πρώτη σε σειρά ενδιαφέροντος αυτό το μήνα βρίσκεται η σχέση σας. Συγχρόνως, η Νέα Σελήνη στις 11 Μαρτίου προμηνύει το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στην αισθηματική ζωή που θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθερμάνετε τον έρωτα σας με το έτερο ήμισυ. Από τις 12 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στον οίκο των μυστικών και συγχρόνως της ερωτικής ηδονής γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Μάρτιος συν τοις άλλοις θα είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας. Αν και δεν θα είναι λίγες οι μέρες που θα είστε αγχωμένοι εντούτοις ο έρωτας για εσάς θα αποτελεί το καλύτερο και βαθιάς δράσης αγχολυτικό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως τις 17 Μαρτίου ίσως δημιουργήσει κάποιες αναβολές ή ματαιώσεις σε μετακινήσεις και διαδρομές αλλά συγχρόνως θα δώσει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τη μαγεία της σχέση σας. Το τελευταίο δεκαήμερο Ήλιος και Αφροδίτη εισέρχονται στον 8ο ηλιακό οίκο και αναμφίβολα η ερωτική κλίνη θα πάρει φωτιά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο τομέας των σχέσεων δραστηριοποιείται τόσο με την παρουσία των Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Άρη εντός αυτού όσο και της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες στις 11 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα αυτόν τον μήνα θα δείξετε μεγαλύτερη επιθυμία για γνωριμίες και ανάγκη να δεσμευθείτε. Μια ρομαντική ιστορία θα εξελιχθεί στη διάρκεια του μήνα και εσείς θα αναρωτηθείτε αν είστε ξύπνιοι ή ονειρεύεστε. Παράλληλα, φωτιά παίρνει και ο τομέας του σεξ και της λίμπιντο καθώς θα μαγνητίζετε τους γύρω σας με το σεξαπίλ σας από τις 12 Μαρτίου με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού. Η ερωτική διάθεση ενισχύεται με την παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης από το τελευταίο δεκαήμερου του Μαρτίου επίσης στο ζώδιο του Κριού ενώ πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να θελήσετε να κρύψετε από τους άλλους τα της ερωτικής σας ζωής. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να ξεφύγετε από τις δαγκάνες τους καθωσπρεπισμού και πάσης φύσεως ταμπού και προκαταλήψεων.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο συχνά νιώθετε ότι δεν μπορείτε να έχετε αυτά που έχετε ανάγκη από τη σχέση και το σύντροφο σας. Από την άλλη, οι γεννημένοι του α' και του β' δεκαημέρου αντιμετωπίζονται τις μεγαλύτερες προκλήσεις με πολλούς από εσάς να έρχεστε πραγματικά στα όρια σας και σε κάποιες περιπτώσεις να τίθεται θέμα διάλυσης της σχέσης. Περνώντας λοιπόν οι περισσότεροι από τα στενά της Σκύλας και της Χάρυβδης προσπαθείτε να πάρετε αποφάσεις μα συνάμα να στηρίζετε τη σχέση αγάπης και συντροφικότητας που σας συνδέει με το ταίρι σας. Αυτό το μήνα τα περισσότερα ζητήματα προκύπτουν από την κακή διάθεση του συντρόφου και συγχρόνως προβλήματα που αντιμετωπίζει. Από τις 12 του μήνα ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και πολλοί από εσάς θα θυμώσετε ή θα «ερεθιστείτε» ποικιλοτρόπως από τις ενέργειες του συντρόφου σας στο πιτς φιτίλι. Πέρα ωστόσο από τις κόντρες και τις εντάσεις θα υπάρχουν και όμορφες και ερωτικές στιγμές που θα γίνουν πιο αισθητές το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό να ενώνουν τις δυνάμεις τους γιατί κάτι καλό και θετικό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η καρδιά σας δεν είναι από πέτρα αλλά σίγουρα αρκετά από εσάς έχετε «κουμπωθεί» εξαιτίας των παθημάτων του παρελθόντος και όσο και αν δεν το παραδέχεστε ανοιχτά είστε απρόθυμοι στις αισθηματικές προσεγγίσεις. Πολύ πιθανόν κάποιος τέως σύντροφος να σας απασχολεί ακόμα και αυτόν τον μήνα είτε να αναπολείτε στιγμές που είχατε μαζί ή ακόμα και να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του βολιδοσκοπώντας που βρίσκεται. Παρ' όλα αυτά πιο έντονη και ζωηρή γίνεται η αισθηματική ζωή μετά τις 12 Μαρτίου με την είσοδο του Άρη στον Κριού όπου βάζετε πλώρη για κάτι νέο. Επιπροσθέτως, η επίδραση του Ήλιου και της Αφροδίτης από τις 20 και 22 Μαρτίου αντίστοιχα στον οίκο των σχέσεων θα είναι δυναμική και θα φέρει αναταράξεις ικανές να σας κάνουν να δείτε την αισθηματική ζωή με άλλο μάτι. Η Πανσέληνος στις 27 Μαρτίου στο δικό σας ζώδιο τονίζει την ανάγκη για συντροφικότητα, παρακάμπτοντας κανόνες αυστηρούς όπως και την όποια αδιαλλαξία σε θέματα ηθικής.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο αρκετά φορές σας κουράζει επιζητώντας μια αυστηρή πειθαρχία και άκαμπτη στάση. Ωστόσο, το Μάρτιο η παρουσία πλανητών στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων δείχνει ότι ερωτικά το όνειρο εναλλάσσεται με το πάθος και εσείς βρίσκεστε να είστε πρωταγωνιστές μιας ρομαντικής και συνάμα γλυκιάς ιστορίας. Η Νέα Σελήνη στις 11 Μαρτίου στον 5ο ηλιακό οίκο είναι άκρως ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή καθώς θα δώσετε μα και θα πάρετε πολλή αγάπη. Νέα ξεκινήματα, νέες αποφάσεις και προτάσεις θα εγκαινιάσουν μια νέα περίοδο που υπόσχεται ευτυχία και χαρά. Από τις 12 του μήνα ο Άρης αλλάζει ζώδιο και μπαίνοντας τον 6ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ο σύντροφος σας θα έχει την τάση να αποκόπτετε και να κόβει απότομα την επικοινωνία μαζί σας . Συγχρόνως, ταξίδια αναψυχής, εκδρομές και αποδράσεις από την καθημερινότητα θα σας συνεπάρουν. Το τελευταίο δεκαήμερο το μήνα θα σας βρει με πολλές υποχρεώσεις και ταυτόχρονα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε το ταίρι σας σε κάποια ζητήματα που θα αντιμετωπίζει.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αναμφίβολα δεν είστε από αυτούς που δυσκολεύονται στο παιχνίδι του έρωτα όμως με τον Κρόνο πάνω από το κεφάλι σας έχετε κάπως «μαζευτεί» και λειτουργείτε με μια αδιαλλαξία που σε αρκετές περιπτώσεις δεν αρέσει. Ευτυχώς, η παρουσία πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει ότι είστε διατεθειμένοι να βάλετε νερό στο κρασί σας και να μην αφήσετε τα λάθη των προηγούμενων σχέσεων να τα πληρώσει μια υποψήφια νέα. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον οίκο της ερωτικής απόλαυσης δείχνει ότι πολλοί από εσάς θα τη φορέσετε την κουλούρα του έρωτα και μάλιστα με μεγάλη χαρά, ευχαρίστηση και εγκαρδιότητα. Από τις 12 του μήνα ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο του Κριού και όπως φαίνεται δεν θα είστε απερίσπαστοι αφού ξένα με τον έρωτα ζητήματα θα αποσπάσουν την προσοχή σας απροειδοποίητα και πιθανόν απότομα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 17 Μαρτίου πέρα από πιθανές ματαιώσεις, αναβολές και μεταθέσεις ραντεβού δείχνει και την τάση να επικοινωνήσετε με ένα πρώην φλερτ ή μια τέως σχέση σας. Ιδιαίτερα καλές μέρες είναι: 7/3 και 12/3.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας ανοίγει την αυλαία του με Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Άρη να στρογγυλοκάθονται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Ευχάριστα και όμορφα γεγονότα που συνδέονται με την οικογενειακή ζωή όπως και ζητήματα με ακίνητα, ανακαίνιση οικίας, συμβόλαια κατοικίας αλλά και πιθανής συγκατοίκησης ή απόκτησης απογόνου θα σας κάνουν να ονειρεύεστε. Η Νέα Σελήνη στις 11 Μαρτίου επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων τονίζει το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στη ζωή σας και που σαφώς θα έχει θεμελιώδη επιρροή στη σχέση σας. Από τις 12 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στον 5ο ηλιακό οίκο και επιτέλους θα αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Νέες δραστηριότητες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα συμβάλουν θετικά στην αναθέρμανση του έρωτα σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και πραγματικά θα νιώθετε σαν να ξαναγεννηθήκατε αφού αισθήματα χαράς, ευτυχίας και ευφορίας θα συνοδεύουν όμορφες στιγμές της αισθηματικής και όχι μόνο ζωής.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το πρώτο μισό του μήνα το βλέμμα σας είναι περισσότερο στραμμένο στο παρελθόν έχοντας ανάγκη να πιστέψετε ότι όσα επενδύσατε δεν πήγαν χαμένα ή με διάθεση να μάθετε από αυτό για να δημιουργήσετε κάτι νέο σε πιο γερές βάσεις. Ωστόσο, από τις 12 Μαρτίου με την είσοδο του Άρη στον πύρινο Κριό αλλάζετε στάση στα αισθηματικά σας δείχνοντας πως είστε διατεθειμένοι να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Η διάθεση αυτή γίνεται πιο έντονη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με το πέρασμα του Ήλιου στις 20 Μαρτίου στον οίκο της δημιουργίας και της ερωτικής ζωής και της Θεάς της Ομορφιάς λίγο αργότερα στις 22 του μήνα. Άρης, Ήλιος και Άρης διαμορφώνουν ένα άκρως ερωτικό σκηνικό με εσάς πρωταγωνιστές και συγχρόνως τα προνομιούχα πρόσωπα που θα γευθούν τις χαρές του έρωτα. Ωστόσο, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 27/3 ίσως φέρει κάποιες δυσκολίες ιδιαίτερα σε αυτούς που δεν έχουν κλείσει τεφτέρια με σχέση του παρελθόντος.

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ουρανός και Πλούτωνας συνεχίζουν να φέρνουν αναταραχές και καταλυτικά γεγονότα στη ζωή των γεννημένων του α' και β' δεκαημέρου. Ωστόσο, κάποτε έρχεται η στιγμή για περισσότερα θαύματα και με Ήλιο, Ερμή, Άρη και Αφροδίτη στο σπίτι του θαυματοποιού Ποσειδώνα αυτός ο μήνας φέρνει μια θεία χάρη στη ζωή σας. Πλάι-πλάι με το ταίρι σας νιώθετε να έρχεστε πιο κοντά και η αγάπη να σας ενώνει τα χέρια και γερά να σας κρατάει. Ταξίδια, εκδρομές, βόλτες και συζητήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικά υπέροχες στιγμές και να ξεφύγετε από τις έγνοιες και τις σκοτούρες της πραγματικότητας. Από τις 12 Μαρτίου ο φασαριόζος Άρης εισέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δημιουργώντας εντάσεις με μέλη της οικογένειας σας ενώ κάποιες εργασίες που σχετίζονται με την οικία δεν περιμένουν, πρέπει να γίνουν «εδώ και τώρα». Προσέχετε να μην μεταφέρετε τον εκνευρισμό στο σύντροφο σας και βρείτε χρόνο για χαλάρωση και ηρεμία. Ευτυχώς, η παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης από τις 20 και τις 22 Μαρτίου θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και δεν αποκλείεται να μοιραστείτε στιγμές όμορφες, ζεστές και ευχάριστες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η λογική σας επιτρέπει να υπολογίζετε κάθε σας βήμα και να κινείστε μέσα σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, οργανώνοντας τη ζωή σας όπως επιθυμείτε. Με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στους Ιχθύες τα πράγματα ακολουθούν μια διαφορετική πορεία το Μάρτιο καθώς ακούτε περισσότερο τις συναισθηματικές σας ανάγκες και βλέπετε πίσω από την κουρτίνα των όσων λέγονται. Η επικοινωνία με τους άλλους γίνεται σε μια πιο διαισθητική και όμορφη βάση και μπροστά σας ανοίγονται αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες, φλερτ και ερωτικά ειδύλλια. Λόγω ότι ο Ερμής θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μέχρι τις 17 Μαρτίου είναι πολύ πιθανόν, να ξαναδείτε μια σχέση ή επαφή που στο παρελθόν είχε ναυαγήσει με άλλο μάτι. Ίσως, η προσοχή σας διασπαστεί σε θέματα πέρα του έρωτα με την είσοδο του Άρη στον Κριό από τις 12 Μαρτίου διότι ο χώρος του σπιτιού ή της εργασίας θα πάρει φωτιά. Από την άλλη, με Ήλιο και Αφροδίτη από τις 20 και 22 στον Κριό φαίνεται ότι στον προσωπικό σας χώρο θα ζήσετε ωραίες και ερωτικές εμπειρίες.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τα επαγγελματικά σας μπορεί να σας έχουν ζορίσει και να σας αναγκάζουν να ακολουθήσετε ένα πιο δύσβατο δρόμο ωστόσο με το Δία στον οίκο των απολαύσεων και της ερωτικής ζωής θα έχετε τόσο τις χαρές σας όσο και τα τυχερά σας. Ο Μάρτιος ευνοεί εκδρομές τύπου μήνα του μέλιτος, ερωτικές στιγμές και την απόκτηση δώρων τόσο υλικών όσο και αισθηματικών. Θα δείτε ότι το ταίρι σας με τον τρόπο του θα σας δώσει τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για να νιώθετε εμπιστοσύνη και να βλέπετε τη σχέση σας ως ένα όμορφο και ασφαλές καταφύγιο που σας βοηθά να ξεχνάτε τις άσχημες πλευρές της ζωής. Παράλληλα, ο Άρης από τις 12 Μαρτίου εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και θα σας ωθήσει να ζήσετε σε πιο ξέφρενους και δραστήριους ρυθμούς. Μετακινήσεις, επαφές, ταξίδια και κοντινές βόλτες θα διαμορφώσουν ένα όμορφο και συνάμα ερωτικό σκηνικό. Επιπλέον, Ήλιος και Αφροδίτη από τις 20 και τις 22 στον 3ο ηλιακό οίκο θα εμπλουτίσουν την καθημερινή σας επικοινωνία με ευχάριστα μηνύματα δίνοντας προβάδισμα στη χαρά και την ευθυμία.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Κρόνο ανάδρομο στο Σκορπιό ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου και στα τέλη του α' έρχεστε αντιμέτωποι με επαγγελματικές επί τω πλείστον δυσκολίες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Παρ' όλα αυτά, ο Δίας ούτε εφησυχάζετε ούτε επαναπαύεται αντίθετα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να σας δει ερωτικά ευτυχισμένους. Η συγκέντρωση πλανητών στον 2ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι έχετε την ανάγκη πρώτα να έχετε κάποιες εγγυήσεις για την πορεία των πραγμάτων καθώς δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε ούτε την ηρεμία σας ούτε το συναισθηματικό σας μέλλον. Από τις 12 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και δείχνετε διατεθειμένοι να φλερτάρετε, να κάνετε γνωριμίες και γενικότερα να κάνετε επαφές κατ' ευθείαν στο ψητό. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού στις 22 Μαρτίου προοιωνίζει μια ξαφνική αισθηματική εμπειρία η οποία θα σας βγάλει εντελώς έξω από τα όποια σχέδια σας και τα νερά σας συγχρόνως. Οι καλύτερες ημέρες του μήνα είναι γύρω στις: 7/3, 22/3 και 29/3.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ένας αξιομνημόνευτος μήνας θα αποδειχθεί ο Μάρτιος, με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη να δημιουργούν μια φανταστικά όμορφη ατμόσφαιρα μέσα από το δικό σας ζώδιο. Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επικοινωνιακή δεινότητα, ερωτική διάθεση και ενεργητικότητα θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια βαθιά ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Η Νέα Σελήνη στις 11 Μαρτίου εγκαινιάζει μια περίοδο που τα φώτα της προσοχής θα πέσουν πάνω σας και θα αισθάνεστε πιο μοναδικοί και ξεχωριστοί από ποτέ. Με το Δία στον 4ο πολύ πιθανόν να αλλάξετε σπίτι ή χώρο να συγκατοικήσετε ή να αποκτήσετε απόγονο. Επιπλέον, με την είσοδο του Άρη από τις 12 του μήνα στον 2ο ηλιακό οίκο θα γίνει αυτοσκοπός σας να πιάσετε λιμάνι και να ζήσετε τον έρωτα και να πιάσουν οι ευχές σας. Θετικά διακείμενοι απέναντι σας είναι τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη από τις 20 και τις 22 Μαρτίου που μπαίνοντας στον 2ο ηλιακό οίκο θα σας φέρουν πολλά και όμορφα ερωτικά καλούδια.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Τον Μάρτιο θα κάνετε θαυμάσια εντύπωση στους άλλους και συγχρόνως θα νιώθετε πιο αγαπητοί και ευπρόσδεκτοι. Θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να βγαίνετε έξω , να κάνετε κοντινά ταξίδια και θα κατακλύζετε από μια ακατανίκητη επιθυμία να ζήσετε έναν όμορφο και ειδυλλιακό έρωτα. Ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος όμως σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε ιστορίες που αποτελούν έναν συναισθηματικό αποκούμπι σας. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 11 Μαρτίου δείχνει ότι θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να ονειρευτείτε ξανά μέσα από μια νέα δραστηριότητα, μια νέα στάση σας ή μια σχέση σας. Από τις 17 Μαρτίου που ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος γνωριμίες, φλερτ και ειδύλλια θα μπορούν να προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις. Από τις 20 και τις 22 του μήνα Ήλιος και Αφροδίτη εισέρχονται στον Κριό και σίγουρα το χρώμα του πάθους θα έχουν τα δώρα που θα σας φέρουν και θα ομορφύνουν τη ζωή σας.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, δραση, σημαίνει, φλερτ, ιχθύες, νέα, επιρροή, βασεις, συγκεκριμένο, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητων, φωτια, ξανα, πλανητες, επιθυμιες, ακινητα, αυλαια, αφροδιτη, βημα, γνωση, δωρα, ευχες, θαυματα, θεμα, ιχνη, καθημερινη, ονειρα, ονειρο, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, φλογα, φλερτ, ωρα, αγαπη, αστρα, αγκαλια, αισιοδοξια, αρμονια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βλεμμα, βρειτε, βρισκεται, φαγητο, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γνωριμια, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δινη, δειχνει, δωσει, δρομος, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, ελξη, ενεργεια, επικοινωνια, επιρροή, επιθυμια, ερθετε, ερμης, ερχεται, ερχονται, ευνοια, εναυσμα, ευθυμια, ζενιθ, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηλιος, ημισυ, ηρεμια, θετικο, εικονα, οικο, κλιμα, κρασι, κρονος, λαθη, μαγεια, ματια, ματι, μηνυματα, μοναξια, μπορειτε, μυστικα, νερο, ο ηλιος, οικια, ομορφη, ορια, ουσιαστικα, ουσια, παιδια, παθος, πετρα, πειθαρχια, πλουτωνας, πλωρη, προβληματα, πορτα, πρωταγωνιστες, ραντεβου, ριζα, ρομαντισμος, σεξουαλικοτητα, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σιδερο, συνεχεια, σειρα, συγκεντρωση, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τεως, χερι, χρημα, χρωμα, χαρα, ψητο, ομορφα, ασφαλεια, εκδρομες, ερωτευμενοι, γινετε, ιδιαιτερα, ιχθύες, καρδια, μπροστα, παιχνιδι, σημαίνει, ταξιδι, θεια, θεματα, θετικα, χερια
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr