Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4/7 έως 7/7

Ένας Πλούτωνας θα μας σώσει

Καταστροφή, κατάρα, καήκαμε!
Τέτοια και άλλα παρόμοια μπορεί να ακούσεις τις επόμενες ημέρες, τόσο στο στενό όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Αυτός βλέπεις είναι ο συνήθης τρόπος που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι ένα πέρασμα του Πλούτωνα από τη ζωή τους.

Εμένα όμως με ενδιαφέρει τι θα κάνεις εσύ!

Ο Πλούτωνας δεν έρχεται ούτε για να σε ταπεινώσει, ούτε για να σε εκμηδενίσει. Έρχεται για να σε μεταμορφώσει.
Και βέβαια δεν έχει προσωπικά μαζί σου, απλά κάνει τη δουλειά του. Ξέχνα λοιπόν τα «καρμικά» φληναφήματα και σκέψου: Ξέρεις κάποια μεταμόρφωση

που να μην είναι επώδυνη σε κάποιο της σημείο; Ρώτησες την κάμπια πόσο υποφέρει μέχρι να γίνει πεταλούδα;
Ρώτησες το μωρό που γεννιέται, πόσο πανικό ένιωσε όταν κατάλαβε ότι γλιστράει έξω στο φως;

Αυτός ο πόνος όμως είναι το τελευταίο βίωμα της προηγούμενης κατάστασης σου, η τελευταία ανάμνηση από έναν κόσμο που καταρρέει. Είναι οι φόβοι σου που πονάνε, είναι οι παλιές πεποιθήσεις σου, τα φαντάσματα σου... είναι οι συνήθειες σου που κλαίνε και οδύρονται επειδή τις εγκαταλείπεις.
Σε τραβούν για να μείνεις μαζί τους αλλά αν το κάνεις, τότε είναι που μηδενίζεις πραγματικά και μένεις κολλημένος στο μηδέν. Δεν πας πια ούτε μπρος ούτε πίσω, παγώνεις σαν ταξιδιώτης στον ορίζοντα γεγονότων μιας μαύρης τρύπας.

Στον νέο κόσμο που θα πας, αυτός ο πόνος είναι η χαρά της γέννας!
Αναγεννιέσαι, μην τρομάζεις. Απελευθερώνεσαι κι εξελίσσεσαι.

Θα ακούσεις ακόμη και θα διαβάσεις για τον σκοτεινό Πλούτωνα, που καιροφυλακτεί να σε καταπιεί. Για σκοτεινούς τύπους και εγκληματίες που απεργάζονται το κακό σου. Για συμφέροντα που θέλουν να σε καταπιούν.

Μα αν δεν ήταν ο Πλούτωνας, δεν θα αποκάλυπτες ποτέ την ύπαρξη τους, όπως δεν θα έλυνες ποτέ κανένα μυστήριο. Δεν θα έψαχνες πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων.
Ο Πλούτωνας είναι που σε βάζει να καθαρίζεις τις βρωμιές –μεταφορικά και κυριολεκτικά, αυτός σε βάζει να ψάχνεις, αυτός βρίσκεται στον πυρήνα του ανικανοποίητου σου, που σε έφτασε μέχρι εδώ και συνεχίζει να σε πηγαίνει ακόμη παραπέρα.

Και θα συνεχίσει να σε συντροφεύει μέχρι εκεί που αγγίζοντας πια τον πυρήνα της ύπαρξης σου και την ενότητα με τον Θεό σου θα χαμογελάσεις με την πρότερη άγνοια σου, αφού θα έχεις καταλάβει ότι βάφτισες τις ελπίδες σου τρόμο κι ονομάτισες την νέα αρχή σου, τέλος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα