Αστρολογική επικαιρότητα, 3/4

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: «Πάγωσε» την πολιτική και στρατιωτική συνεργασία με τη Ρωσία

Στην επιρροή της Νέα Σελήνης στον Κριό (νέος κύκλος) στην 9η μοίρα (εξωτερική πολιτική) το ΝΑΤΟ αποφάσισε την Τρίτη να αναστείλει την πολιτική και στρατιωτική του συνεργασία με τη Ρωσία

σε αντίποινα για τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, αφήνοντας ωστόσο σε κάθε περίπτωση ανοιχτούς τους διπλωματικούς διαύλους. Η συγκεκριμένη απόφαση ακολουθεί αυτή του ΟΗΕ, που έκρινε παράνομο το δημοψήφισμα στην Κριμαία, η οποία ελήφθηκε επίσης στα πλαίσια επιρροής της Νέας Σελήνης. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαρτίου σε μια σύντομη αναφορά στη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στον Κριό που έγινε στις 30 Μαρτίου γράφαμε ότι φέρνει προβλήματα με οργανισμούς όπως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.

Στα χέρια των Ευρωπαίων «σκάει» η οικονομική κόντρα με τη Ρωσία λόγω της Κριμαίας

Λόγω ότι στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης στον Κριό συμμετέχει το τετράγωνο Δία – Ουρανού έντονα θα απασχολήσουν οικονομικά θέματα και αντίποινα γράφουμε στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απρίλιου. Σύμφωνα λοιπόν με έκθεση της Deutche Bank την οποία επικαλούνται σε δημοσίευμα τους οι New York Times οι Ευρωπαϊκές τράπεζες είναι εκτεθειμένες στη Ρωσία με ποσό που ανέρχεται στα 194 δις. δολάρια και οι τράπεζες των ΗΠΑ με 37δις. δολάρια. Ως εκ τούτου, αυτή που δεν έχει λόγο να φοβάται από αντίποινα ή αν μην τι άλλο θα βγει λιγότερο ζημιωμένη σε έναν οικονομικό πόλεμο Ρωσίας – Ε.Ε είναι η πιο «δυνατή» εξ αυτών... η Ρωσία. Όπως δείχνει η έκθεση της Deutche Bank η Ευρωπαϊκή Τράπεζα και μόνο στην ιδέα αντιποίνων από την πλευρά της Ρωσίας μπορεί να καταρρεύσει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα