Άναψε φωτιές το 4ο αστρολογικό magazino!

Το 4ο διαδικτυακό μαγκαζίνο του astrology.gr με θέμα τον Πούτιν και τις γυναίκες του, την αποχώρηση της Gazprom από τον επενδυτικό ορίζοντα, αλλά και τις ενδείξεις ομοφυλοφιλίας στο ένα γενέθλιο ωροσκόπιο.

Για περίπου 45 λεπτά, η Κατερίνα Σαλωνίκη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, συζήτησαν ανέλυσαν και παρουσίασαν αυτό ακριβώς που σας είχαμε υποσχεθεί! Η θεματολογία του περιέλαβε τις τάσεις του μήνα για τα 12 ζώδια

αλλά και την Ελλάδα, τα «παντρολογήματα» -και όχι μόνον- του Πούτιν, όπως επίσης και το θέμα της ομοφυλοφιλίας, από αστρολογική οπτική φυσικά.

Σας θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που χάσατε την ζωντανή μετάδοση ή απλά θέλετε να ξαναδείτε την εκπομπή, το βίντεο θα είναι πάντα διαθέσιμο στο astrology.gr.

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου

Η επιρροή της είναι διχαστική και αποκαλυπτική-ανατρεπτική, με τη διάρκεια της να απλώνεται μέχρι και τις αρχές Ιουλίου. Δείχνει να είναι ευνοϊκή για Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους, Ζυγούς, Λέοντες, Υδροχόους και Κριούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου τους. Αντίθετα οι Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να έχουν τον νου τους στις «μπανανόφλουδες» του Ποσειδώνα.

Όσο για την αστρική επιρροή της «πιάνει» άμεσα τους εκπροσώπους των σταθερών (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), που έχουν τον Ήλιο τους στην 22η-26η μοίρα του ζωδίου τους.

Για την Ελλάδα, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θέτει ουσιαστικά «θέμα Ποσειδώνα», αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για παιχνίδια κατασκοπίας, παρασκηνιακές ενέργειες ή κάποιους κινδύνους που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο.

Αναπόφευκτα και στα πλαίσια της ενιαίας δράσης Άρη-Ποσειδώνα, υπήρξαν και "παράπλευρες" αναφορές στην τρέχουσα επικαιρότητα, με κύριες αιχμές το "άδειασμα" στην αγορά της ΔΕΠΑ και το διεθνές σκάνδαλο κατασκοπίας το οποίο αναδείχθηκε ύστερα από τις αποκαλύψεις του πρώην πράκτορα της CIA, Edward Snowden.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο...

Μια νύφη για τον Πούτιν

Το αστρολογικό πόρισμα ια τον «τσάρο» της Ρωσίας και τις φερόμενες ως υποψήφιες νύφες, θέλει την Ταυρίνα Αλίνα Καμπάγεβα πιο συνειδητοποιημένη και έτοιμη για το μεγάλο βήμα, ανεξάρτητα με το αν τελικά μπορεί να πέσει θύμα των προσδοκιών της. Η διέλευση του Δία από την γενέθλια Αφροδίτη της στον Καρκίνο, είναι μεν ένα εξέχον ατού, το πράγμα όμως «μπερδεύεται» από τη στιγμή που στο όλο σχήμα εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας.

Η Ιχθύς Άννα Τσάπμαν έχει καλές προδιαγραφές, φαίνεται ωστόσο να... βολεύεται και με μια θέση αιώνιας ερωμένης.

Όσο για την Τοξοτίνα Οξάνα Φεντόροβα φαίνεται να έχει μάλλον το πιο δύσκολο έργο, όχι γιατί δεν ταιριάζει με τον Βλαδίμηρο -κάθε άλλο η συναστρία τους είναι εξαιρετικά καυτή- αλλά επειδή είναι ήδη παντρεμένη! Μεταξύ των τριών είναι εκείνη που στο αμέσως επόμενο διάστημα φαίνεται να μπαίνει σε μια συναισθηματικά και ερωτικά θυελλώδη φάση και απομένει να δούμε αν αυτό θα έχει κάποια σχέση με τον Πούτιν ή όχι.

Για τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου πάντως (και για μας), εκείνο που σίγουρα έχει μεγαλύτερη αξία από έναν ενδεχόμενο δεύτερο γάμο είναι το «πολεμικό» κλίμα που διαμορφώνεται στο γενέθλιο χάρτη του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Astrology... Pride

Ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας πήραν... επάνω τους την ομοφυλοφιλία, διαχωρίζοντας ωστόσο το είδος της δράσης και της επιρροής τους.
Ο πρώτος βάζει τη σφραγίδα του διαφορετικού, του αιρετικού, του πειραματικού αλλά και του προκλητικού, αφήνοντας την αίσθηση πως κάτω από την επιρροή του ο άνθρωπος επιλέγει απλά μια διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα.

Αντίθετα ο Ποσειδώνας, με όχημα την ασάφεια -είτε ψυχολογική είτε ορμονική- κλίνει περισσότερο προς μια ομοφυλοφιλική επιλογή υπαγορευμένη σε ένα μεγάλο ποσοστό από τη Φύση.

Παρότι όμως πρακτικά μια παράλληλη επιρροή αμφοτέρων πάνω σε βασικούς ερωτικούς ή συναισθηματικούς δείκτες αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες μιας ερωτικής-σεξουαλικής ιδιαιτερότητας, ο Ουρανός δεν διστάζει να προκαλέσει ή να λειτουργήσει πιο «προβεβλημένα», ενώ αντίθετα ο Ποσειδώνας επικεντρώνεται στην καλλιέργεια και ανάδειξη της ευαίσθητης φύσης των εκλεκτών του.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο πιο «βαρύς» αλλά και ο πιο «μεστός».

Όταν για παράδειγμα έχουμε να κάνουμε με μια κοινωνικά περιθωριοποιημένη ή κατακριτέα επιλογή, οι υπόγειες διαδρομές που ακολουθεί το άτομο λαμβάνουν ενίοτε καταστροφικές ή αυτοκαταστροφικές διαστάσεις.

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Πλούτωνας συνδέεται με τις πιο συνειδητοποιημένες ομοφυλοφιλικές επιλογές, που εν δυνάμει οδηγούν τον φορέα τους στην πλήρη αναγνώριση της τάσης του χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η αλλαγή φύλου.

Δείτε το magazino στο video που ακολουθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα