Αν θέλετε να βρείτε τα ταλέντα σας και να απολαύσετε την ζωή, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γιουήλ

Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει στον άνθρωπο ταλέντα, δόξα και υστεροφημία.

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή μου.

Βασικά όλοι γεννιόμαστε με ένα ταλέντο ή και περισσότερα τα οποία όμως χρειάζεται, αν δεν φαίνονται πολύ έντονα προς τα έξω, να τα αναγνωρίσουμε. Όπως το σπόρο ενός φυτού χρειάζεται να τον καλλιεργήσουμε σιγά-σιγά, βάζοντας το κατάλληλο χώμα, σκαλίζοντας και ποτίζοντας την σωστή στιγμή, έτσι και τα ταλέντα δεν είναι απλά και μόνο να τα αναγνωρίσουμε αλλά και να τα καλλιεργήσουμε.

Οι μούσες στην Αρχαιότητα έπαιζαν αυτόν τον ρόλο. Η

κάθε μια εξέφραζε ένα κομμάτι των τεχνών και της επιστήμης και με αυτόν τον τρόπο ο κάθε ένας ερχόταν σε επαφή με αυτά. Οι προικισμένοι βέβαια άνθρωποι το καταλαβαίνουν αμέσως κι ίσως μερικοί όπως πχ ο Μότσαρτ και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες αρχίζουν από πολύ μικρή ηλικία να εκδηλώνουν τα ταλέντα τους. Αν τελικά καταλήξουμε ότι υπάρχει προηγούμενη ζωή, θα δούμε ότι τίποτε δεν χάνεται πάνω στην γη. Για αυτό χρειάζεται να προσπαθούμε για κάτι που αγαπάμε να το μάθουμε καλά. Όλα χρειάζονται θυσίες και σκληρή δουλειά, ακόμα και η επιφοίτηση του Αγ. Πνεύματος που εδόθη στους Αποστόλους. Τους εδόθη κατόπιν μεγάλης πίστης, αφοσίωσης στο πρόσωπου του Ιησού και μερικοί από αυτούς έβαλαν και σε κίνδυνο την ζωή τους, προκειμένου να είναι μαζί του.

Τίποτε δεν μας δίδεται έτσι τυχαία. Και αν το πάρει κάποιος σε αυτή την ζωή είναι αποτέλεσμα της εργασίας που έχει κάνει μέσα στα προηγούμενα χρόνια ίσως και σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Για αυτό μην φοβόσαστε και πάνω από όλα διατηρήστε την ελπίδα σας πάνω από όλα, σαν το υπέρτατο αγαθό που σας έχει δοθεί. Εσείς εργαστείτε πάνω στον στόχο σας και θα δείτε ότι θα ανταμειφθείτε. Αρκεί να έχετε υπομονή, πίστη, καθαρή καρδιά και αποδοχή των διαφόρων δυσκολιών που αντιμετωπίζετε. Ο άνθρωπος που έχει σταθερότητα στον στόχο του, καταφέρνει τα πάντα. Η βοήθεια του Αρχάγγελου Γιουήλ θα σας δώσει την ώθηση για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας αλλά επίσης θα σας δώσει και την απαραίτητη μετριοφροσύνη και ταπεινότητα που είναι αναγκαία στοιχεία για την αξιοποίηση τους.

Ο Άγγελος Γιουήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από τις 27 έως και 31 Δεκεμβρίου. Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει στον άνθρωπο ταλέντα, δόξα και υστεροφημία.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες είστε άτομα με μεγάλη θετική ενέργεια και μπορείτε να καταπιαστείτε με όλα τα πράγματα και να έχετε αρκετή επιτυχία. Επειδή έχετε καλό χαρακτήρα, είστε συχνά αισιόδοξοι και πολύ διορατικοί. Ξέρετε να απολαμβάνετε την ζωή και συνήθως όταν μπορείτε περνάτε καλά. Η καλοσύνη που δίνετε στους γύρω σας τις πιο πολλές φορές το σύμπαν σας τις ανταποδίδει. Εδώ το πρόσωπο του Θεού σας βοηθάει να διαπρέψετε σε όλους τους τομείς, χάριν της σωστής αντιμετώπισης των ζωής και των διδαγμάτων της. Μερικές φορές επειδή μπορεί να παρασύρεστε από τα κοσμικά, γίνεστε πολύ υπερήφανοι και έχετε υπέρμετρη φιλοδοξία σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό κάποια στιγμή μπορεί να έχετε έλλειψη κουράγιου και να σας πιάνουν φοβίες. Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε ταλέντα και δημιουργικά ενδιαφέροντα για να σας τα χαρίσει ο φύλακας Άγγελός σας χρειάζεται να έχετε μετριοπάθεια και ταπεινοφροσύνη.

Σοφέ Γιουήλ,
Επειδή είμαι άπειρος και αδύναμος σε παρακαλώ βοήθησέ με να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη. Έχω την μεγάλη γνώση μέσα μου ότι όσοι είναι ψηλά κάποια στιγμή ταπεινώνονται και πως οι ταπεινοί μια ημέρα θα εξυψωθούν και γνωρίζοντας τις σωστές ισορροπίες, ποτέ δεν καυχήθηκα και ας είμαι πολυτάλαντος και προικισμένος. Έχω γνώση ότι όλα είναι προσωρινά και τίποτε δεν θα πάρω μαζί μου όταν ξεκινήσω για το μεγάλο ταξίδι. Το μόνο που θα πάρω θα είναι τα ταλέντα μου και τις ψυχικές αρετές που θα έχω αποκομίσει. Για αυτό βοήθησέ με να διατηρήσω την ψυχή μου καθαρή και συγχρόνως να έχω μια καλή και ποιοτική ζωή, αναπτύσσοντας τα ταλέντα μου με την καθαρότητα και την μετριοφροσύνη που χρειάζεται. Έτσι μέσα από αυτό θα μου δοθεί το χάρισμα της δόξας, της καλής ζωής και της θετικής ενέργειας. Σε ευχαριστώ για όλα και βοήθησέ με να είμαι αντάξιος όλων των περιστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα