Lunar Dance: Το φλουρί στην Βασιλόπιτα είναι ο Κρόνος μας!

Πώς θα επιτύχουμε τους στόχους για την νέα χρόνια;

Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2013


Καλή Χρονιά σε όλους!

Ένα νέο έτος έβαλε τον σπόρο του και ετοιμάζεται να ανθίσει για εμάς, χαρίζοντάς μας πολύτιμες μέρες ζωής. Ξέρω τι σκέφτεστε διαβάζοντας τον τίτλο. Ότι είναι ακόμη ένα άρθρο που πρόκειται να σας δώσει τις ίδιες παλιές συμβουλές για την δημιουργία και την διατήρηση των στόχων σας, κατά το νέο έτος. Επειδή καταλαβαίνω τον σκεπτικισμό σας, θα ήθελα να σας βοηθήσω να αντιληφτείτε γιατί συχνά οι

στόχοι μας είναι ανεπιτυχείς. Σαν μεγάλο βοηθό σε αυτό, θα δανειστώ την βοήθεια του ευεργέτη- κατ' εμέ- Κρόνου, κυβερνήτη του Αιγόκερω, του μήνα που διανύουμε, για να σας δώσω μια υπόδειξη: Η αποτυχία δεν έχει να κάνει με την δύναμη της θέλησης ή της προσπάθειας, αλλά με την σωστή κατεύθυνση της αστρολογικής ενέργειας, που μπορεί να μας βοηθήσει και πιθανόν να μας αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζουμε τους στόχους μας.

Ο γενέθλιος Κρόνος μας δείχνει τα μαθήματα που θα πάρουμε μέσα στην ζωή. Ο διελαύνων Κρόνος μας δείχνει τι διαπραγματευόμαστε μέσα σε μια περίοδο 2 ½ χρόνων. Ο οίκος θα μας υποδείξει σε ποιό μέρος της ζωή μας θα καταθέσουμε τις προσπάθειες μας με κάποιο τρόπο. Οπότε, αν ψάχνουμε για το πώς θα επιτύχουμε τους στόχους για την νέα χρόνια, θα πρέπει να εξετάσουμε από ποιόν οίκο μας κάνει το πέρασμα του ο διελαύνων Κρόνος.

Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς στόχοι που θέτουν οι άνθρωποι για το νέο έτος και θα μας βοηθήσουν να θέσουμε τους δικούς μας. Σας έχω υποσημειώσει, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, για περισσότερη βοήθεια.

ΣΤΟΧΟΙ

Να πίνουμε λιγότερο αλκοόλ (12ος οίκος) ---- Ωροσκόπος Τοξότης

Να έχουμε καλύτερη εκπαίδευση/ μόρφωση(3ος /9ο οίκος)---- Ωροσκόπος Παρθένος/Ιχθύες

Να έχουμε μια καλύτερη δουλειά (6Ος /10ος οίκος)---- Ωροσκόπος Δίδυμος/ Υδροχόος

Να γυμναστούμε (1ος /6ος /12ος οίκος )---- Ωροσκόπος Σκορπιός/ Δίδυμος/Τοξότης

Να χάσουμε βάρος (1ος οίκος)---- Ωροσκόπος Σκόρπιος

Να διαχειριστούμε τα χρέη μας (8ος οίκος)---- Ωροσκόπος Κριός

Να κόψουμε το κάπνισμα (3ος οίκος)---- Ωροσκόπος Παρθένος

Να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας (2ος οίκος)---- Ωροσκόπος Ζυγός

Να κάνουμε ένα μακρινό ταξίδι (9ος οίκος)---- Ωροσκόπος Ιχθύες

Να γίνουμε εθελοντές για να βοηθήσουμε τους άλλους (6ος /12ος )---- Ωροσκόπος Δίδυμος/Τοξότης

ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ

Να γίνουμε ευτυχισμένοι (5ος οίκος)---- Ωροσκόπος Καρκίνος

Να ερωτευτούμε (5ος οίκος)---- Ωροσκόπος Καρκίνος

Να μετακομίσουμε (4ος οίκος)---- Ωροσκόπος Λέων

Να παντρευτούμε (7ος οίκος)---- Ωροσκόπος Ταύρος

Βέβαια δεν είμαι σίγουρη, για το πώς μπορούμε να κάνουμε τον εαυτό μας να ερωτευτεί ή ποιές είναι οι πιθανότητες να παντρευτούμε, αν δεν είμαστε με κάποιον/α. Οι ευχές, δυστυχώς, δεν γίνονται πραγματικότητα, αν δεν κάνουμε και εμείς κάποια προσπάθεια.

Το να ερωτευτούμε βασίζεται στην σωματική χημεία και το χρονικό διάστημα που διαρκεί περίπου είναι 2 ½ χρόνια - το χρονικό διάστημα για μια τυπική διέλευση του Κρόνου. Μετά το μήνα του μέλιτος των 2 ½ χρόνων, τα περισσότερα ζευγάρια πρέπει να μπουν στο κεντρικό νόημα της αγάπης για τον άλλον, αφού η χημεία και οι ορμόνες είναι παρελθόν. Όσο για το να είμαστε ευτυχισμένοι, νομίζω ότι ο καθένας μας έχει το δικό του μαγικό κουμπάκι ευτυχίας. Η συμβουλή του Κρόνου σε αυτήν την περίπτωση, εμένα μου ακούγεται ως εξής: «Μην προσπαθείτε απλώς, κάντε το πραγματικότητα.»

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους πιο κοινούς στόχους, για να δούμε ποιές είναι οι πιθανότητες επιτυχίας που θα μπορούσαμε να έχουμε:

Το να χάσουμε βάρος ή να έχουμε μια καλύτερη διατροφή

Είναι από τους στόχους που έχουν την υψηλότερη κατάταξη. Ποιές είναι οι πιθανότητες επιτυχίας μας με αυτό; Αν ο Κρόνος κάνει όψη με τον ωροσκόπο μας από σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση είμαστε τυχεροί. Μπορεί να μην χρειάζεται καν να κάνουμε δίαιτα, απλά να σταματήσουμε να τρώμε πολύ. Ο Κρόνος έχει ένα περιοριστικό αποτέλεσμα, όταν πρόκειται για το φυσικό σώμα. Άλλωστε το κοκκαλιάρης και λεπτός είναι λέξεις του Κρόνου.

Εάν έχουμε χάσει βάρος κατά τη διάρκεια μιας διέλευσης του Κρόνου με τον Ωροσκόπο σας και μας επέστρεψε πάλι πίσω, πιθανώς δεν έχουμε μάθει το μάθημά του Κρόνου. Θα πρέπει να εξισορροπήσουμε την σχέση μας με το φαγητό... μάλλον με το λιγότερο φαγητό. Ο Δίας καιροφυλακτεί εξίσου, καθώς κάνει τον κύκλο του μέσα από τον ζωδιακό μετά τον Κρόνο και θα συσσωρεύσει ευχάριστα τα κιλά πίσω, αν δεν είμαστε σε επιφυλακή.

Το να ξεχρεώσουμε

Σε μια περίοδο που στενάζουμε κάτω από το βάρος των οικονομικών χρεών, θεωρείται ότι η διέλευση του Κρόνου από τον 8ο οίκο μας, είναι με το μέρος μας για να επικεντρωθούμε σε αυτά. Ο Κρόνος είναι εδώ για να μας βοηθήσει να το κάνουμε, αλλά αν το αμελήσουμε η πτώχευση μπορεί να κάνει την εμφάνιση της. Ακριβώς όπως και η απώλεια βάρους, θα πρέπει και πάλι να «αγκαλιάσουμε» την πείνα, αλλά αυτή τη φορά είναι για να σωθούμε από την πείνα! Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτούμε πως να «βάλουμε σε δίαιτα» τα μέχρι τώρα έξοδά μας.

Να πίνουμε λιγότερο αλκοόλ

Αυτό είναι προφανώς ένα ζήτημα του 12ο οίκου και συμπεριλαμβάνει όλες τις καταχρήσεις ουσιών σε αυτή την κατηγορία, όλα τα φάρμακα, είτε συνταγογραφούμενα είτε όχι. Η μακροχρόνια κατάχρηση απλά πρέπει να τελειώσει. Και πάλι, θα πρέπει να αγκαλιάσουμε την πείνα, την πείνα για πραγματικότητα.

Να σταματήσουμε το κάπνισμα

Αν δεχόμαστε την διέλευση στον 3ο οίκο και είμαστε καπνιστές, αυτός είναι ένας σημαντικός στόχος για να τον πραγματοποιήσουμε. Γιατί; Ένας λόγος είναι επειδή αυτός είναι ο οίκος των Διδύμων και οι Δίδυμοι κυβερνούν τους πνεύμονες. Ας συμφιλιωθούμε λοιπόν, με την «πείνα» για την αναπνοή.

Εάν χρειάζεστε μια επανεκπαίδευση για το που θα σας επηρεάσει ο Κρόνος, διαβάστε αυτό

Ας είμαστε επιμελείς με τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο του Σκορπιού για τους στόχους του 2013. Ο Κρόνος θα είναι στον Σκορπιό μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2015. Είναι σχεδόν δύο χρόνια για να κατακτήσουμε ένα ζήτημα Κρόνου, να αγκαλιάσουμε την «πείνα» και να γίνουμε καλά σε αυτόν τον τομέα της ζωής μας. Μπορούμε να το κάνουμε. Ο δάσκαλος παρακολουθεί και, αν εργαστούμε με σεβασμό και όχι μόνο αυτόν τον χρόνο, θα μας φέρει επιτυχημένα αποτελέσματα.

Από εμένα, σας εύχομαι τα καλύτερα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

Keywords
Αναζητήσεις
κρονος στον ογδοο οικο, διελαυνων κρονος στον 8ο οικο
Τυχαία Θέματα