Lunar Dance: Είναι ώρα να εξαπλωθεί η ιδέα σας

Σήμερα, στηριζόμαστε σε αυτήν την Σελήνη για να ανοίξουμε ένα νέο τρόπο έκφρασης του εαυτού μας

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Σκορπιό - Σελήνη στον Υδροχόο μέχρι τις 18:55

Στην τελευταία πνοή του Ήλιου στο Σκορπιό υπήρχαν λέξεις, γεγονότα και καταστάσεις που παρέμειναν κρυφά. Ο παρασκηνιακός τρόπος αντιμετώπισης, ενισχυμένος και από τον Ερμή στον Σκορπιό, δημιούργησε μια εσωστρέφεια και απομόνωση που τελευταία μέρα σήμερα, έρχεται να ενσωματωθεί με τη διάθεση της Σελήνης στον Υδροχόο και να μας κάνει τελικά πιο επικοινωνιακούς.

Η Σελήνη στον Υδροχόο άλλωστε, ζητά

να πάμε πέρα από τον εαυτό μας για να βρούμε κάτι που μοιραζόμαστε ανεξάρτητα από το υπόβαθρο μας. Είναι μια Σελήνη που περιέχει την ενοποίηση ιδεών και ιδανικών. Η συνηθισμένη άποψη που μοιράζεται, είναι ότι 2 (ή 5 ή 6 ή χιλιάδες) μυαλά είναι καλύτερα από ένα. Επίσης, επειδή είναι σε ένα ζώδιο του αέρα, απολαμβάνει την ανταλλαγή ιδεών και αντιλήψεων, ειδικά αυτά που είναι λίγο πιο προχωρημένα.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, υπάρχει μια ανάγκη με κάποιο τρόπο να εμπλακούμε σε ένα μεγαλύτερο ρόλο, ένα ρόλο που θα μας συνδέει με τους άλλους και θα έχει έναν σκοπό να εξυπηρετήσει.

Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε τα έργα μας από απόσταση και πώς τελικά θα μπορούσαν να επηρεάσουν θετικά τους άλλους.

Μερικές ερωτήσεις για να κάνετε σήμερα στον εαυτό σας είναι:

~Έχω το θάρρος να παρουσιάσω ένα έργο μου, σε ευρύτερο κοινό;

~Υπάρχουν βασικές ιδιότητες στο έργο μου, που αναγνωρίζουν τα κοινά μεταξύ των ανθρώπων;

~Ποιοί είναι οι τρόποι που έχω, έτσι ώστε το κοινωνικό δίκτυο να στηρίξει το έργο μου;

~Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Διαδίκτυο και άλλες πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης για να προάγω το έργο μου;

Σήμερα, στηριζόμαστε σε αυτή την Σελήνη για να ανοίξουμε ένα νέο τρόπο έκφρασης του εαυτού μας. Ο Υδροχόος απεχθάνεται οποιοδήποτε περιορισμό και η λάμψη του βρίσκεται στον ενθουσιασμό του να αναζητήσουμε ό, τι είναι αντισυμβατικό ή απροσδόκητο, καθώς προχωρούμε τα μοναδικά μας οράματα. Ο Υδροχόος, κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι η εξάρτησή μας και η σχέση με όλα τα πράγματα που μπορούν να εντυπωσιάσουν, ίσως να αφορούν την ηλεκτρονική μορφή πραγματικά μέχρι το απόγευμα.

Βάλτε λοιπόν iPads, facebook, twitter στην δούλεψή σας για να εξαπλωθεί η αυτοέκφρασή σας. Σήμερα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε κολλημένοι στη λάσπη και το φιλικό πρόσωπο που έτυχε να καθίσει δίπλα μας μπορεί να έχει μια ιδέα που βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη δική μας έμπνευση. Είναι σημαντικό να μην υποτιμάτε τη δύναμη της δικτύωσης σε αυτή την Σελήνη. Κατά τη διάρκεια αυτής της μίνι-Υδροχόου εποχής - κανείς δεν είναι ξένος.


Keywords
Τυχαία Θέματα