Bet Awards 2014: Τα βραβεία, οι πρωταγωνιστές και τα αιματηρά περιστατικά

Τα φαντασμαγορικά βραβεία και τα αιφνίδια αιματηρά περιστατικά που τα στιγμάτισαν

Στη φετινή διεξαγωγή των παγκόσμιων βραβείων Bet Awards 2014, ξεχώρισε η εκρηκτική Παρθένος Beyonce που απέκτησε άλλο ένα βραβείο ως η καλύτερη pop καλλιτέχνιδα, στην εντυπωσιακή συλλογή της.
Παράλληλα, βλέπει το όνομά της να φιγουράρει στην κορυφή των πιο ισχυρών σταρ του κόσμου, σύμφωνα με τη λίστα Forbes, εφόσον μέσα σε ένα χρόνο

κέρδισε 115 εκατομμύρια δολάρια.


Ο Ήλιος της στον 10ο οίκο της καριέρας και πολύ κοντά στην ακμή του 11ου οίκου, την καταξιώνει κάνοντάς την παράλληλα φανατικά αποδεκτή από το ευρύ κοινό, καθώς το μισό εξάγωνο ιδιομοιρίας με τον Δία λειτουργεί ασταμάτητα στον χάρτη της, με τον Δία να κυβερνά τον δεύτερο οίκο των οικονομικών εισρέοντας τα τεράστια ποσά της.
Ο ωροσκόπος στον Σκορπιό και η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού στον Σκορπιό στον 1ο οίκο, συμβάλλουν στην εκρηκτική παρουσία της, που ο Άρης στον Λέοντα την κάνει ακαταμάχητη.

Καλύτερος pop καλλιτέχνης, ο άκρως εκκεντρικός Κριός με ωροσκόπο Τοξότη, Pharrell Williams, με σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στον Κριό σε αντίθεση με τον Ουρανό οικοθετημένο στον 10ο οίκο της καριέρας που κυβερνά η Αφροδίτη.


Αν μη τι άλλο, μαζί με την απόλυτη σύνοδο Άρη- Δία στον Υδροχόο και τον Δία κυβερνήτη του ωροσκόπου, ξέρει πώς να εντυπωσιάζει με καινοτόμες ιδέες προώθησης της μουσικής του και να δίνει όλη του την ενέργεια που πλεονάζει.

Καλύτερος νέος καλλιτέχνης ο επίσης Παρθένος, συνθέτης και τραγουδιστής, August Alsina, που το τρίγωνο του Ήλιου με Ουρανό και Ποσειδώνα υπόσχεται πολλά μελλοντικά ξαφνιάσματα.

Άλλο ένα βραβείο καλύτερης ηθοποιού περίμενε την βραβευμένη με Όσκαρ, Ιχθύ Lupita Nyong'o που συντάραξε με την ερμηνεία της στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος».

Για τον άνδρα καλύτερο ηθοποιό, το βραβείο δόθηκε στον Βρετανό Καρκίνο ηθοποιό του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου Chiwetel Ejiofor, προτεινόμενο για Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος», η οποία βραβεύτηκε για άλλη μια φορά.

Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση του Δίδυμου, Lionel Richie που τιμήθηκε για την προσφορά του στη μουσική, ερμηνεύοντας το αξέχαστο «Hello».
Ο αστείρευτος καλλιτέχνης με τη σύνοδο Ήλιου – Ουρανού και τη Σελήνη στον Κριό βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, ενώ το 2012 πήρε την πρωτιά του Billboard 200 πουλώντας 129.000 αντίτυπα, κατεβάζοντας τη Madonna από την πρώτη θέση που μόλις είχε κυκλοφορήσει και νέο άλμπουμ.
Η σύνοδος Ερμή – Άρη στους Διδύμους θα υπενθυμίζει πάντα την ικανότητα να πλασάρεται καθοριστικά με το γενικότερο ταλέντο του.

Ωστόσο τα φαντασμαγορικά βραβεία στιγματίστηκαν από δύο αιφνίδια αιματηρά περιστατικά στο πάρτι που διοργανώθηκε, που κόστισαν τη ζωή σε έναν άτομο και είχαν τέσσερεις τραυματίες από πυρά ενόπλου.

Παράλληλα, άλλος ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε στο στομάχι έξω από το κλαμπ που διεξάγονταν το πάρτι των βραβείων.
Το ταυ τετράγωνο Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα και η γενικότερη συμμετοχή του, συνέβαλαν στη βίαιες εμπλοκές, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα να θολώνει επικίνδυνα τις εμμονές και τις προθέσεις.

{youtube}wRyJPB4kkEE{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα