25 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια

εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Παρθένου




Σύμβολο: «Ένας άντρας, που ξεφυλλίζει ένα λογιστικό βιβλίο»

Ερμηνεία: Η αγάπη στη δικαιοσύνη κι η αγανάκτηση για οποιαδήποτε αδικία, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της μοίρας.

Ο άνθρωπος εδώ, είναι δραστήριος και παραγωγικός, ενώ συνήθως ενεργεί ψύχραιμα, με μια εσωτερική σοφία. Το πιθανότερο είναι να πετύχει στις επιδιώξεις του, απολαμβάνοντας τους καρπούς των κόπων του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του.»

Κομφούκιος

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια




Αισθηματικά

«Όποιος ψάχνει βρίσκει». Αυτό είναι το «μότο» της χρονιάς σας, η οποία θα είναι ...αφιερωμένη στην διαλεύκανση των θολών ή σκοτεινών σημείων της προσωπικής σας ζωής. Ίντριγκες, δολοπλοκίες και «πισώπλατα μαχαιρώματα» απειλούν να επιφέρουν μια πλήρη σύγχυση, αν δεν κινητοποιηθείτε εγκαίρως προς την κατεύθυνση της διερεύνησης προθέσεων και σκοπών. Ακόμη, ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε και γνωρίζει κάποια «καυτά» μυστικά σας, θα αποδειχθεί κατώτερο των περιστάσεων. Με δύο λόγια υπάρχει ένα ...τεράστιο θέμα εμπιστοσύνης!

Οικονομικά

Ανάλογο είναι το κλίμα και στα οικονομικά σας, όπου καλείστε να ξεμπλέξετε ένα κουβάρι από «αν» και «μήπως» και να κινηθείτε μεθοδικά αλλά «αθόρυβα» χωρίς να εμπιστεύεστε κανέναν, παρά μόνον τον εαυτό σας. Εννοείται πως αν πάτε «με τον σταυρό στο χέρι», θα σας ...φάνε λάχανο! Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να εξαφανίσετε στοιχεία που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε αλλά και να ανακαλύψετε τι και ποιοί κρύβονται πίσω από τις «ατυχίες» σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα