Βρισκόμαστε επί 8 χρόνια. Συνεχώς υπήρχαν άλλες αλλά ξαναγύριζε. Τώρα λέει πως δεν με θέλει πια!

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ειχαμε σχεση 3 χρονια και βρισκομαστε εως τωρα 8 χρονια.στα 3 χρονια πηγε με αλλη ,μαλωσαμε κ χωρισαμε!στεναχωρηθηκα πολυ,ηταν ο πρωτος αντρας στη ζωη μ.υστερα απο καποιους μηνες με παρακαλεσε να του δωσω μια ευκαιρια+εγω του εδωσα.δυστυχως τα υπολοιπα 5 χρονια

μια ειμασταν καλα κ μια χαλια.ο λογος ηταν οτι συνεχως εκανε πραγματα κ με αλλες κ παντα το μαθαινα,μαλωναμε,με παρακαλουσε,τον συγχωρουσα κ μετα παλι τα ιδια.οτι κ να εκανε ολα αυτα τα χρονια ενω χωριζαμε δε με αφηνε να προχωρησω.δεν καταλαβα ποτε αν αισθανοταν κτ για εμενα.πιστευω πω ς οταν γινοταν συζητηση για το ποσο τον θελω+τον αγαπαω,αυτος απομακρυνοταν.εδω κ καποιο καιρο εμαθα οτι βγαινει με καπόια την οποια παρατουσε για να ερθει να δει εμενα καθε φορα που το προτεινα.προχθες του ειπα τον αγαπαω κ θελω να ειμαστε μαζι+ειπε οτι δε θελει σχεση μαζι μ.οταν ρωτησα τι τον κρατουσε τοσα χρονια κοντα μου,μου απαντησε τπτ,δεν ειχαμε τπτ,δεν ειχαμε τπτ,δε νοιωθει τπτ+θελει να προσπαθησει με την αλλη.το σεξ μαζι του ηταν υπεροχο+γινοταν συχνα σε συγκριση με αυτη που βγαινει.να αναφερω πως ειχα μαλωσει με την οικογενεια μ γι'αυτον γιατι θεωρουσαν οτι δεν κανει για εμενα.τον αγαπαω πολυ,υπαρχει περιπτωση να γυρισει+να ειμαστε καλα;συγγνωμη για το τοσο μεγαλο κειμενο.

Η απάντηση του Queen.gr

Έχουν περάσει πολλά χρόνια που κάνεις το ίδιο λάθος. Είναι δυνατόν να το δέχεσαι; Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σε θέλει πραγματικά; Καταλαβαίνω ότι κάποιες κοπέλες έχου θέμα με τον πρώτο τους και κολλάνε πιστεύοντας πως είναι ο ένας, δυσκολευόμενες να πάνε παρακάτω.

Ο κύριος, δεν σε σέβεται και σίγουρα δεν ήταν και δεν είναι ερωτευμένος. Ήσουν απλά το λιμάνι, η σταθερή γκόμενα. Η καβάτζα που δέχεται τα πάντα. Το θύμα. Η ασφάλειά του απέναντι στην ανασφάλεια του να μην έχει κάτι. Το δίχτυ που θα έκοβε την πτώση.

Ένας ερωτευμένος άντρας δεν το κάνει αυτό. Δεν δοκιμάζει διαρκώς την τύχη του με άλλες. Μπορεί το σεξ να ήταν υπέροχο μεταξύ σας και πιθανότατα ο κύριος λόγος που τράβηξε τόσο η κατάσταση. Όποτε του μιλούσες για συναισθήματα απομακρυνόταν. Γιατί δεν θέλει και δεν έχει να σου τα αναταποδώσει. Άσε τι έλεγε για να σε κάνει να γυρίσεις. Αυτά δεν έχουν σημασία. Οι πράξεις μετράνε.

Σου είπε ότι δεν σε θέλει και θέλει να προσπαθήσει με κάποια άλλη. Μη συγκρίνεις καταστάσεις. Προφανώς για να είναι μαζί της τώρα κάτι σημαίνει. Δεν νομίζω να σταθεί κι εκείνη πολυ τυχερή, αλλά εσύ ένα μόνο πρέπει να κάνεις. Να μαζέψεις ό, τι σου έμεινε από αξιοπρέπεια και να αποχωρήσεις από αυτή την ιστορία που βρίσκεται πια μόνο στο δικό σου μυαλό. Δεν σε θέλει. Είναι αλλού- αλλά όπου και να είναι δεν είναι για σένα. Κάτσε σκέψου και δες αν ο ιδανικός άντρας στο μυαλό σου είναι κάποιος που δεν αφήνει θηλυκιά γάτα στο πέρασμά του. Αν ναι, τότε κηνύγησέ τον μπας και είναι αυτός ο ένας και μοναδικός. Αν όχι, τότε ακλή μου έχασες 8 χρόνια από τη ζωή σου προσπαθώντας να ΣΟΥ αποδείξεις ότι δεν κόλλησες με λάθος άνθρωπ

Keywords
Τυχαία Θέματα