Το κόκκινο κραγιόν μέσα από τα μάτια της make-up artist Ρούλας Σταματοπούλου

07:31 6/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Τελικά πηγαίνει σε όλες το κόκκινο κραγιόν και πως φοριέται; Οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ.

«Το κόκκινο κραγιόν δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να βγει αυστηρό» παρατηρεί η Ρούλα «μπορούμε να το κάνουμε να βγει πάρα πολύ χαλαρό, μοντέρνο και νεανικό».

«Αυτό που είναι κανόνας είναι ότι με το κόκκινο κραγιόν για να φορεθεί σωστά δεν πρέπει να έχουμε πολύ έντονα μάτια. Δε χρειάζεται να έχουμε μόνο eyeliner, μπορούμε να το συνδυάσουμε και με

'καθαρό' μάτι. Για παράδειγμα μπορεί να έχουμε μία καφέ-χρυσή σκιά, να βάλουμε μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν. Υπάρχουν δηλαδή κι άλλοι τρόποι να φορεθεί εκτός από τον κλασικό: κόκκινο κραγιόν-eyeliner» εξηγεί η Ρούλα Σταματοπούλου.

«Βέβαια, το κόκκινο κραγιόν δεν πάει σε όλες μας» λέει η Ρούλα. «Όποια το βάλει πρέπει να έχει πολύ καθαρό, λαμπερό δέρμα. Όσες έχουν σπυράκια, ουλές στο πρόσωπο ή κάτι αντίστοιχο καλύτερα να το αποφεύγουν, γιατί κάνει το πρόβλημα πιο εμφανές».

«Ο σωστός τρόπος για να το βάλουμε απαιτεί σίγουρα περίγραμμα!» τονίζει η Ρούλα «Δε γίνεται να το βάλουμε μόνο του γιατί δε θα στρώσει καλά, δε θα φαίνεται ωραίο και επιπλέον θα αρχίσει να 'χύνεται' όσο περνάει η ώρα. Το περίγραμμα αυτό που κάνει είναι σταθεροποιεί το κραγιόν. Όταν κάνουμε το περίγραμμα, καλό είναι να βάφουμε και όλη την επιφάνεια των χειλιών, γιατί αυτό κάνει πιο σταθερό το κραγιόν» συμβουλεύει.

«Προσωπικά μου αρέσουν τα πιο ματ κόκκινα που είναι και πολύ στη μόδα και είναι πολύ σταθερά, όπως επίσης, μου αρέσουν και τα πιο πορτοκαλοκόκκινα -ακόμη και για Χειμώνα- τα οποία μπορούν να τα βάλουν οι πιο σκούρες επιδερμίδες» λέει η Ρούλα και συνεχίζει «αλλά το κόκκινο που θα διαλέξει η κάθε γυναίκα έγκειται στο τι της πηγαίνει και στον τελικό συνδυασμό που δίνουν η επιδερμίδα της, τα μάτια και τα μαλλιά της».

Keywords
Τυχαία Θέματα