Τι θα δείτε απόψε στο «Blackout Celebrities Edition»;

Τρυπώσαμε στα παρασκήνια και σας μεταφέρουμε στα γυρίσματα του σημερινού Blackout.

Τι δουλειά έχουν μαζί ένας διάσημος κομμωτής, ένα καλλίγραμο μοντέλο, ένας παρουσιαστής, μία κοσμική κυρία, μία σχεδιάστρια μόδας και ένας δημοφιλής ηθοποιός;

Μα φυσικά κλείνουν τα μάτια και εμπιστεύονται τις αισθήσεις τους προκειμένου να παίξουν στο ξεχωριστό επεισόδιο «Blackout Celebritie's Edition». Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς η εν λόγω εκπομπή

πρόκειται να προσφέρει μέσω του νικητή το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», οι έξι λαμπεροί παίκτες τα έδωσαν όλα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Η πρώτη δοκιμασία ζήτησε από τους συμμετέχοντες να διασχίσουν το σκοτεινό θάλαμο, ανά ζευγάρια. Στόχος, ήταν να μεταφέρουν 4 αντικείμενα.

Στη δεύτερη δοκιμασία, οι παίκτες μπήκαν στο ρυθμό του Blackout, χορεύοντας «Λίμπο» και προσπαθώντας να διασχίσουν ένα δύσκολο μονοπάτι χωρίς να βλέπουν μέσα στο σκοτάδι.

Η τρίτη δοκιμασία συμπεριλαμβάνει και την ίδια την παρουσιάστρια του παιχνιδιού, Νάντια Μπουλέ, η οποία δέχτηκε να κλείσει τα μάτια αντιμετωπίζοντας τους φόβους της. Οι παίκτες έπρεπε να αναγνωρίσουν τρία αντικείμενα ενώ βρίσκονταν ξαπλωμένοι μέσα σε μια μπανιέρα.

Τέλος, η τέταρτη δοκιμασία, ζήτησε από τους διάσημους παίκτες να ψηλαφήσουν και να αναγνωρίσουν τέσσερα μέλη του ανθρώπινου σώματος.

Σας εξάψαμε τη φαντασία; Συντονιστείτε το βράδυ και παρακολουθήστε το παιχνίδι που θα σας κόψει την ανάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα