Τι απαντά ο John Hamm σε όσους ασχολούνται με το μέγεθος του... πέους του;

To οποίο έχει αποκτήσει ακόμη και λογαριασμούς στο tumblr

O John Hamm το τελευταίο διάστημα έχει γίνει θέμα συζήτησης σε περιοδικά, sites και εκπομπές και οχι για το αναμφισβήτητο υποκριτικό του ταλέντο. Από το 2010 για να είμαστε ειλικρινείς γίνεται ντόρος για το... εξέχον και τεράστιο πέος του που γίνεται αντιληπτό σε κάθε του εμφάνιση μιας και επιλέγει λεπτά παντελόνια χωρίς εσώρουχα.

Το θέμα εκτοξεύθηκε όταν ο ηθοποιός αναγκάστηκε να φορέσει στενά παντελόνια εποχής για τη νέα του ταινία και δημιουργήθηκαν προβλήματα στα γυρίσματα. Ο ίδιος μίλησε για το θέμα στο περιοδικό Rolling Stone. Τι είπε;

«Ναι. Τις ξέρω τις φήμες. Τα πιο πολλά είναι πειραγματάκια αλλά είναι αγένεια. Λέγονται απόκρυφα για κάποιο λόγο. Είναι προσωπικό. Δεν αφορά κανέναν το πέος μου. Δεν καταλαβαίνω αυτό το επίπεδο πουριτανισμού. Δεν κυκλοφορώ γυμνός. Αν φοράω εσώρουχα ή όχι είναι δικό μου θέμα. Για όνομα του θεού- φοράω παντελόνια! Αφήστε με ήσυχο. Δεν φαντάστηκα πως μαζί με τη διασημότητα θα αποκτούσε το π**λί μου λογαριασμούς στο tumblr. Τέλος πάντων - υποθέτω πως είναι τελικά καλύτερο από το να σε λένε μικροτσ**τσ**νο».

Keywords
Αναζητήσεις
sirina megethos peous
Τυχαία Θέματα