Στα χνάρια της Hathaway: Άλλη μια σταρ χωρίς εσώρουχο!

Λέτε να σήμανε η ... «χαραυγή» μιας νέας τάσης;

H Anne Hathaway μίλησε για την 'καταστροφή' όπως χαρακτήρισε που της συνέβη, όταν αποκάλυψε τα γεννητικά της όργανα προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο. Η ηθοποιός προκειμένου να μην διαγράφεται το εσώρουχο από τη στενή μαύρη τουαλέτα της δεν φόρεσε. Συχνό φαινόμενο σε red carpet εμφανίσεις που όμως εξαιτίας του μαγάλου σκισίματος δεν βοήθησε τη σταρ με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να δει πεντακάθαρα, αυτό που δεν

ήθελε να δείξει ποτέ της!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν οι μέρες και είχαμε δεύτερο κρούσμα! Άλλη μία ηθοποιός βάδισε στα χνάρια της Anne Hathaway και πρόκειται για την επίσης χαμηλοβλεπούσα πρωταγωνίστρια τουh Twilight, Elizabeth Reaser. Με ένα κοντό κολλητό δαντελένιο φόρεμα σε χρυσή απόχρωση, εμφανίστηκε σε γνωστό talk-show της τηελόρασης του Hong Kong, στα πλαίσια της προώθησης του Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2.

Η 37χρονη star, που υποδύεται την Esme Cullen, προσπάθησε να αλλάξει πόδι, ενώ η κάμερα έκανε κοντινό στην επίμαχη περιοχή μετατρέποντάς την σε ηρωίδα του... Βασικού Ενστίκτου! Όλοι κόλλησαν, όπως και η κάμερα ενώ εκείνη ήρθε αντιμέτωπη με τα απόκρυφά της στο... μόνιτορ! Η ηθοποιός χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της αν και έτρεμε, ξέσπασε σε γέλια μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Jamie Campbell-Bower. Είπε απλά «Προφανώς και έπρεπε να βάλω κάτι άλλο!» και συνέχισε να γελά καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Κορίτσια: Προσοχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα