Σεξ με διάσημο, σεξ με την ομάδα πόλο! Τί σημαίνουν οι φαντασιώσεις σου

Στη φαντασία... όλα επιτρέπονται και όλα έχουν την εξήγησή τους!

Ακόμα και τα καλύτερα κορίτσια όταν είναι μόνα τους έχουν στο μυαλό τους ένα σέξι σενάριο, μια φαντασίωση δηλαδή που τα βάζει.... στο κλίμα! Οι ειδικοί εξηγούν πως όλοι, άντρες και γυναίκες έχουν συγκεκριμένες και αγαπημένες φαντασιώσεις, τις οποίες φέρνουν στο μυαλό τους όταν είναι μαζί με τον σύντροφό τους, αλλά κυρίως όταν είναι μόνοι τους. Οι έρευνες έδειξαν ποιο είναι το top 3 των γυναικείων φαντασιώσεων, αλλά και τί σημαίνουν για τη σεξουαλική μας ζωή.

Σεξ με κάποιον διάσημο
Αναμφισβήτητα μία από τις πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις, το σεξ με κάποιον διάσημο είναι ίσως η πιο αγαπημένη των γυναικών. Αν τελευταία η σκέψη σας κυριεύεται από σταρ μεγάλου βεληνεκούς, δεν σημαίνει ότι είστε ψώνιο, ούτε ότι θέλετε να κάνετε καριέρα στο Χόλιγουντ! Αυτό που μαρτυρά είναι το γεγονός ότι έχετε πολύ ανάγκη την προσοχή του συντρόφου σας. Είναι πολύ πιθανό η σχέση σας να υποφέρει από μονοτονία και έλλειψη φαντασίας, δεν αποκλείεται όμως να είναι κάποια δικά σας ταμπού που δεν σας αφήνουν να εκδηλώσετε τον ενθουσιασμό σας.

Με την αγαπημένη σας ομάδα ποδοσφαίρου / μπάσκετ / πόλο
Συνήθως οι άντρες είναι εκείνοι που φαντασιώνονται τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα, όμως, αυτό δεν εμποδίζει εσάς να φαντασιώνεστε την αγαπημένη σας ομάδα κάποιου αθλήματος! Πάντως, η πολυκοσμία που επικρατεί στις φαντασιώσεις σας δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Όχι, δεν είστε ανώμαλη, ούτε θέλετε καινούργιους άντρες στη ζωή σας - ταυτοχρόνως! Απλώς, σας αρέσει να είστε το μεγάλο αντικείμενο του πόθου, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι έχετε μεγάλη σεξουαλική αυτοπεποίθηση!

Ο συμπρωταγωνιστής σας είναι... συμπρωταγωνίστρια
Και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες αντρικές φαντασιώσεις. Ομως, φαίνεται ότι την έχουν και οι γυναίκες, με τη διαφορά ότι σ' αυτήν δεν υπάρχει καμία αντρική παρουσία! Αν συμβαίνει και σε εσάς, δεν χρειάζεται να αρχίσετε να αναρωτιέστε για το πόσο straight είστε. Η συγκεκριμένη φαντασίωση αποκαλύπτει την ανάγκη σας για νέα κόλπα στην κρεβατοκάμαρα, είτε γιατί ο σύντροφός σας δεν σας ικανοποιεί αρκετά, είτε γιατί έχετε συνηθίσει πια -και βαρεθεί- τα ερωτικά του παιχνίδια. Με λίγα λόγια, η γυναίκα που στη φαντασίωσή σας εξερευνά τις ερωτογενείς ζώνες σας αποτελεί μια προέκταση του εαυτού σας και δείχνει τι θα θέλατε στο κρεβάτι από το σύντροφό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα