Σαμαράς - Φαρμάκη - Λιανός στο απόλυτο σκοτάδι για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένας μεγάλος νικητής, πρόσφερε το έπαθλό του, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Επώνυμα πρόσωπα έπαιξαν στο Black Out και όσα θα δούμε θα μας εκπλήξουν την Δευτέρα το βράδυ.

Έξι λαμπεροί παίκτες, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο απόλυτο σκοτάδι, σε ένα special επεισόδιο Blackout, που θα τους βγάλει... νοκ άουτ !!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς

φοβάται οτιδήποτε extreme. Η Όλγα Φαρμάκη εξομολογείται, πως το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχει κάνει μέχρι τώρα, είναι... μπανάνα στη θάλασσα! Ο Γιώργος Λιανός, είναι ατρόμητος. Έχει έρθει σε επαφή με θηρία της φύσης και λέει πως... δεν φοβάται τίποτα! Η Χριστίνα Πολίτη, ήρθε στο Blackout, γιατί εκτός από την κοσμική της φύση, έχει και... τη σκοτεινή της πλευρά. Ενώ, η Τζο Τόγκου ισχυρίζεται πως το πιο extreme πράγμα, που έχει κάνει, είναι τα 2 διαζύγιά της. O Χριστόφορος Ζαραλίκος αποκαλύπτει πως έζησε πιο επικίνδυνα από ποτέ, όταν αποφάσισε να δουλέψει στο θέατρο... κι έτσι, άφησε 8 νοίκια απλήρωτα! Στην πρώτη δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενοι διέσχισαν τον σκοτεινό θάλαμο, ανά ζευγάρια. Στόχος, ήταν να μεταφέρουν 4 αντικείμενα! Στη δεύτερη δοκιμασία, οι παίκτες μπήκαν στο ρυθμό του Blackout, χορεύοντας «Λίμπο»... στα τυφλά και έδωσαν, ο κάθε ένας το δικό μοναδικό στιλ!

Στη συνέχεια, οι celebrities προκάλεσαν και την παρουσιάστρια, Νάντια Μπουλέ, να αναμετρηθεί με το απόλυτο σκοτάδι. Εκείνη δέχτηκε κι έτσι η τρίτη δοκιμασία, κατά την οποία οι παίκτες έπρεπε να αναγνωρίσουν 3 αντικείμενα μέσα σε μια μπανιέρα, βρήκε τη Νάντια μεταξύ γέλιου, κραυγής και τρόμου! Στην τέταρτη δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αναγνωρίσουν 4 μέλη του ανθρώπινου σώματος»! Η διαδικασία αυτή, ήταν η αγαπημένη της Όλγας Φαρμάκη... κατά τα λεγόμενά της! Τέλος, στην τελευταία δοκιμασία 2 διαγωνιζόμενοι... «την πάτησαν», καθώς έπρεπε να διασχίσουν... ένα δύσκολο μονοπάτι! Όμως, εκτός από το γέλιο και την πλάκα, το επεισόδιο Blackout Celebrities Edition, μας φανέρωσε και τη φωτεινή του πλευρά, καθώς ο μεγάλος νικητής, πρόσφερε το έπαθλό του, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».Ένα σκοτεινό επεισόδιο με λαμπερούς παίκτες και τρομακτική πλάκα, έρχεται τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 22:00. Blackout Celebrities Edition, παίζει... στον ΑΝΤ1!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα