Πρώτη ματιά στη συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι ’13

Το preview της νέας συλλογής στο μαγευτικό Μαϊάμι!

Στις δροσερές παραλίες του Μαϊάμι και κάτω από το ζεστό του ήλιο, παρουσιάστηκε το preview της συλλογής adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι '13. Αυτό το καλοκαίρι η adidas by Stella McCartney σε καλεί

να βγεις έξω, να προπονηθείς και να απολαύσεις τη φύση φορώντας τα μοναδικά προϊόντα της νέας συλλογής.


Η συλλογή adidas by Stella McCartney συνδυάζει τις τεχνολογικές καινοτομίες της adidas με μοντέρνα και παιχνιδιάρικα σχέδια, σε ρούχα φτιαγμένα ειδικά για εξωτερικούς χώρους. Τα μαγιό σε νέον τόνους και τολμηρά χρώματα σε προδιαθέτουν για δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα, οι κλασικές απαλές αποχρώσεις της σειράς Yoga βρίσκονται σε αρμονία με τα χρώματα της παραλίας, ενώ το τροπικό ύφος «δένει» ιδανικά με τα εξωτερικά τοπία.


Στα highlights της συλλογής περιλαμβάνονται ο θηλυκός αισθησιασμός της σειράς Swim με τα δυναμικά λεοπάρ σχέδια στο πάνω μέρος των μαγιό που συνδυάζονται με κοραλλί και μπλε αντιθέσεις στο κάτω, τα ελαφριά κολάν και τα εφαρμοστά top των σειρών Run και Studio σε sorbet αποχρώσεις με καπιτονέ λεπτομέρειες και τέλος, τα ξεχωριστά κομμάτια της σειράς Tennis σε απαλές παστέλ αποχρώσεις. Τα Techfit κομμάτια της συλλογής ενισχύονται από τις τεχνολογίες CLIMALITE και CLIMACOOL, εξασφαλίζοντας δροσιά για το σώμα, ακόμα και μες στην καρδιά του καλοκαιριού.


Η συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι '13 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2013 στο δίκτυο καταστημάτων της adidas.

Keywords
Τυχαία Θέματα