Πώς θα εξελιχθεί η γνωριμία μου μαζί του;

Το queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Θέμα μου είναι πως θα εξέλιχθεί η γνωριμία μου μαζί του. Ξέρω που είναι το σπίτι του, τον έχω επισκεφθεί. Δεν μπορώ όμως πλέον να πηγαίνω εκεί γιατί ο ίδιος θεώρησε ότι είναι επικύνδυνα να πηγαίνω εκεί. Πήγα με παρέα μόνο μια φορά από τότε για να μην με θεωρήσει ξεροκέφαλη. Από τότε του έχω στείλει δυο μνμ, ένα στο κινητό και ένα στο φεισμπουκ. Δεν αποκαλύπτω βέβαια τι αισθάνομαι

γι' αυτόν. Πως μπορεί να προχωρήσει η γνωριμία μας;

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη. Δεν καταλαβαίνω και πολλά πράγματα καθώς δεν είμαι ο μάντης Κάλχας, οπότε είναι σαν να μου ζητάς με βάση αυτές τις λίγες και μπερδεμένες πληροφορίες να σου απαντήσω σαν την Πυθία.

-Μία απλή γνωριμία έχουμε από ό, τι μας λες. Το ότι ξέρεις πού είναι το σπίτι του... τι σχέση έχει; προς το παρόν τουλάχιστον.

-Τον έχεις επισκεφθεί λες... με παρέα; Μόνη; Τι πάει να πει τον επισκέφθηκες;

-Δεν μπορείς να πηγαίνεις ΠΛΕΟΝ εκεί... Δηλαδή; Τι έγινε; Για ποιο λόγο; Δεν μας εξηγείς...

-Εκείνος λέει ότι είναι επικίνδυνα πλέον να πηγαίνεις εκεί!... Γιατί, έχει σχέση; Ή μήπως είναι κανένας σεσειμασμένος δολοφόνος; Έτσι που μου τα γράφεις δεν βγάζω άκρη!

-Από «τότε» του έχεις στείλει 2 μηνύματα... Από πότε;;;; Τι έχει γίνει- δεν καταλαβαίνω τίποτα!

-Δεν αποκαλύπτεις τι αισθάνεσαι γι' αυτόν λες. Αν πρόκειται για απλή γνωριμία το αισθάνομαι είναι μεγάλη κουβέντα. Εκτός κι αν εσύ γνωριμία εννοείς κανένα καθημερινό σεξ επί διμήνου!

Φυσικά όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει λογική στο γράμμα σου... Δεν βγαίνει νόημα εκτός κι αν απευθύνεσαι στον εαυτό σου. Δεν είμαι μέσα στο μυαλό σου, δεν ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ από μόνη μου τι έχει γίνει. Συνεπώς δεν μου δίνεις τη δυνατότητα να απαντήσω σε κάτι. Μόνο ερωτήσεις μπορώ να σου κάνω.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα