Ποιος star του Twillight συνελλήφθη να ουρεί σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε σοκαρισμένους θεατές;

Kαι δυστυχώς αμέσως μετά επενέβη η αστυνομία;

Κακά τα ψέματα, όταν η επιτυχία και τα χρήματα έρχονται σε μικρή ηλικία, τότε είναι πολύ πιθανό και το καλάμι να καβαληθεί και η δημόσια συμπεριφορά να μην είναι αυτό που κάποιος θα χαρακτήριζε... υποδειγματική! Και ενώ έχουμε συνηθίσει την Linsday Lohan να μπαινοβγαίνει στα κρατητήρια, η μακρά λίστα με τους ολίγον προκλητικούς star όσο πάει και μακραίνει.

Ο πρωταγωνιστής του Twillight λοιπόν, Bronson Pelletier,

συνελλήφθη μόλις χθες στο αεροδρόμιο του Los Angeles! Και αν το μυαλό σας πήγε αμέσως στα ναρκωτικά σας πληροφορούμε ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο 25χρονος ηθοποιός λοιπόν, είχε πιει ένα ποτηράκι παραπάνω, λογικά αρκετά περισσότερα, με αποτέλεσμα να κάνει την ανάγκη του, το ψιλό για καλή του τύχη, σε μία από τις πύλες επιβίβασης!

Αμέσως μόλις το γεγονός έγινε αντιληπτό, η αστυνομία κατέφθασε με αποτέλεσμα να μπαγλαρώσουν τον μεθυσμένο Pelletier! Aυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο star οδηγείται στο... φρέσκο, μιας και μόλις μία εβδομάδα πριν, συνελλήφθη και πάλι έπειτα από ανάρμοστη συμπεροφορά σε μπαρ. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού του ζήτησε επανειλημμένα να φύγει, αυτός αρνήθηκε και το φίδι από την τρύπα κλήθηκαν να βγάλουν τα όργανα της τάξης! Δυστυχώς όμως, τα ευρήματα έκαψαν τον ηθοποιό μιας και, εκτός από αλκοόλ στο αίμα του, βρέθηκε στην κατοχή του έπειτα από σωματικό έλεγχο, σημαντική ποσότητα κοκαίνης και crystal meth!

Μάλλον ο Bronson έχει τα θέματά του. Του ευχόμαστε να βρει μία λύση σύντομα...

Keywords
Τυχαία Θέματα