Ποια star ξέχασε να φορέσει εσώρουχο στην πρεμιέρα της ταινίας της;

Και να προβεί σε... ροζ αποκαλύψεις;

Η πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή του Hollywood Les Miserables, πραγματοποίησε επιτέλους την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ με όλο το υπέρλαμπρο καστ να δίνει το παρόν. Κεντρικό πρόσωπο και φυσικά η μεγαλύτερη κράχτης της ταινίας υπήρξε η Anne Hathaway όλο το διάστημα που προηγήθηκε και για ακόμη μία φορά φρόντισε να κλέψει την παράσταση.

Χθες βράδυ λοιπόν, στη Νέα

Υόρκη, κοινό και φωτογράφοι, όχι μόνο θαύμασαν την σέξι και άκρως τολμηρή εμφάνιση της όμορφης star που θύμισε αρκετά την εμφάνισή της ως catwoman, αλλά έγιναν και μάρτυρες ιδιαίτερων και... τολμηρών αποκαλύψεων!

Βλέπετε, η Anne βγαίνοντας από την υπεροπολυτελή λιμουζίνα με την οποία κατέφθασε, δεν πρόσεξε τις κινήσεις της με αποτέλεσμα όλοι να αντιληφθούν ότι είχε ξεχάσει να βάλει... εσώρουχο! Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που star την πατάει έτσι, αλλά όπως και να το κάνουμε από την Hathaway ήταν το τελευταίο που περιμέναμε. Βέβαια, μπρος στα κάλλη και κυρίως το εντυπωσιακό ρούχο, τι είναι το εσώρουχο, οπότε κατανοούμε πλήρως την επιλογή της αγαπημένης ηθοποιού να εμφανιστεί... ακάλυπτη!

Το υπόλοιπο καστ της ταινίας, κατέφθασε, προς μεγάλη μας απογοήτευση, με όλα του τα ρούχα αν και καθόλου δεν θα μας χαλούσε μία πρωτότυπη εμφάνιση του Hugh Jackman χωρίς πουκάμισο ας πούμε! 

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: το μεταλλικό γαλλικό mani της Anne Hathaway

Anne Hathaway: Το πιο ωραίο κορίτσι του Hollywood δεν ήταν πάντα καλοντυμένο

Anne Hathaway: με Givenchy υψηλής ραπτικής στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Keywords
Τυχαία Θέματα