Ποια pop star δήλωσε ότι έχει sex buddies σε όλο τον πλανήτη;

Όχι σχέση, μόνο sex!

Σύγχρονος Καζανόβας αποδεικνύεται η pop star KE$HA η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι έχει sex buddies σε όλο τον κόσμο! Η νεαρή star εξομολογήθηκε ότι δεν έχει χρόνο για σχέση, κι έτσι καλύπτει τις... βασικές της ανάγκες με άλλους τρόπους!

Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και συναισθηματικές, η ίδια δηλώνει ότι ποτέ της δεν ένιωσε κάτι παραπάνω για κάποιον από τους... αναρίθμητους εραστές της: «Δεν έχω καθόλου χρόνο για σχέσεις. Έχω όμως φίλους σε διάφορες χώρες το οποίο με βοηθά πολύ. Πηγαίνουμε για ποτό, κάνουμε μαζί μπάνιο και φυσικά κάνουμε sex», λέει.

Η εκκεντρική star επιμένει πως είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη παρά το ότι δεν έχει σχέση: «Είμαι μια χαρά και δεν σκοπεύω να δεσμευτώ στο άμεσο μέλλον. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η δουλειά μου και η περιοδεία μου».

Κλείνοντας, περιγράφει και τον ιδανικό άντρα για εκείνη, αν και εφόσον θελήσει κάποια στιγμή να δεσμευτεί: «Οι celebrities δεν μου λένε τίποτα. Ο ιδανικός άντρας για μένα είναι μακρυμάλλης, ροκάς και οδηγεί μηχανή! Τους λατρεύω αυτούς τους τύπους».

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο! Δείτε τη γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε Barbie μετά από αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις

Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Johnny Depp στην 13χρονη κόρη του

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Queen.gr