Πείτε καληνύχτα στην απώλεια νερού

Μια σταγόνα Aquasource Night της Biotherm αρκεί για τη βαθιά αναπλήρωση & αναζωογόνηση της επιδερμίδας ως το πρωί.

Για πρώτη φορά, οι βιολόγοι της Biotherm μελέτησαν την κλιμάκωση της εξάτμισης νερού από την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας και κατέληξαν στο αποτέλεσμα ότι η διαδερμική απώλεια νερού είναι τετραπλάσια σε σχέση με την ημέρα! Η Aquasource Night χάρις στο εκχύλισμα P. Antarctica, το οποίο λαμβάνεται από τον βυθό της Ανταρκτικής και έχει την απίστευτη ικανότητα

συγκράτησης νερού, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά της αποθέματα όλη τη νύχτα.

Ένα κύριο στοιχείο για την ικανότητα της Aquasource Night που προσφέρει ολονύχτια ενυδάτωση είναι ο εμπλουτισμός της με εκχύλισμα P. Antarctica, μια γλυκοπρωτεΐνη (μόριο αποτελούμενο από έναν υδατάνθρακα και μια πρωτεΐνη) που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά η Biotherm. Τα εργαστήρια Biotherm συγχώνευσαν στην Aquasource Night τις απίστευτες αναπλαστικές ιδιότητες του εκχυλίσματος P. Antarctica με τα δύο ισχυρά ενεργά συστατικά της Aquasource, που επιλέχθηκαν για να ενεργούν ταυτόχρονα βαθιά στην επιδερμίδα και στη επιφάνειά της, για βαθιά, διαρκή ενυδάτωση και συνολικά υγιή όψη επιδερμίδας.

Η ικανότητα του εκχυλίσματος P. Antarctica να ενισχύει την παραγωγή νέων κερατικοκυττάρων στο εσωτερικό, συνδυάζεται με την ενυδατική δύναμη της Μανόζης, ενός σακχάρου φυτικής προέλευσης, το οποίο διεγείρει τη σύνθεση των βασικών πρωτεϊνών που εμπλέκονται στη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης σε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας. Αυξάνοντας το πάχος της επιδερμίδας, η Μανόζη αυξάνει την ικανότητα της επιδερμίδας να αποθηκεύει υγρασία.

Η Aquasource Night δρα αποτελεσματικά βελτιώνοντας τα φυσικά αποθέματα νερού της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το φυσικό προστατευτικό φραγμό του δέρματος για τη διατήρηση του νερού στην επιδερμίδα. Συγκεκριμένα προσφέρει αποτέλεσμα 15ωρης ενυδάτωσης με μία μόνο χρήση σε όλες τις ζώνες του προσώπου.

Η σύνθεση της Aquasource Night περιλαμβάνει 30% θρεπτικού ελαίου, καθώς και έλαια φυτικής προέλευσης, τα οποία επιδεικνύουν συνάφεια με την επιδερμίδα, όπως η σόγια. Είναι επίσης πλούσια σε ενυδατικό μόριο γλυκερίνης που συμπληρώνει την απίστευτα ενυδατική δύναμη της σύνθεσης.

Διασφαλίζοντας ότι η εφαρμογή είναι μια αισθητηριακά απολαυστική εμπειρία, βασική αξία του ήθους της Aquasource, η δροσερή, καθόλου λιπαρή υφή ζελ της Aquasource Night που δεν κολλάει και δε γυαλίζει, μετατρέπεται σε θρεπτικό βάλσαμο μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα και εσείς γίνεστε λάτρεις τόσο των αποτελεσμάτων της, αλλά και της υφής και της εφαρμογής της σε συνδυασμό με το άρωμα της που έχει σπιρτώδεις νότες κορυφής λεμονιού, γκρέιπφρουτ και μανταρινιού, γαλήνιες νότες καρδιάς από βερίκοκο, γιασεμί και κυκλάμινο, αναμεμιγμένες με τις νότες βάσης από ευχάριστα οικείο μόσχο. Ένα ανακουφιστικό άρωμα που σας χαρίζει μια χαλαρωτική στιγμή πριν τον ύπνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα