Οι σοκαριστικές δίαιτες των μοντέλων: H πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue εξομολογείται

22:25 7/4/2013 - Πηγή: Queen.gr

Σε τι σημείο έφταναν για να παραμένουν αδύνατες;

Η πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue Australia, Kirstie Clements έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair, Μαΐου, που σίγουρα θα προκαλέσει. Η πρώην editor in chief, άνοιξε το στόμα της και αποκάλυψε τις εξωπραγματικές συνήθειες των μοντέλων. Τι έχουν δει τα ματάκια της; Πώς καταφέρνουν και παραμένουν αδύνατα τα μοντέλα; Όπως τόνισε η Clements, όλες οι φίλες της που είναι μοντέλα, τρέφονται μόνο με σαλάτες. Πολλές φορές, γνωστές της έχουν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο εξαιτίας της ασιτίας.


Σοκαριστική είναι και η εξής δήλωσή της: «Για να παραμείνουν superskinny, μερικά μοντέλα τρώνε... χαρτομάντηλα ή βαμβάκι για να ρουφάνε τα υγρά. Επιπλέον, αν έχουν αρκετό στήθος και με τις εξαντλητικές δίαιτες δεν καταφέρνουν να μειώσουν size, τότε καλούνται να κάνουν πλαστική επέμβαση με σκοπό να ...το μικρύνουν. Είναι απίστευτο σε τι άσχημη διαδικασία θέτονται τα κορίτσια»


Μπορεί να ακούγονται απίστευτα, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Να τονίσουμε ότι αυτές οι συνήθειες είναι αρρωστημένες και προς Θεού μην πέφτετε θύματα του καθένα. Η υγεία σας πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας. Σωστή διατροφή, μέτρο και γυμναστική αν είναι το τριπλό κλειδί της επιτυχίας σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα