Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στο κόκκινο χαλί των Golden Globes

Πολλά τα γοργονέ φορέματα και οι κακοντυμένες, αλλά 9 κυρίες ξεχώρισαν για το αψεγάδιαστο στυλ τους στις Χρυσές Σφαίρες.

Rooney Mara
Η κοπέλα που δεν μπορεί να σταματήσει να μας εντυπωσιάζει φόρεσε ένα μαύρο Nina Ricci φόρεμα με τολμηρό κόψιμο που δεν στραφτάλιζε όπως σχεδόν όλο το υπόλοιπο κόκκινο χαλί και κέρδισε στην κούρσα του στυλ.

Julie Bowen
Η πρωταγωνίστρια του Modern Family

είχε το πιο σικάτο χτένισμα της βραδιάς και φόρεσε την πιο ρομαντική δημιουργία του οίκου Reem Acra. Υπέροχη σε μία Grace Kelly στιγμή.

Emma Stone
Μια γυναίκα δεν μπορεί ποτέ να κάνει λάθος φορώντας Lanvin και το μοβ και φούξια τούλινο φόρεμα της Emma Stone ήταν άλλη μία απόδειξη της άποψης μας.

Charlize Theron
Το ροζ Christian Dior της Charlize έκοψε ανάσες, ενώ το headband της Charlize μάλλον ξαναφέρνει το trend στο προσκήνιο.

Lea Michele
Εντάξει, ίσως ήταν λίγο too much, αλλά η Marchesa ασημένια τουαλέτα της Lea Michela ήταν ένα extravagant όνειρο στο κόκκινο χαλί.

Evan Rachel Wood
Αν φορέσεις το λαμέ, φόρα το όπως η Evan Rachel Wood που τόλμησε τις αποχρώσεις του παγονιού στη Gucci τουαλέτα της και βγήκε κερδισμένη.

Μichelle Williams
Το Jason Wu μπλε, βελούδινο φόρεμα της Michelle ήταν μία vintage οπτασία στο κόκκινο χαλί. Επικροτούμε και την επιλογή του headband.

Tilda Swinton
Μπορεί η θηλυκότητα να ήταν το στοιχείο της βραδιάς αλλά η Tilda Swinton με menswear inspired Haider Ackermann δημιουργία στο πιο ενδιαφέρον μπλε της βραδιάς κέρδισε όλα τα βλέμματα.

Angelina Jolie
Λευκό Versace με κόκκινη λεπτομέρεια και παγωμένο βλέμμα για τη super chic Angelina Jolie. Μία ice queen που κόβει ανάσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα