Ο Βrad Pitt αλλάζει καριέρα;

Παρατάει το Hollywood ο διάσημος ηθοποιός;

Ο Brad Pitt είναι σίγουρα μία οντότητα την οποία μας είναι αδύνατο να περιγράψουμε με μία μόνο λέξη! Εκτός λοιπόν από star, ηθοποιός, sex symbol, σύζυγος, πατέρας, φιλάνθρωπος, μοντέλο και ποιος ξέρει και τι άλλο, πλέον ο αγαπημένος όλων των γυναικών μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ακόμη μία ιδιότητα.

Αυτή του... επιπλοποιού!

Φυσικά δεν εννοούμε ότι ο Pitt παράτησε καριέρες και ταινίες για να γίνει Τζεπέτο, αλλά ότι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί ένα κρυφό του ταλέντο και κυρίως μεράκι. Δεν είναι τυχαίο που οι Brangelina, διαθέτουν αμέτρητα σπίτια τα οποία είναι όλα διακοσμημένα με το προσωπικό γούστο των δύο star ενώ εντύπωση προκαλούν τα ιδιαίτερα σχέδια που έχουν επιλέξει για τα έπιπλά τους αλλά και τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα.

Μία μέρα λοιπόν ο διάσημος σχεδιαστής επίπλων, Frank Pollaro επισκέφτηκε μία από τις επαύλεις του ζεύγους και τυχαία είδε ένα μπλοκ με σχέδια του Brad τα οποία και τον ενθουσίασαν. «Εισαι ο Brad Pitt. O κόσμος θα κάνει σαν τρελός προκειμένου να αγοράσει οτιδήποτε και αν σχεδιάσεις», είπε στο διάσημο ηθοποιό σύμφωνα με πληροφορίες.

Έτσι γεννήθηκε η αναπάντεχη συνεργασία των δύο αντρών οι οποίοι σχεδίασαν σειρά που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 13 Νοεμβρίου. Ο Pitt είπε για τη συνεργασία του με τον Pollaro: «Μιλήσαμε για έπιπλα, σχεδιασμό, υλικά, κλασικισμό και μοντερνισμό. Έχει απέραντο σεβασμό για το σχέδιο. Τόσο η ποιότητα όσο και η λεπτομέρεια των σχεδίων είναι αξεπέραστη. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και αγαπάμε και οι δύο το καλό κρασί».

Οι δύο συνεργάτες έχουν μέχρι στιγμής σχεδιάσει διάφορα έπιπλα όπως καρέκλες, τραπέζια και ένα διπλό κρεβάτι στο οποίο είναι ενσωματωμένα τα κομοδίνο! Η σειρά είναι limited edition οπότε οι ορκισμένες φαν του Brad... σπεύσατε!

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα πιο εκδηλωτικά celebrity ζευγάρια

Ποια fashion designer θα σχεδιάσει το νυφικό της Angelina Jolie;

H Αngelina Jolie για αποκριάτικα ψώνια με τα παιδιά

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα