Ο λαμπερός γάμος της Khloe Kardashian με τον Lamar Odom

Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή του ζευγαριού

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2009, ακριβώς ένα μήνα μετά την πρώτη γνωριμία τους, η Khloe Kardashian παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Lamar Odom, σε μία εντυπωσιακή τελετή σε έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς.

Λευκά τριαντάφυλλα στόλιζαν τον χώρο, και η νύφη, συνοδευόμενη από τον πατριό της, Bruce Jenner, κατέφτασε φορώντας ρομαντικό νυφικό της Vera Wang.

Στο πλευρό της σταρ των reality ήταν, φυσικά, οι δύο αδερφές της, Kim και Kourtney. Μεταξύ των 250 καλεσμένων ήταν και οι Chelsea Handler, Lara Spencer, Kelly Osbourne, αλλά και συμπαίκτες του Odom στους Lakers, όπως ο Kobe Bryant. Αμέσως μετά την τελετή, ζευγάρι και καλεσμένοι διασκέδασαν υπό τους ήχους του Babyface αλλά και διάσημου νεοϋορκέζου DJ, ο οποίος κατέφτασε στη Δυτική Ακτή ειδικά για το event. Όπως συμβαίνει με κάθε σημαντικό (και ασήμαντο) γεγονός στην ζωή των μελών της οικογένειας Kardashian, έτσι και ο γάμος της Khloe δεν θα μπορούσε παρά να καλυφθεί από το E! Entertainment, και να γίνει επεισόδιο στο reality show της διάσημης οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα