Ο Χολίδης έγινε κουμπάρος, ο Χατζηγιάννης έδωσε συναυλία και κάποιοι πήγαν Thalassa

20:02 2/7/2012 - Πηγή: Queen.gr

Πού βρέθηκε και με ποιους η ελληνική showbiz το Σ/Κ που μας πέρασε;

O Iούλιος μπήκε και μαζί του έφερε καλοκαιρινή διάθεση, κέφι και γιατί όχι, αισιοδοξία στους χαλαιπούς καιρούς που διανύουμε. Η Ελληνική showbiz λοιπόν για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο το έριξε έξω για να ξεχάσει τα βάσανα, αποδεικνύοντας ότι η θετική σκέψη και η καλή παρέα είναι το παν για να ξεχνάμε τα προλήματα της καθημερινότητας.

Αναμφισβήτητα το σχήμα του φετινού καλοκαιριού είναι αυτό του "Thalassa"

όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με τους ΟNIRAMA. Και όπως κάθε βδομάδα, έτσι και αυτή πολλοί διάσημοι φίλοι τους τίμησαν τους καλλιτέχνες με την παρουσία τους, ανάμεσά τους ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος πήρε και το μικρόφωνο πατροπαράδοτα και η φοβερή τριάδα του "Πρωινό μου", Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Άκης Πετρετζίκης. Εκτός φυσικά από διασκέδαση το μενού για τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Mega περιείχε και γεύμα δίπλα στη θάλασσα, καθώς σύσσωμη η ομάδα γιόρτασε το τέλος της πετυχημένης σεζόν στο "Ελλάδος Γεύσεις" μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εκπομπής την Παρασκευή το μεσημέρι.

Πρεμιέρα έκανε η μουσική παράσταση "Κοντρα" με πρωταγωνιστές την Τζένη Μπότση, τον Μέμο Μπεγνή και πλήθος άλλων ηθοποιών. Εκεί βρέθηκε η κουμπάρα της πρωταγωνίαστριας Έλλη Κοκκίνου, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Γιώργος Νινιός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας Μιχάλης Χατζηγιάννης, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία δίνοντας μία μεγάλη συναυλία στο S Beach. Ο Κύπριος καλλιτέχνης ξεσήκωσε για ακόμη μία φορά το κοινό ανάμεσα στο οποίο είδαμε την Αμαρυλλίδα, τον Τόνυ Μαυρίδη και την Αγγελική Ηλιάδη, ενώ μία μοναδική παράσταση έδωσε ο διεθνούς φήμης συνθέτης Goran Bregovic στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων μαγεύοντας τους παρευρισκομένους.

Τα μικρόφωνα και τις πίστες άφησε για λίγο ο Χρήστος Χολίδης και πάντρεψε τον καλό του φίλο και ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιάννη Μανιάτη με την αγαπημένη του Ιωάννα Γαλλή. Από το μυστήριο δε θα μπορούσε να λείπει η Δούκισσα Νομικού που στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του καλού της, ενώ καλεσμένη ήταν και η Μαρία Μπεκατώρου με το σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Ελίνα Καντζά αλλά και πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σε ένα άλλο μυστήριο, αυτή τη φορά βάφτιση, η Έλσα Τόλη και ο σύζυγός της Αποστόλης Κουτρούλιας βάφτισαν το αγοράκι τους στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Γιατρίσσας στο Λουτράκι.

Τέλος, ο Όμιλος PANSIK διοργάνωσε fashion show με τη συμμετοχή των σπουδαστών του στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης". Το παρόν έδωσαν και αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz ανάμεσά τους ο Νίκος Μουρατίδης, η Λάουρα Νάριες, ο Άλεξ Κάβδας και ο Τόλης Σκουλαριώτης.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ραντεβού την επόμενη βδομάδα...

Διαβάστε επίσης: Πώς διατηρούν οι ελληνίδες star τα καλλίγραμμα κορμιά τους;

Πού γιόρτασε το "Πρωινό μου" το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν;


 

Keywords
Τυχαία Θέματα