Μην χάσετε την ευκαιρία: Super προσφορά από τη Lancaster!

Η τελευταία λέξη στην αντιγήρανση στην πιο προσιτή τιμή!

Η νέα αντιγηραντική σειρά Total Age Correction της Lancaster φέρνει την επανάσταση στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και μας προτρέπει να τολμήσουμε να αντισταθούμε στο χρόνο!

Για πρώτη φορά η Lancaster συνδυάζει 3 καινοτόμες τεχνολογίες αντιγήρανσης συγκεντρωμένες σε ένα προϊόν με στοχευμένη δράση

στις ρυτίδες, τη χαλάρωση και τις δυσχρωμίες:


1. Η τεχνολογία DNA ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της καθημερινής φθοράς σε επίπεδο DNA.
2. Το σύμπλεγμα Bi-RetinolTM μεγιστοποιεί την αντιγηραντική δράση της ρετινόλης μέσα από την εύστοχη μεταφορά της στον πυρήνα των κυττάρων, ενώ ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης νέων ινών στην επιδερμίδα.
3. Η τεχνολογία Infrared (Υπέρυθρης Ακτινοβολίας) αντανακλά τις υπεριώδεις ακτίνες και μαζί με ένα αποκλειστικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στην επιφάνεια της επιδερμίδας και την προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση.

Η σειρά είναι από τις κορυφαίες και πιο αποτελεσματικές στο κεφάλαιο "αντιγήρανση" και τώρα έχετε την καλύτερη ευκαιρία να το διαπιστώσετε: από τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, μαζί με κάθε αγορά της κρέμας ημέρας Total Age Correction, παίρνετε δώρο την κρέμα νύχτας σε κανονικό μέγεθος! Σημειώστε πως στα καταστήματα καλλυντικών αυτή τη στιγμή "τρέχει" και έκπτωση 35% - αυτό είναι best beauty deal!

Keywords
Τυχαία Θέματα