Με την Ελληνίδα Θεά Μαρία Μενούνος !!!

Χθες το απόγευμα ήταν η βάφτιση της μικρής Μάργκο της κόρης της Μαριέττας και του Λέων. Η λειτουργία έγινε σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι στην Βουλιαγμένη στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης. Η μικρή έκλαψε ελάχιστα και όλα ήταν πανέμορφα, όπως και η μπομπονιέρα που ήταν ένα ροζ Carousel.

Αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο στο σπίτι τους, όπου ήταν όλα φτιαγμένα στην εντέλεια μιας και η Μαριέττα μαζί με την μητέρα της την Κυρία Αγλαΐα φρόντισαν για τα πάντα όλα στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Οι Νονές ήταν 3 Κυρίες ξεχωριστές η κάθε

μία στον χώρο τους όπως είπε και η μητέρα του Λέων στον πολύ συγκινητικό λόγο που έβγαλε ότι το βαφτιστήρι παίρνει φλέβα απο την Νονά και στην προκειμένη περίπτωση παίρνει 3 φλέβες πολύ δυνατές.

Εκτός απο την Κυρία Μαριγώ νονές ήταν και η Σήλια Κριθαριώτη που μας κάνει χρόνια τώρα περήφανους για την διάπρεψη της στο εξωτερικό αλλά και η Θεά Μαρία Μενούνος που κάνει όλους τους Έλληνες περήφανους για αυτήν μιας και η διάκριση που έχει στο εξωτερικό είναι πολύ σημαντική.

Είχα την τύχη να την γνωρίσω χθες το βράδυ και συνειδητοποίησα πως είναι μια γλύκα. Είναι πολύ down to earth και πολύ easy going και Super Cool. Εύχομαι και στις 3 Νονές να είναι πάντα άξιες. Και στην Μαρία να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους που ακούγεται η Ελλάδα στην Αμερική με τόσα όμορφα λόγια μέσα από αυτήν.

Keywords
Τυχαία Θέματα