Μαύροι κύκλοι: Αυτή είναι η πιο απλή κίνηση για να τους εξαφανίσετε!

Το νέο "στυλό" της Max Factor κάνει θαύματα- και όχι μόνο στους μαύρους κύκλους!

Ονομάζονται Color Corrector Sticks και - όπως λέει και το όνομά τους- δημιουργήθηκαν για να διορθώνουν οποιαδήποτε χρωματική ατέλεια στην επιδερμίδα, με ακόμα πιο στοχευμένο τρόπο από ό,τι το concealer, το highlighter ή το primer!

Μαύροι κύκλοι, θαμπάδα, κοκκινίλες αλλά και σκούρες κηλίδες (μάλιστα για αυτές υπαρχουν 2 διαφορετικές αποχρώσεις) έχουν το αντίστοιχο

Color Corrector Stick που δίνει φως και λάμψη ενώ καμουφλάρει τέλεια το πρόβλημα.

Το μυστικό των Color Corrector Sticks βρίσκεται αφενός στις αρχές της αρμονίας των χρωμάτων σύμφωνα με τις οποίες τα αντίθετα χρώματα δουλεύονται μαζί έτσι ώστε να δώσουν ένα ουδέτερο αποτέλεσμα, αλλά και στην μύτη ακριβείας για εύκολη και ελεγχόμενη εφαρμογή.

Αν, λοιπόν, σας ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το The Brightener σε κίτρινο χρώμα, το Stick που εξουδετερώνει τις μωβ αποχρώσεις που συνήθως έχουν οι μαύροι κύκλοι, για τις κοκκινίλες προτιμήστε το πράσινο The Reducer, αν εχετε χλωμή, θαμπή επιδερμίδα δοκιμάστε το μωβ The Revitaliser, για τις σκούρες κηλίδες στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες επιλέξτε το ροζ The Balancer ενώ αν έχετε σταρένια επιδερμίδα με καφέ κηλίδες προτιμήστε το ροδακινί The Balancer- και βέβαια, από μια τέτοια διορθωτική σειρά δεν θα μπορούσε να λείπει ο μπαλαντέρ: το The Illuminator είναι ένα εξαιρετικό highlighter που αντανακλά απαλά το φως και φωτίζει το πρόσωπο

Ιδού τι μας είπε και ο Γιάννης Μαρκετάκης, επίσημος Makeup Artist της Max Factor στην Ελλάδα- και αγαπημένος των stars: «Περιγράφω τα Max Factor Colour Correctors ως στυλό εξουδετέρωσης. Η υφή των stick είναι απαλή και κρεμώδης, γι' αυτό ομογενοποιούνται πολύ καλά. Τα neutralisers είναι εξαιρετικά για ανεπιθύμητα κόκκινα μάγουλα, θαμπή επιδερμίδα, αποχρωματισμούς κάτω από τα μάτια και για να φωτίσετε συνολικά την απόχρωση της επιδερμίδας. Στο κιτ εργαλείων μου έχω πάντα πράσινο, λιλά, ροδακινί και ροζ.

Πώς θα τα φορέσετε: Απλώστε τα Colour Corrector sticks απευθείας από το στυλό μετά το primer, αλλά πριν το foundation και κάντε ελαφρές πιέσεις με την κρεμώδη σύνθεση στην επιδερμίδα χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σας για να εξασφαλίσετε τη ζωντάνια του χρώματος. Εάν χρησιμοποιείτε το highlighter, τότε θα πρέπει να το εφαρμόσετε σαν τελική πινελιά μετά το primer, το foundation και το bronzer ή το ρουζ".

Keywords
Τυχαία Θέματα