Κορίτσια ουρλιάξτε ο David Beckham φτάνει σήμερα στην Αθήνα

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής καταφθάνει στη χώρα μας για να παραλάβει την Ολυμπιακή φλόγα.

Όχι δε σας κάνουμε κάποιου είδους φάρσα και σίγουρα δε βαλθήκαμε να σας τρελάνουμε. Ο ένας και μοναδικός άσος των γηπέδων, David Beckham, αφήνει (ελπίζουμε) για λίγο μόνη της τη Victoria Beckham και φτάνει σήμερα στη χώρα μας για να παραλάβει την Ιερή Δάδα και να συνοδεύσει

την Ολυμπιακή Φλόγα στο Λονδίνο.

Τις τελευταίες ημέρες βέβαια ακουγόταν έντονα και το όνομα της πριγκίπισσας της Αγγλίας, Άννα, η οποία  στο παρελθόν είχε μετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της ιππασίας. Όμως, όοπως φαίνεται ο άσος των LA Galaxy και πρεσβευτής των Ολυμπιακών Αγώνων κέρδισε στα σημεία και απόψε το απόγευμα θα παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, όπου και θα παραδοθεί το Ιερό Φως για να περάσει με κάθε επισημότητα στα χέρια των διοργανωτών της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Τώρα στη Βρετανία έχουν πάρα τόσο ζεστά την όλη διοργάνωση που θέλοντας να τιμήσουν όλους αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή ανακοίνωσαν ήδη τα ονόματα 6,800 ανθρώπων. Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων αυτών θα τρέξουν και ιδιαίτερα σημαντικοί άνθρωποι, όπως βετεράνοι πολέμου, τραυματίες, νέοι που πάσχουν από ανίατες ασθένειες καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες, προκειμένου να εμπνεύσουν το κουράγιο και τη δύναμη της θέλησης στους συνανθρώπους τους.

Τέλος, οι διάσημοι που θα τρέξουν με την Ολυμπιακή Φλόγα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, αλλά έχουν ακουστεί ονόματα όπως αυτό της Kylie Minogue και του ποδοσφαιριστή Pelet.

Εμείς να ευχηθούμε στην ιερή Δάδα καλό ταξίδι και μια και θα την μεταφέρει ο David Beckham θα μπορούμε να είμαστε ήσυχοι πως βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα