Κάντε το Α4 δίπορτο

Αν πρέπει οπωσδήποτε να εκτυπώσετε, λάβετε υπ' όψη πως το χαρτί έχει και πίσω πλευρά, η οποία εκτυπώνεται ακριβώς όπως και η μπροστινή.

Θέλετε να σας πούμε και πως; Ό,τι λειτουργικό σύστημα κι αν χρησιμοποιείτε, όποια Office κι αν έχετε, στα Properties της επιλογής Print, θα βρείτε σίγουρα και την επιλογή Print on Both Sides. Χρειάζεται απλά λιγάκι ψάξιμο.

Μπορείτε μάλιστα να έχετε τη συγκεκριμένη επιλογή στις Default ρυθμίσεις εκτύπωσης, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε κάθε φορά απ' την αρχή.

Ο λόγος που σας προτείνουμε να εκτυπώνετε και από τις δύο πλευρές, δεν είναι άλλος από την οικονομία χάρτου και κατ επέκταση τον περιορισμό της υλοτομίας, κυρίως της παράνομης. Μιας και τα δέντρα του πλανήτη έχουν μειωθεί αισθητά, οποιαδήποτε κίνηση – από την πιο σημαντική μέχρι την πιο μικροσκοπική- μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά, ειδικά αν εκδηλώνεται μαζικά.

Βάλτε λοιπόν στη ζωή σας άλλη μια ευθύνη, την ευθύνη της διπλής εκτύπωσης, και σώστε μερικά δέντρα. Μην παραλείψετε βέβαια να ενημερώσετε και τους συναδέλφους σας για τη συγκεκριμένη λύση, διαδίδοντας τελικά την πρωτοβουλία σας –γιατί όχι;- σε ολόκληρη την εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα