Και τα μαλλιά σας κρυώνουν

Oι εποχικές εναλλαγές απαιτούν προσοχή στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στα μαλλιά σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές συμβουλές από τον Hairstylist Danilo και το τελετουργικό του.

«Το 50% της επιτυχίας του τελικού σας αποτελέσματος μπορεί να επιτευχθεί στο στάδιο του λουσίματος ή της χρήσης του conditioner, καθώς τα μαλλιά σας είναι απόλυτα λεία και προετοιμασμένα» εξηγεί ο Danillo.

Αφιερώνοντας πέντε λεπτά για την κατάλληλη περιποίηση των μαλλιών σας με Pantene Pro-V, μειώνεται δραστικά ο χρόνος που θα ξοδέψετε προσπαθώντας να δώσετε στυλ

στα μαλλιά σας. Εν μέρει, αυτό συμβαίνει επειδή τα αφυδατωμένα ή εύθραυστα μαλλιά διαμορφώνονται δυσκολότερα.

«Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μία ζεστή, υγρή πετσέτα για να βοηθήσετε τα προϊόντα να διεισδύσουν ευκολότερα. Απλά, βρέξτε την πετσέτα με ζεστό νερό και στύψτε την πριν την χρησιμοποιήσετε» λέει ο Danillo.

«Καθώς αλλάζει η εποχή, τα μαλλιά σας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον ψυχρό αέρα και την αφυδάτωση που προκαλεί η κεντρική θέρμανση. Για να τα ανακουφίσετε από το κρύο, μετά το λούσιμο, απλώστε τη Μάσκα Εντατικής Περιποίησης Pantene Pro-V Για Απαλά, Μεταξένια Μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και αφήστε το προϊόν να δράσει όλο το βράδυ. Ξεβγάλτε καλά, το πρωί» συμβουλεύει ο Hairstylist του Pantene Pro-V Danillo.

Keywords
Τυχαία Θέματα