Ήταν μην πάρουν φόρα ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis

Τέρμα τα κρυφά ραντεβού, τώρα βγαίνουν και μπροστά στους παπαράτσι.

Επιτέλους, ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis αποφάσισαν να συμπεριφερθούν σαν ώριμο ζευγάρι και να σταματήσουν να παίζουν το χαρτί του «είστε τρελοί, εμείς είμαστε μόνο φίλοι» σε όλο τον κόσμο. Εντάξει, καταλαβαίνουμε πως έπρεπε να περάσει κάποιο διάστημα για να αρχίσουν να το παραδέχονται δημοσίως -για να δώσουν χρόνο στην Demi Moore

να ανακάμψει από τον χωρισμό, όχι τίποτε άλλο- αλλά και αυτοί το είχαν παρακάνει. Βέβαια, και η Demi κατέρρευσε με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τις προάλλες, και όλος ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, αλλά τουλάχιστον τώρα τα παιδιά μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και ωραία.

Έτσι και την Πέμπτη το βράδυ έφτασαν μαζί στο πάρτυ για το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας για τον Steve Jobs, στην οποία ο Kutcher κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα από τους παπαράτσι που τους είχαν περικυκλώσει.

«Κρύβονται εδώ και καιρό, αλλά πόσο μπορεί να κρυφτεί κάτι τέτοιο;», είπε μια πηγή στην εφημερίδα Sun. «Ουσιαστικά ζουν μαζί. Όπως κάθε νέο ερωτευμένο ζευγάρι, είναι σχεδόν σιαμαίοι».

Και να συνεχίσουν να είναι, ευχόμαστε, γιατί με τόσα που γίνονται τελευταία στο Hollywood, δεν θα αντέξουμε και άλλο δράμα.
Διαβάστε επίσης:

Ashton Kutcher & Mila Kunis: Έπεσε το πρώτο φιλί, έπεσαν και οι μάσκες

Demi Moore: Βρήκε νέο έρωτα για να ζηλέψει ο Ashton; 

Keywords
Αναζητήσεις
, ashton itan
Τυχαία Θέματα