Η ζωή είναι ωραία!

Είναι λαμπερή και μοσχοβολάει gourmet μανόλια!

Το 2012 η Lancôme δημιουργεί ένα άρωμα αισιόδοξο και θηλυκό, ένα ελιξίριο που δημιουργεί μια μοναδική ιστορία αγάπης με τις γυναίκες.

Σήμερα, το La vie est belle έρχεται σε μια νέα έκδοση, ακόμη πιο ηλιόλουστη και λαμπερή! Το θρυλικό χαμόγελο, που "αποτυπώνεται" στο μπουκάλι επαναπροσδιορίζεται, γίνεται ακόμα πιο μεγάλο, ενώ ο χυμός που φιλοξενεί είναι

ένα αριστούργημα υψηλής αρωματοποιίας.

Με το La vie est belle L'Eau de Toilette, η Lancôme δημιουργεί την πρώτη γευστική μανόλια. Αυτό το ευαίσθητο, γεμάτο φως δημιούργημα πηγάζει από τη μοναδική εξειδίκευση των δύο εξαιρετικών Γάλλων αρωματοποιών: την λαμπερή θηλυκότητα της Anne Flipo και την τεχνική δεξιοτεχνία του Dominique Ropion που εκφράζει τη σπίθα της ζωής μέσα από τη χάρη των λουλουδιών.

Τέσσερις αισθησιακές νότες πρωταγωνιστούν σε αυτή την εκδοχή του La vie est belle: το απόσταγμα της μανόλιας δίνει φρέσκια πνοή στην πιο λαμπερή έκφραση της ίριδας παλλίδα, τελειοποιώντας το absolute των λευκών λουλουδιών και το απόσταγμα πατσουλί σε μια συναρπαστική αρμονία.

Η floral καρδιά του αρώματος τυλίγεται σε ένα εκλεπτυσμένο χαμόγελο γλυκού αμυγδάλου που περιέχει νότες από βανίλια, πραλίνα και μαλλί της γριάς, που φλερτέρουν με κόκκους τόνκα.

Με το La vie est belle L'Eau de Toilette η Lancome μας τυλίγει με ένα πέπλο κομψότητας, θηλυκότητας και τρυφερότητας- ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, που μένει αξέχαστος!

Keywords
Αναζητήσεις
allinurl: i zoi einai oraia
Τυχαία Θέματα