Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα νέα δεδομένα στη ζωή της στο πλάι του Θέμη Σοφού

11:02 9/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Για την οικονομική της κατάσταση αλλά και τα όσα πέρασε στο ALTER μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Ναταλία Γερμανού και στην παρέα της. Πολύ όμορφη και άνετη με το τηλεοπτικό γυαλί τόνισε οτι είναι ερωτευμένη και στεναχωριέται για κάποια απο τα οποία έζησε μέσα στο 2011.

«Όταν είμαι απλήρωτη τόσους μήνες και με ρωτούν «πώς τα βγάζεις πέρα;» να πω ψέματα; Εγώ δεν ήμουν από τις παρουσιάστριες που είχαν βάλει 100 χιλιάδες ευρώ στην άκρη για να περάσουν τα επόμενα δέκα χρόνια. Αν δεν ήταν ο Θέμης, θα ήταν η μαμά μου…

Εγώ έβγαζα τα χρήματα του μήνα μου», ενώ για τα σχόλια που δέχτηκε λόγω μιας συνέντευξής της για το ότι θα ήθελε να δουλέψει στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη τόνισε: θέλοντας πάλι να τσαλακώσω το εγώ μου, παραδέχτηκα ότι αν με φώναζε μια εκπομπή σαν τους "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη θα γυρνούσα στο ρεπορτάζ. Δεν έχω την παρουσίαση ως αυτοσκοπό. Και την επόμενη μέρα βγήκαν να πουν ότι μόνο στον Σταύρο Θεοδωράκη θα πήγαινα στη δημοσιογραφική του ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι έχω τα προσόντα να δουλέψω σε μια δημοσιογραφική ομάδα σαν του Σταύρου Θεοδωράκη. Το ότι έχω υπηρετήσει το lifestyle, δεν με κάνει λιγότερο δημοσιογράφο από άλλους».

Σχετικά με την κατάσταση στο ALTER είπε: «Είναι σε επίσχεση από τον Νοέμβριο και τον τελευταίο καιρό είναι αυτή η κατάσταση που βλέπεις από τη συχνότητα του ALTER. Δύσκολα πολύ. Το ALTER είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή μου και επειδή είμαι λίγο σχεσάκιας στη δουλειά, μου λείπει. Δεν θα ήθελα να πω κάτι γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι. Δεν έχω πάει, δεν ξέρω τι θα γίνει. Όταν είδα σημαντικά στελέχη του σταθμού να τραβούν τον δρόμο τους, εκεί κάπου συνειδητοποίησα ότι μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση. Είμαι λίγο σαν την απατημένη σύζυγο που δεν θέλει να πιστέψει ότι την απατάει ο άντρας της. Δεν ξέρω πια, δεν ελπίζω πολλά», ενώ για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια αποκάλυψε: «Σε αυτή τη φάση είμαι στο πρώτο στάδιο που συνειδητοποιώ ακόμα πως το ALTER δεν θα έχει επόμενη μέρα. Σίγουρα θα τα βάλω κάτω και θα σκεφτώ το τι και το πώς. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα είμαι από τους τυχερούς που θα βρουν τον δρόμο τους εν μέσω σεζόν. Δόξα τω Θεώ είμαι από τους ανθρώπους που χτύπησε το τηλέφωνό τους και πέρυσι».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα