Η «Your Beloved» σχεδιάζει μοναδικά κομμάτια στις πιο προσιτές τιμές για τη γιορτινή σας γκαρνταρόμπα

Περάσαμε μία μέρα με τη γνωστή σχεδιάστρια, δοκιμάσαμε τη συλλογή της και νιώσαμε βασίλισσες.

Η Your Beloved, για εμάς Ιφιγένεια Παπαθεοδότου, δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αέρινη και συνάμα άμεση, με κορμί που θα μπορούσε να την οδηγήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και μάτια σα χάντρες από το πιο ακριβό κόσμημα, το κορίτσι που έχει συνδέσει το όνομά του με τη μόδα, μόνο τυχαία δεν προσγειώθηκε στις καρδιές και τη γκαρνταρόμπα μας.

Ξεκινώντας από την Κύπρο και αποφασίζοντας να κατακτήσει τα όνειρά

της, η "τζίτζα" όπως εμείς τη φωνάζουμε θα ζήσει α λα Ιταλικά στην Perugia, θα ολοκληρώσει τις σπουδές της και θα βρει τη δική της (προσωρινή) Ιθάκη στο κέντρο της Αθήνας. Μαγεμένη από τον κόσμο της μόδας θα δουλέψει σχεδόν σε κάθε δημιουργικό κομμάτι που μπορείτε να φανταστείτε. Από styling μέχρι γραφιστική, αυτό το κορίτσι ξέρει ακριβώς πώς να ακολουθεί το κάθε βήμα για να πραγματοποιήσει το απαιτούμενο αποτέλεσμα κι έτσι μετά από χρόνια συνεργασίας με περιοδικά και σχεδιαστές, το κατάστημα Afternooon στο ξενοδοχείο Saint George Lycabetus θα γίνει πραγματικότητα με ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα concept.

Δημιουργίες από τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές σε ένα μαγαζί σχεδιασμένο από τον Αντώνη Καλογρίδη που θα μπορούσε να βρίσκεται στις μεγαλύτερες μεγλουπόλεις, με θεατρική αισθητική και ένα chihuahua (τον αγαπημένο μας Frankie) για μασκότ. Από τότε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια, όμως η αγαπημένη μας ή αλλιώς Your Beloved γύρισε σελίδα και αποφάσισε να σχεδιάσει τα δικά της χειροποίητα ρούχα, τα οποία ζωγραφίζει και επιμελείται μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια. Η συλλογή Les Serpents εμπνέεται από τα φίδια και φιλοδοξεί να τα αποκαταστήσει στην κοινή συνείδηση. Έχοντας μία παρεξηγημένη θέση στο μυαλό μας, το φίδι γίνεται πρωταγωνιστής στη νέα συλλογή της Ιφιγένειας και τυλίγεται με τρόπο σχεδόν μαγικό γύρω από τα εμπνευσμένα της ρούχα. Casual μπλουζάκια, oversized φορέματα, μαντήλια με κρόσσια, η Ιφιγένεια θα μας τα φορέσει όλα και θα μας εξηγήσει πώς να τα συνδυάσουμε, τι να προσέξουμε και πάνω από όλα πώς να ντυθούμε για τις γιορτές φορώντας κάτι απλό και μετατρέποντάς το σε μοναδικό κομμάτι. "Δεν υπάρχει κάποιου είδους μόδα για μένα, υπάρχει το προσωπικό στυλ και αυτό που βγάζει καθένας από μας. Δε θεωρώ τον εαυτό μου σχεδιαστή, άλλωστε έχουμε γεμίσει από σχεδιαστές, αλλά καλλιτέχνη καθώς προσεγγίζω από δημιουργική σκοπιά κάθε μου ρούχο προσθέτοντας χειροποίητες λεπτομέρειες", θα μας πει μεταξύ άλλων, ενώ θα μας αποκαλύψει και τα αγαπημένα της χρώματα για τη φετινή σεζόν. "Το κροκί, το πράσινο και το χρυσό είναι τα αγαπημένα μου για φέτος, ενώ συμπληρώνονται πάντα από το λευκό και το μαύρο", θα μας εκμυστηρευτεί φορώντας μας μία από τις υπέροχες ολόσωμες φόρμες της.

"Αυτή η συλλογή έχει γίνει με πολύ αγάπη και μεράκι με κόπο από μία μεγάλη ομάδα φίλων και φυσικά με την τεράστια βοήθεια του φωτογράφου Πάρη Αναγνωστόπουλου που είναι αναπόσπαστος συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια. Δημιουργώντας ρούχα που μπορούν να φορεθούν χειμώνα και καλοκαίρι, αλλά και κοσμήματα από ξύλο και plexiglass με έμπνευση το φίδι σε όσο πιο προσιτές τιμές γίνεται, αποσκοπούμε στο να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να γίνουμε η εργονομική λύση για όλους όσους θέλουν να ανανεώσουν τη ντουλάπα τους", θα μας πει το ψιλόλιγνο κορίτσι.

Εμείς δοκιμάσαμε όλες τις δημιουργίες της Your Beloved, διαλέξαμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας και ένα έχουμε να σας πούμε: μας έζωσαν κυριολεκτικά τα φίδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα