Η Jessica Simpson μας δείχνει την εγκυμοσύνη της

Η εγκυμοσύνη επιβεβαιώθηκε και από την ίδια τη star

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει δίαιτα προκειμένου να χάσει τα κιλά της πρώτης της εγκυμοσύνης και μόλις λίγες μέρες πριν ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της! Ο λόγος για την Jessica Simpson η οποία ανέβασε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία στο twitter της, την πρώτη που ανεβάζει η ίδια μετά την επιβεβαίωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η star

φορώντας πορτοκαλί μπικίνι και ασορτί καφτάνι, χαμογελά πλατιά στο φακό ενώ λάμπει κυριολεκτικά μιας και δείχνει όμορφη χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Μάλιστα η ίδια η Simpson ανακοίνωσε ότι βάζει τη δίαιτά της στον... πάγο, χωρίς ωστόσο να χάσει το συμβόλαιό της με την εταιρεία Weight Watchers της οποία είναι και κεντρικό πρόσωπο. «Η Jessica θα διακόψει για λίγο τη δίαιτά της, ωστόσο η συνεργασία μας θα συνεχιστεί», είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η διάσημη ξανθιά περνάει τις γιορτές των Χριστουγέννων στη Hawaii με τον αραβωνιαστικό της Eric Johnson, την κορούλα τους Maxwell, την αδερφή της Ashlee και το γιο της Bronx Wentz αλλά και την μητέρα της Tina Simpson.

Keywords
Τυχαία Θέματα