Η Ideal Standard International στη Διεθνή Έκθεση ISH 2013 στη Φρανκφούρτη

Παρουσιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα

Η Ideal Standard, κορυφαία εταιρεία στον εργονομικό σχεδιασμό προϊόντων μπάνιου, επέλεξε τη Διεθνή Έκθεση ISH 2013 στη Φρανκφούρτη για να παρουσιάσει τη νέα εταιρική της ταυτότητα 'A Beautiful

Use Of Space'.

Στην Διεθνή Έκθεση ISH χτυπάει ο παγκόσμιος παλμός της αγοράς για το Μπάνιο, τις Κατασκευές και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η Ideal Standard παρουσίασε τη συλλογή της σε ένα άκρως εντυπωσιακό περίπτερο 840 τ.μ. το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα στις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες του χώρου, δείχνοντας ότι η εταιρεία μπορεί να προσφέρει: Αναζωογόνηση, Χαλάρωση, Ευεξία και Παιχνίδι.

Η Ideal Standard, πάνω από όλα νοιάζεται για τις ανάγκες του καταναλωτή. Στα πλαίσια της έκθεσης δημοσιοποίησε επίσης την ευρωπαϊκή έρευνα που διεξήγαγε και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με τίτλο 'Συμπεριφορές στο μπάνιο. Βελτιστοποίηση του χώρου του μπάνιου για τα σύγχρονα νοικοκυριά'. Βάσει της τεχνολογίας χαρτογράφησης κίνησης, η έρευνα φέρνει στο φως εντυπωσιακά στοιχεία σχετικά με την καθημερινή χρήση του μπάνιου ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή και τον αριθμό, τις ηλικίες και το φύλο των μελών μιας οικογένειας.
Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των πελατών της για ιδανικά μπάνια, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τα ευρήματα της έρευνας ως βάση για τη σχεδίαση των επόμενων σειρών της.
«Η παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση ISH 2013 και η παρουσίαση της νέας εταιρικής μας ταυτότητας καταδεικνύουν την αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη και τη δημιουργία λύσεων μπάνιου με επίκεντρο τον καταναλωτή», δήλωσε η Kerris Bright, Chief Marketing Officer της Ideal Standard International. «Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε προϊόντα μπάνιου με καινοτόμο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα. Στην Ideal Standard οι καταναλωτές παραμένουν σταθερά στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας, για οτιδήποτε χρειάζεται το μπάνιο τους.»

Τις φωτογραφικές λήψεις των εικαστικών του περιπτέρου, υπέγραφε ο διάσημος Γερμανός φωτογράφος Kristian Schuller, και ήταν μέρος της πρόσφατης διαφημιστικής εκστρατείας της εταιρείας, η οποία απεικονίζει τη δέσμευση της Ideal Standard για σχεδιασμό με επίκεντρο τον άνθρωπο. Μέσα από τα εικαστικά του περιπτέρου, αποκαλύφθηκαν τα πλεονεκτήματα και η εξαιρετική ποικιλία των προϊόντων των σειρών Strada, Softmood, Achimodule, Jado, Idealrain και της νέας σειράς Connect Space της Ideal Standard.

Keywords
Τυχαία Θέματα