Γιώργος Σαμαράς: Tο φαινόμενο που τρέλανε τους Έλληνες και έκλεψε την καρδιά της Φουρέιρα

Όσα θέλετε να μάθετε για τον Sam, τον «χρυσό» σκόρερ της Εθνικής

Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά μας έστειλε στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και λίγο μετά τη 1.00 τα μεσάνυχτα άκουγες από παντού άνδρες και γυναίκες να φωνάζουν «γκολ»! Ναι, ναι κάπως έτσι προκριθήκαμε!

Εκείνος μετά το γκολ έκανε το σχήμα της καρδιάς μπροστά στις κάμερες και η αλήθεια είναι πως μπορεί να πιστέψαμε

ότι αφιέρωνε το γκολ σε όλους του Έλληνες αλλά μια ψυχή εδώ στην Ελλάδα, η Ελένη Φουρέιρα, μάλλον ξετρελάθηκε με αυτή την κίνηση αφού η καρδιά του της ανήκει.

Ας μάθουμε όμως κάποια πράγματα για τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 21 Φεβρουαρίου του 1985 και η πρώτη επαφή του με τον αθλητισμό ήταν το τένις, όμως με πατέρα ποδοσφαιριστή τον Γιάννη Σαμαρά που βρίσκεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, δεν άργησε να κολλήσει το μικρόβιο του ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικά έχει πει σε συνέντευξή του: «Το μικρόβιο του ποδοσφαίρου το κόλλησα πιτσιρικάς, τότε που πήγαινα στο γήπεδο του ΟΦΗ και παρακολουθούσα τις προπονήσεις και τα παιχνίδια στα οποία έπαιζε ο πατέρας μου Γιάννης. Γράφτηκα στην ακαδημία της ομάδας το 1994».

Γρήγορος, ευλύγιστος και εύστροφος σε ηλικία 16 ετών έφυγε για την Ολλανδία.

«Ήρθε μία πρόταση από τη Χέρενφεϊν για να δοκιμαστώ. Είχα δει πώς λειτουργούν οι ολλανδικές ομάδες όταν επισκέφτηκα τον Νίκο Μαχλά στη Φίτεσε και εντυπωσιάστηκα. Έτσι, είπα χωρίς δεύτερη σκέψη το «ναι».

Στο εξωτερικό κάνει μια πολύ συντηρητική ζωή. Διπλές προπονήσεις, διάβασμα, αγγλικά, ιστορία και οικονομία είχε επιλέξει στο σχολείο Χέρενβεϊν. Μόνη του διασκέδαση dvd και κινηματογράφος. Δίπλα του πάντα η μητέρα του κα. Ευτυχια Σαμαρά που τον ακολούθησε και στο Μάντσεστερ για να τον στηρίζει αλλά και να του φτιάχνει τα αγαπημένα του φαγητά που δεν είναι άλλα από τις μακαρονάδες.

Παιδικό του απωθημένο να παίξει στον ΟΦΗ και όταν σταματήσει η καριέρα του στο ποδόσφαιρο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγοράσει ένα σπίτι στη θάλασσα. Ποια θα έχει στο πλευρό του;

Όπως όλα δείχνουν την Ελένη Φουρέιρα. Μια σχέση που έχει αντέξει μετά από 5 χρόνια χωρισμού. Μάλιστα τα δάχτυλά τους κοσμούν παρόμοια τατουάζ.

"No one S" γράφει το ένα και "No one F" το άλλο. Δηλαδή "Κανείς σαν τον Σ(αμαρά)" και "Καμιά σαν την Φ(ουρέιρα)".

Το ζευγάρι ξανάσμιξε τυχαία στους δρόμους του Μιλάνο, μετά από πέντε χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα