Φτιάξτο μόνη σου: Χαλαρωτικό milk bath σε 2 λεπτά!

21:18 8/2/2014 - Πηγή: Queen.gr

Με απλά υλικά... διώξτε το στρες!

Μπορεί η καθημερινότητά μας να μην μας αφήνει να πάρουμε ανάσα, όμως όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο, ένα μίνι beauty treatment είναι ό,τι πρέπει όχι μόνο για μια πιο special φροντίδα της επιδερμίδας μας αλλά και για να αναζωογονήσουμε τη διάθεσή μας.

Αυτό το milk bath που σας προτείνουμε φτιάχνεται πολύ εύκολα, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο μπάνιο σας και να το απολαμβάνετε κάθε φορά που θέλετε να διώξετε το στρες, με τον απόλυτο συνδυασμό του νερού και των ευεργετικών συστατικών

του.

Θα χρειαστείτε:

1/2 φλιτζ. βρώμη

2 φλιτζ. γάλα σε σκόνη

1/2 φλιτζάνι αλατα μπάνιου

1/4 φλιτζ. μαγειρική σόδα

20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Πώς θα το ετοιμάσετε:

Περάστε τη βρώμη από το blender μέχρι να γίνει σχεδόν σκόνη. Ρίξτε τη σε ένα μπωλ, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τη λεβάντα), ανακατέψτε και... έτοιμο! Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό, ρίξτε μερικές κουταλιές απο το μείγμα, ανακατέψτε το να διαλυθεί και προσθέστε το αιθέριο έλαιο λεβάντας. Χαλαρώστε και αφήστε το γάλα να καταπραύνει την επιδερμίδα σας, τα άλατα να ανακουφίσουν τους πιασμένους μύες, την μαγειρική σόδα να αποτοξινώσει και να χαρίσει απαλότητα στην επιδερμίδα και την λεβάντα να διώξει το άγχος και να σας χαρίσει την αίσθηση ηρεμίας που χρειάζεστε!

Keywords
Τυχαία Θέματα