Είναι η Kate Middleton η βασίλισσα του στυλ;

Άτυπη μάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις φασιονέτες της Βρετανίας για να αναδειχθεί η πιο καλοντυμένη του 2011 με την Kate Middleton να διχάζει.

Από τη μια στο τεύχος Δεκεμβρίου του βρετανικού Harper's Bazaar που κυκλοφορεί αύριο εμπεριέχεται η λίστα με τις πιο καλοντυμένες Βρετανίδες του 2011 με την Kate Middleton να φιγουράρει

βασίλισσα στην κορυφή. Φαίνεται πως το mix 'n' match που κάνει η Kate με high-street labels ρούχα, όπως Reiss και high-fashion κυρίως βρετανικές δημιουργίες όπως Alexander McQueen και Burberry σαγήνευσε την κριτική επιτροπή, η οποία περιλαμβάνει περιλαμβάνει την editor-in-chief του περιοδικού Lucy Yeomans, τον μάγο των headpieces Philip Treacy (στο γάμο της τα καπέλα του είχαν την τιμητική τους) και τους σχεδιαστές Roksanda Illincic και Antonio Berardi και την κατέταξαν στην πρώτη θέση της λίστας με τις Kate Moss, Florence Welch, Tilda Swinton, Keira Knightley, Alexa Chung και Emma Watson να ακολουθούν.

Από την άλλη, όμως, όταν ανακοινώθηκαν οι επίσημες υποψηφιότητες για το Βρετανικό Βραβείο του Στυλ σύμφωνα με το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (British Fashion Council) η Kate Middleton δεν ήταν καν ανάμεσα στις υποψηφιότητες. Μετά από έντονη αντίδραση του βρετανικού κοινού προστέθηκε στις υποψήφιες με εκπρόσωπο του BFC να αναφέρει πως η λίστα με τις υποψήφιες είναι μόνο οι προτεινόμενες και καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίσει την δικιά του αγαπημένη ακόμη και εκτός της λίστας.

Τελικά είναι η Kate style icon ή όχι; Νομίζουμε πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου κοντά στο «όχι, ακριβώς». Σαφώς και ντύνεται ως επί το πλείστον αρκετά κομψά και ειδικά για τη χρονιά που διανύουμε το McQueen νυφικό της έδωσε πολλούς πολλούς πόντους, όμως ο τίτλος style icon χρειάζεται, δε θα το λέγαμε υπερβολή στο στυλ, όσο χαρακτήρα, που η Kate ακόμη δεν έχει. Για εμάς η Tilda Swinton (το κοντό μαλλί της είναι μνημειώδες) και η Florence Welch (συνώνυμη του chiffon) σαφώς και είναι περσόνες που και ντυμένες στην εντέλεια είναι πάντα και διαθέτουν το ιδιαίτερο attitude για να διακριθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα