Είχαμε ελεύθερη σχέση, έλεγε πως δεν με βλέπει σοβαρά και τώρα με θέλει πίσω. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Λοιπόοον, τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνει κάτι μεταξύ μας γιατί δεν είχαμε την παραμικρή σχέση.
Μια μέρα, καθόμασταν στο ίδιο μαγαζί, σε διπλανά τραπέζια..τον είδαα, με είδεε..αρχίσαμε να μιλάμε και τελικά έγιναν πολλάααα... Είχαμε κάτι σαν "ελεύθερη σχέση"..Μια μέρα μαλώσαμε λοιπόν και έμαθα ότι με κοτσομπολεύει και πως είχε πει ότι είχε ξενερώσει και δεν θέλει να κάνουμε κάτι. Απομακρύνθηκα λοιπόν.
Τώρα (μετά από αρκετό καιρό που είχαμε απόσταση) αρχίσαμε να ξαναμιλάμε και να μου

λέει να βρισκόμαστε και πως έχει καιρό να το κάνει μετά από εμένα...Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει.. Με έχει μπερδέψει απίστευτα.


Αγαπητή φίλη,

Ειλικρινά θα στο πω και μην το πάρεις άσχημα. Δεν είναι τόσο μπερδεμένη η κατάσταση όσο νομίζεις (ή όσο την έχεις στο μυαλό σου). Είναι μια απλή, ξεκάθαρη κατάσταση. Και κοίτα τι εννοώ: το σεξ που κάνατε με αυτά που έλεγε για σένα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους (στην δική του λογική πάντα).

Για να σου εξηγήσω πιο απλά τα πράγματα.
Μόνη σου είπες ότι είχατε κάτι σαν ελεύθερη σχέση. Δηλαδή δεν ήσασταν ζευγάρι. Απλά κάνατε σεξ. Ήταν ο ένας η καβάτζα του άλλου. Ε; Ωραία.
Αυτά που έλεγε με τους φίλους του ήταν ότι προφανώς δεν ήθελε σχέση μαζί σου. Δηλαδή δεν του αρέσεις τόσο ως γυναίκα για να είστε μαζί.
Οκ; Τι δεν καταλαβαίνεις άρα;

Μην σε μπερδεύει. Για καβάτζα σε είχε και όχι για σχέση. Αυτό. Και τώρα που σου λέει να βρίσκεστε δεν θέλει να είστε μαζί, απλά θέλει σεξ. Απλά τα πράγματα.
Το τι θα κάνεις εσύ είναι δικό σου θέμα. Απλά σχέση μην περιμένεις.

ΥΓ.: Και μεταξύ μας, όχι, δεν έχει καιρό να το κάνει. Αυτά τα λες γιατί θέλει να τα ακούσει η άλλη. Απλά πράγματα και... καλή εβδομάδα να έχουμε.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα