Δείτε τη νέα καμπάνια του οίκου BALLY για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012

Η Ελβετική πολυτέλεια συναντά για ακόμη μία φορά τη διάσημη φίρμα παπουτσιών BALLY.

Μπορεί η θερμοκρασία να έχει φτάσει στα ύψη και το καλοκαίρι να έχει κάνει την εμφάνισή του για τα καλά, οι διάσημοι οίκοι όμως ήδη έχουν έτοιμες τις νέες τους καμπάνιες για το Φθινόπωρο και Χειμώνα του 2012. Μία από αυτές είναι και η διάσημη φίρμα παπουτσιών BΑLLY η οποία διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα

από την εταιρεία NAK.

H νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου BALLY λοιπόν για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2012 μας μεταφέρει σε ένα ονειρικό τοπίο στο διάσημο ελβετικό θέρετρο σκι Chalet d'Adrien του Verbier, το οποίο αντανακλά στο έπακρο την κληρονομιά και το ήθος της Ελβετικής μάρκας.

Χαρακτηριστικά της διάσημης φίρμας είναι για ακόμη μία φορά η εντυπωσιακή σύγχρονη κομψότητα και η εξαιρετική λεπτομέρεια. Για τον οίκο Bally εργάστηκε και πάλι ο διάσημος, με έδρα τη Νέα Υόρκη, φωτογράφος Norman Jean Roy, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει δουλέψει για το Vanity Fair και το GQ καθώς και πολλά editorial μόδας. Η συλλογή είναι ένα μείγμα από έντονα σοφιστικέ στιλ και διακριτική πολυτέλεια.

Η εκστρατεία Bally διαθέτει τα πρόσωπα των Caroline Trentini και Hilary Rhoda και την άψογη εμφάνιση των Ευρωπαικών μοντέλων Andrew Cooper και Robert Konjic.

Έχοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του Bally οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές Μιχάλης Herz και Graeme Fidler συνεχίζουν να σχεδιάζουν δερμάτινα είδη πολυτελείας σε μια σφαίρα αστικής πολυτέλειας, απαλά σε αντίθεση με το φακό του Roy από το γαλήνιο μεγαλείο του χιονιού που κάλυψε τις Ελβετικές Άλπεις. Αυτή η καμπάνια αναδεικνύει τα πολυτελή δέρματα και τα άψογα σχεδιαστικά στοιχεία στα παπούτσια και τις τσάντες της μάρκας, τα αξεσουάρ και τα έτοιμα ενδύματα.

Η NAK shoes είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του οίκου BALLY στην Ελλάδα.
Shop Online @ nak.gr
Facebook.com/nakshoes

Διαβάστε επίσης: Bally, Gucci, Giorgio Armani, Dsquared2: κυκλοφόρησαν οι νέες τους καμπάνιες

Keywords
Τυχαία Θέματα