Χρυσές Σφαίρες 2014: Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Amy Adams

Από τον makeup artist και την haistylist της star

Η νικήτρια του Α' γυναικείου ρόλου σε κωμωδία, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, με το περίτεχνο σινιόν και το μίνιμαλ μακιγιάζ της - και τα δύο σε απόλυτη αρμονία, χωρίς υπερβολές.

"Θέλησα να δώσω στα μαλλιά της ένα πιο "σμιλευμένο" look που να συμπληρώνει τις απλές, καθαρές γραμμές του υπέροχου φορέματος Valentino που επέλεξε η Amy" είπε στο site bellasugar η hairstylist Laini Reeves .

Ξεκίνησε προετοιμάζοντας τα μαλλιά της ηθοποιού με το Volume and Bounce Body Booster Mousse του Charles Worthington και τα ίσιωσε με πιστολάκι. Στη συνέχεια χώρισε τα μαλλιά δεξιά και αριστερά του κεφαλιού σε 4 τμήματα και μετά τα έπλεξε. Τα υπόλοιπα μαλλιά τα έπιασε σσε ένα ψηλό ponytail, τα στερέωσε σε ένα σινιόν και τα ψέκασε με το Style Setting Max Hold Hairspray του Charles Worthington. Μετά, η hairstylist πήρε τις πλεξούδες που ήταν κοντά στα αυτιά και τις πέρασε γύρω από το σινιόν ενώ τις πλεξούδες που ήταν πιο ψηλά τις πέρασε επίσης γύρω από το σινιόν με φορά προς τα κάτω.

Στο μακιγιάζ της, ο Stephen Sollitto, makeup artist της Laura Mercier έδωσε έμφαση στην μπρονζέ, λαμπερή επιδερμίδα. "Εμπνευστήκαμε από τα '70s, ως μια αναφορά στον ρόλο της Amy στον "Οδηγό Διαπλοκής", εξήγησε. Αφού άπλωσε τη βάση, συνέχισε με μια απαλή στρώση της πούδρας σε σκόνη Laura Mercier Bronzing Pressed Powder, Matte Bronze και μετά άπλωσε το Laura Mercier Crème Cheek Colour, Praline για έξτρα λάμψη.

Στα μάτια της, χρησιμοποίησε μερικές στρώσεις της σκιάς Laura Mercier Baked Eye Colour, άπλωσε τη σκιά Ballet Pink και μετά τηνTerracotta. Στην άνω γραμμή των βλεφάρων και στην εξωτερική γωνία των κάτω βλεφάρων χρησιμοποίησε το Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour, Plum και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με την μάσκαρα Diorshow Blackout Mascara.

Το μανικιούρ της Amy Adams επιμελήθηκε ο Tom Bachik, ο οποίος δημιούργησε ένα πολύ καθαρό, κλασικό nail look χρησιμοποιώντας το βερνίκι Colour Riche Nail Collection Privee στην απόχρωση Eva's Nude της L'Oreal Paris.

Keywords
Τυχαία Θέματα